Skiën in Tirol – Groepsreis Oostenrijk

De Axamer Lizum is een sneeuwzeker skigebied met een hoogte tot wel 2340m! Het bestaat uit een tandradbaan, 5 moderne stoeltjesliften en 4 sleepliften. Er is in totaal zo´n 40km geprepareerde pistes. Vanaf de Lizum zijn er 2 prachtige, lange afdalingen (6 en 7km) naar de dorpen Axams en Götzens. Een gratis skibus brengt u weer terug. Ook het skigebied ‘Glungezer’ in Tulfes is toegankelijk met de Olympia-skipas die u krijgt: 8 liften en 15km piste tot een hoogte van 2300m, plus de langste afdaling van Tirol (11km)!

Dit is een voorbeeldreis. Het programma en de accommodaties kunnen aangepast worden naar uw wensen.

Voorbeeld programma skivakantie Tirol

Dag 1: Aankomst

Per luxe touringcar vertrekt u vanuit uw opstapplaats in Nederland naar Oostenrijk. De touringcar wordt bestuurd door een ervaren chauffeur die veel van de omgeving weet. Hij is dan ook uw reisleider en blijft gedurende de gehele reis bij u. Alle dagen van uw groepsreis kunt u gebruik maken van de bus en de chauffeur. Binnen de wettelijke rijtijden doet hij er alles aan om uw vakantie nog leuker te maken. Aan het eind van de avond komt u bij uw hotel in skigebied Axamer Lizum in Tirol aan.

 

Dag 2: Skiën en après-skiën

Na een nacht uitstekend slapen ontbijt u in het hotel. Vandaag kunt u heerlijk skiën en eventueel daarna nog gezellig après-skiën bij après-ski Axamer Lizum! Axamer Lizum ligt tussen 1583-2340 meter hoogte. Garandeert sneeuwpret dus! Van medio november tot eind april is het volop genieten in dit Oostenrijkse skigebied. Bovendien kan 75% van de pistes kunstmatig geprepareerd worden, dus u bent verzekerd van veel skiplezier! Talloze skiliften brengen u al gauw op de hellingen. Naast de “Olympiabahn” zijn er twee moderne 4-persoons-stoeltjesliften, vier dubbele stoeltjesliften en drie sleepliften in Axamer Lizum. Het skigebied Axamer Lizum beschikt over blauwe, rode en zwarte pistes en is geschikt voor zowel beginners als gevorderde skiërs.

 

Dag 3: Genieten in Tirol

U nuttigt het ontbijt en het diner in uw hotel.  De rest van de dag heeft u ter vrije besteding. Skiën in Tirol verveelt nooit, dus u kunt natuurlijk weer de latten op. Even niet op de ski’s en toch genieten van de sneeuw? Wat dacht u van sneeuwschoenwandelen, rodelen, zipferbobben of snowbiken? Verder kunt u in Tirol / Axamer Lizum ook zwemmen, schaatsen en ijsstokschieten (een soort curling). De levendige stad Innsbruck ligt op maar een half uurtje van uw hotel, dus het is ook leuk om een bezoekje aan Innsbruck te brengen!

 


Met uw groep op skivakantie naar Tirol? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een groepsreis naar Tirol. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld.

Dag 4: Skiën

Na twee dagen sneeuwpret is het tijd voor nog één dag winterse sferen. De dag is naar eigen invulling. Het ontbijt en diner nuttigt u in uw hotel. Na het diner stapt u weer in de bus en brengt de chauffeur u weer veilig naar Nederland.

 

Dag 5: Vertrek

Na een comfortabele rit verwachten we dat u in de loop van de ochtend in Nederland aankomt, afhankelijk van uw exacte afstapplaats.