Wintersport Frankrijk – Groepsreizen

Eén van de mooiste wintersport groepsreizen is een groepsreis naar Frankrijk. Val Thorens (het bekendste wintersportgebied in Frankrijk), La Plagne, Les Arcs… de mogelijkheden zijn enorm en het plezier groot. Wintersport is ontzettend leuk, actief en gezond, maar ook ontzettend gezellig en goed voor het groepsgevoel. Leren skiën in Frankrijk, dat schept een band. Maar ook wie al kan skiën of snowboarden, schuift ’s avonds gezellig bij de groep aan bij het diner en tijdens de après-ski. De onderlinge band en het groepsgevoel stijgen tot grote hoogten, letterlijk en figuurlijk, als u samen met de groep op wintersport vakantie gaat.

Frankrijk is al sinds jaar en dag razend populair als wintersportbestemming. Waar u in de zomer denkt aan de Franse hooivelden en het romantische Parijs, denkt u in de winter aan wintersport. Er zijn verschillende skigebieden in Frankrijk, geschikt voor alle niveaus. Ontzettend handig als u met een groep op reis gaat, waarbij de kans groot is dat er niveauverschil tussen de reizigers zit. Zo kan iedereen meedoen op zijn of haar eigen niveau en starten op de piste van hun niveau.

Wilt u graag dat er een activiteit speciaal voor uw groep georganiseerd wordt? Bijvoorbeeld een seminar, een presentatie of wilt u er een spelelement aan toevoegen? Wij regelen het graag samen met u.