Wintersport Val Thorens – Groepsreizen

Wilt u met een groep op wintersport? Dan is Val Thorens een uitstekende bestemming! De Franse wintersportplaats is uitermate populair dankzij de veelzijdigheid aan pistes, het bruisende après-ski leven en de prettige afstand van Nederland. Travel Together Groepsreizen organiseert wintersport groepsreizen naar Val Thorens op maat. Wij maken op basis van uw wensen een reisplan op maat inclusief accommodaties, skipas, vervoer en eventueel aanvullende activiteiten. Samen kiezen we het leukste Val Thorens appartement of hotel uit, regelen wij het vervoer van uw keuze en boeken we Val Thorens ski- of snowboardlessen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Info & mogelijkheden

Pistes in Val Thorens

Val Thorens is een skigebied met meer dan 600 kilometer aan pistes. Het grote voordeel is de verdeling van de pistes, zowel beginners als gevorderden kunnen hierdoor wintersporten in Val Thorens. Dit maakt Val Thorens uitermate geschikt voor een groepsreis, aangezien iedereen in de groep kan wintersporten!

Beginners kunnen ideaal het snowboarden of skiën leren op de groene pistes, deze hebben weinig hellingsgraad en zijn hierdoor ideaal voor de beginners. Wintersporters die een stapje verder willen kunnen op de blauwe pistes in Val Thorens terecht en tot slot kunnen de gevorderden zich uitleven op de rode of zwarte pistes in het skigebied.

Val Thorens kent de volgende verdeling van pistes:

– Groene pistes – 14%
– Blauwe pistes – 40%
– Rode pistes – 35%
– Zwarte pistes – 12%

Après-Ski

Zin om met uw groep te après-skiën? Dan bent u in Val Thorens op de juiste plek! Het Franse skigebied staat bekend als het skigebied met de beste après ski mogelijkheden!

In de middag voor het eten zijn er al mogelijkheden om te feesten. De absolute nummer 1 skihut in de middag is La Folie Douce, hier wordt op het terras een groot feest gevierd! Liever ergens meer ontspannen een terrasje pakken op de piste? Dan zijn daar ook genoeg plekken voor!

In de avond bruist Val Thorens, er zijn veel discotheken met de leukste après-ski muziek. Er zijn de laatste jaren veel Nederlandse skihutten geopend in Val Thorens waar u veel landgenoten tegen zult komen. De absolute nummer 1 discotheek in de avond is de le Malaysia, een ondergrondse discotheek waar tot in de late uurtjes feest wordt gevierd.

Samen met u stellen we het programma op. Als de groep genoeg ruimte heeft in de avonden, dan kan iedereen die daar zin in heeft lekker après-skiën.

Wintersport vervoer

Uiteraard regelen wij ook graag het vervoer van uw groep vanuit Nederland naar Val Thorens. Dit kan per bus, vliegtuig of trein, afhankelijk van uw wensen en van het praktische gedeelte.

Nemen mensen hun eigen skispullen mee? Dan moeten we ervoor zorgen dat daar genoeg ruimte voor is. Het komt vaker voor dat groepen snowboards en ski’s huren. We regelen graag dat alles voor u klaar staat als u met de groep in Val Thorens aankomt. U heeft dan geen omkijken meer naar de spullen tijdens de reis er naartoe en terug.

Busreizen naar Val Thorens zijn over het algemeen de voordeligste reizen naar Val Thorens. Vanwege de omvang van een groep is dit vaak voordeliger in te kopen. U profiteert van scherpe prijzen door onze jarenlange inkoopervaring. Bovendien bent u vrijer in de planning, omdat we de bus kunnen laten vertrekken waar en wanneer u dat wilt.


Een wintersport groepsreis naar Val Thorens? Vraag direct een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een leuke wintersport groepsreis naar Val Thorens. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld incl. vervoer, skipas en accommodaties.