Werkweek Londen

Een werkweek Londen is voor iedereen super leuk én educatief. Want naast het ontdekken van een ander land en toch ook wel een andere cultuur, wordt ook de taalvaardigheid van de leerlingen op de proef gesteld. En als u besluit ook met de metro te reizen, wordt ook hun zelfstandigheid en assertiviteit getest. De Engelse taal in de praktijk brengen, daar leer je het beste van!

Travel Together Groepsreizen organiseert graag samen met u de werkweek voor uw scholieren of studenten. Ongeacht het aantal personen, maken wij er gegarandeerd een succes van. In overleg met de organisatie van uw werkweek, maken we een strakke planning waarin educatieve excursies afgewisseld worden met leuke uitjes.

Excursies en bezienswaardigheden in Londen
Werkweken en schoolreizen hebben wel wat van elkaar weg. En hoewel het educatieve aspect bij een werkweek vaak meer aanwezig is en er ook op taalkundig gebied de nadruk ligt, zijn de excursies en bezienswaardigheden in Londen voor alle groepen ontzettend leuk.

Neem daarom eens een kijkje bij onze schoolreizen Londen om te lezen welke leuke tips we voor uw groep hebben. Bijvoorbeeld het unieke Harry Potter museum, het London Eye reuzenrad of een echte live musical in Londen…

Vervoer naar Londen
Er zijn 3 mogelijkheden om met een groep naar Londen te gaan:

  • Een busreis Londen
  • Een vliegreis Londen, of
  • Een minicruise Londen

Een vliegreis is, zeker voor een grote groep, vaak een iets duurdere aangelegenheid. Een busreis is daarentegen een stuk goedkoper, net als de minicruise. Een bus huren kunnen wij voor een scherpe prijs voor u doen. Een minicruise is extra leuk omdat de reis zelf erg leuk is over water. Bovendien is er aan boord van de luxe cruiseferry van alles te doen aan entertainment. Een minicruise naar Londen hoeft ook helemaal niet prijzig te zijn. Omdat Londen niet aan het water ligt, reist u vanaf de haven nog wel een stuk met de trein voordat u in de stad bent