Vriendenweekend Nederland

Vriendenweekend tips & ideeën

Groepsaccommodaties in Nederland

Nederland is een gezellig land en ideaal als u een weekendje weg met vrienden of vriendinnen zoekt. En wat is er dan gezelliger dan een leuke groepsaccommodatie waar u met z’n allen kunt verblijven?

Denk aan een huisje, een mobile home of een mooie villa. Voor elk budget en voor elke groepssamenstelling is er een mooie accommodatie te vinden. Onze experts denken graag met jullie mee om de leukste accommodatie voor jullie groep te vinden.

Uitje idee: Whisky proeverij

Een origineel uitje: ga eens naar een whiskyproeverij! Dat kan in een lokale whiskystokerij, maar ook door naar één van de ‘whiskyfestivals’ in het land te gaan. Een opkomende trend, waarbij veel whiskystokers uit allerlei landen samenkomen om jullie de lekkerste drankjes te laten proeven.

Een whiskyproeverij is een gezellig avondje uit. Er worden uiteraard ook hapjes geserveerd. De insteek van zo’n avond is niet om zoveel mogelijk whisky te drinken, maar vooral om lekker te proeven. U hoeft zelfs niets door te slikken als u dat niet zou willen. Bovendien krijgt u van alle whisky’s maar een klein beetje. Zo blijft het leuk en kunt u toch van alles proeven.

Een origineel en leuk avondje uit met vrienden!

Uitje idee: Sportief bezig zijn

Lekker actief bezig zijn? Ga quad rijden, bungeejumpen, paardrijden, strandwandelingen maken, geo-cachen (een soort spoorzoeken op GPS-coördinaten)…. keuze zat! Als jullie het leuk vinden om een actieve dag in het programma op te nemen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

We houden daarbij rekening met alle personen die meegaan tijdens deze groepsreis. Is iedereen even mobiel, zijn er blessures, etc. We vinden ongetwijfeld een leuke activiteit waar iedereen aan mee kan doen.


Vriendenweekend in Nederland organiseren? Vraag gratis een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een vriendenweekend in Nederland. Laat ons helpen bij het bedenken van leuke activiteiten en het regelen van een geschikte groepsaccommodatie. De offerte is vrijblijvend en kosteloos!

Uitje idee: Paintballen

Ook actief: paintballen! Vooral geliefd bij de mannelijke vriendenreizen. Jaag op elkaar en zorg dat u bij de ‘vijand’ vandaan blijft en niet geraakt wordt. Een heel actief spel waarbij er veel gelachen wordt.

Uitje idee: Wellness

Waar paintballen vooral geliefd is bij mannen, zijn de wellnessuitjes vooral geliefd bij een weekendje weg met vriendinnen. Eén dag volledig tot rust komen in één van de mooie wellnessresorts in Nederland. We zoeken een mooie wellnessplek voor u vlakbij uw groepsaccommodatie. Zo bent u in no time bij de sauna en ook weer terug.

Sauna’s, zwembaden, massages.. alles is van de partij bij de luxe wellnessresorts.

Uitje idee: Shoppen

Waar u ook zit, er valt altijd iets te shoppen! In Lelystad vindt u de grote outlet Bataviastad en in Roermond vindt u de Rosada outlet. Maar ook als u ergens anders zit, bent u altijd wel in de buurt van een leuke stad waar u kunt shoppen. Sla de nieuwste kleding in, lunch gezellig samen (wij kunnen een leuke lunchplek voor jullie regelen indien gewenst) of plof voldaan op een terrasje met mooi weer.