Wintersport Les Quatre Vallées – Groepsreis

Info & mogelijkheden

Les Quatre Vallées skigebied

Het Quatre Vallées skigebied in Zwitserland is bij uitstek geschikt voor een heerlijke wintersportvakantie! Dit is één van de mooiste skigebieden in Zwitserland, met de stad Verbier als kloppend hart. Quatre Vallées ligt in het kanton Wallis, in het Franstalige gedeelte. Het is een skigebied dat zich uitstekend leent voor wintersport groepsreizen, omdat er pistes zijn voor alle niveaus. Omdat er in uw groep altijd mensen met diverse niveaus meegaan, kan iedereen zo volop meedoen aan de activiteiten. Ook voor gevorderde skiërs is dit gebied voldoende uitdagend!

Les Quatre Vallées ligt op ruim 3.300 meter en is daarmee ook vrij sneeuwzeker. Zeker tegenwoordig is dat echt een pluspunt. Er ligt zó’n 400km aan skipistes! De meest bekende stad in dit gebied is Verbier, waar jaarlijks vele skiërs vertoeven. Bij Nederlanders is het vooralsnog geen toeristentrekker, dus u zult niet omringd worden door Nederlanders. Ook het dorpje Veysonnaz is erg geliefd. Hier komt u wel iets meer Nederlanders tegen, maar het blijft een bescheiden aantal. Ideaal!

Het hoogste punt van dit Zwitserse skigebied is Mont Fort van 3.330 meter hoog. Een prachtige toer voor gevorderde skiërs, met bovendien uitzicht op de herkenbare Matterhorn berg en de Mont Blanc.

Langlaufen kan hier, maar is niet het hoofddoel van deze wintersport vakantie. Er ligt zo’n 20km langlaufloipes, die weliswaar schitterend zijn, maar heel veel keuze is er niet. Wij raden u aan om echt te gaan skiën in Verbier of lekker te snowboarden in deze regio.

Ski appartement les 4 Vallées - Groepsaccommodaties 4 Vallées

U gaat met een groep naar Zwitserland op vakantie. Wilt u met z’n allen in één accommodatie slapen? Of juist 2-persoonskamers? Afhankelijk van uw wensen vinden we ongetwijfeld een mooie accommodatie die ook nog heel praktisch is.

Er zijn hotels, chalets en heel veel ski appartementen in alle soorten en maten. Kenmerkend voor Zwitserland en daarmee ook het Quatre Vallées skigebied, zijn de pittoreske chalets die het landschap domineren. Die zijn er van groot tot klein en dus ongetwijfeld ook voor uw groepssamenstelling. U kunt zelfs kiezen voor een chalet aan de piste of een leuke Verbier chalet. Eén ding is zeker: waar u ook verblijft, u verblijft sowieso in een geweldige leuk vakantiehuis Zwitserland.

Skipas Verbier/skipas 4 Vallées/skipas Veysonnaz + materiaal en lessen

Geen wintersport vakantie zonder materiaal. Wilt uw groep dit zelf meenemen, dan kan dat natuurlijk. Wij zorgen voor vervoer van uw spullen. De kans is ook aanwezig dat niet iedereen skispullen in huis heeft. Materiaal huren is dan een uitkomst. Alles ligt voor u klaar bij aankomst, ideaal. Als je gaat skiën in Verbier/Veysonnaz/les 4 Vallées liggen er natuurlijk ski’s klaar, maar ook snowboardliefhebbers of langlaufers kunnen worden voorzien.

Als u graag wintersportmateriaal wilt huren, dan raden we u aan dit van tevoren via ons te regelen. Het is vaak voordeliger dit van tevoren te doen dan ter plaatse.

Verplicht om te kunnen wintersporten is de skipas 4 Vallées. Met deze pas krijgt uw groep toegang tot de pistes, loipes en skiliften. Ook hiervan raden we u aan van tevoren te reserveren. U krijgt voordeligere groepstarieven en sowieso zijn de prijzen vooraf lager dan wanneer u aankomt. Bovendien hoeft u dan ter plaatse niets meer te regelen.

Als (een deel van) de groep graag skilessen of snowboardlessen wilt volgen, dan kunnen wij dat ook voor u regelen. Dat kan in kleine of grotere klasjes en alleen degenen die het willen of nodig hebben, hoeven eraan mee te doen. Een optionele mogelijkheid tijdens uw groepsreis dus.


Op wintersport met uw groep naar Les Quatre Vallées ? Vraag een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een wintersport vakantie met uw groep naar Les Quatre Vallées in Zwitserland. Keuze uit alle wintersport plaatsen. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld. Voor speciale wensen kunt u altijd terecht bij ons team.

Après-skiën Quatre Vallées

De Zwitsers zijn een vrij rustig volk en dat ziet u ook terug in de après-ski. De meeste dorpen hebben een bescheiden après-ski, maar desalniettemin heel gezellig! In Verbier is de après-ski echter wel behoorlijk uitbundig. Dit is dan ook een van de grotere dorpen in het Les Quatre Vallées skigebied. Er zijn veel gezellige barretjes, restaurantjes en cafeetjes waar volop après-ski gevierd wordt en nagenoten wordt van een lekkere dag skiën. Er komen wel meer Nederlandse skiërs in Verbier, maar het aantal is zoals gezegd bescheiden. Als u van een wat internationaler gezelschap houdt, zit u hier helemaal goed.

Tijdens uw wintersport groepsreis is het daarom wel gezellig om Verbier een of meerdere keren aan te doen. Maar ook als u liever in de kleinere dorpjes vertoeft, hoeft u zich niet te vervelen. Het is er wat rustiger, maar wel heel gezellig!

Wintersport Verbier/Quatre Vallées: vervoer

U wilt graag een wintersport groepsreis organiseren. Wij regelen de groepsaccommodatie in Zwitserland, de skipassen en eventueel materiaalhuur. Maar u moet er natuurlijk ook nog naartoe. Voor een Zwitserland wintersport vakantie zijn er twee opties: het vliegtuig of de bus. Beide hebben zo z’n voordelen. In het kort: het vliegtuig is sneller, de bus is een stuk voordeliger. Met de bus kunnen bovendien meer spullen mee. We kunnen overleggen wat het meest praktisch is voor uw groep en passen de reis daar als zodanig op aan.

En nu?

Wij van Travel Together Groepsreizen vinden Les Quatre Vallées in Zwitserland echt één van de leukste wintersport groepsreizen. Ideaal voor een skivakantie met uw wintersport groep. Neem eens vrijblijvend contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden. We maken graag in overleg met u een vrijblijvend voorstel. We kunnen daarin alles precies plannen zoals u dat wilt. Heeft u bepaalde wensen? Laat het ons vooral weten!

We hopen dat u net zo enthousiast wordt van 4Vallees als wij. We denken graag met u mee over uw groepsreis en hoe die in te vullen.