Vriendenweekend Duitsland

De leukste activiteiten met vrienden tijdens een weekendje weg in Duitsland! Hieronder zetten we alvast een paar ideeën voor u op een rijtje.

Vriendenweekend tips & ideeën

Groepsaccommodaties in Duitsland

Duitsland is een perfect land voor een vriendenweekend. Niet te ver weg, maar er toch lekker tussenuit. En er zijn ontzettend veel leuke dingen te doen. Gaan jullie met een grotere groep op reis? Denk dan ook goed na over de accommodatie.

We kunnen bijvoorbeeld een leuke groepsaccommodatie voor jullie regelen, waarbij jullie allemaal op dezelfde plek verblijven. Allemaal bij elkaar in één ruimte of met verschillende kamers, het kan allemaal. Er zijn veel groepsaccommodaties in Duitsland en wij zoeken graag de leukste voor jullie groep.

Uitje tip: Bierbrouwerij bezoeken

Duitsland is hét bierland bij uitstek. Een authentiek Duits biertje proeven hoort er dan eigenlijk ook wel bij. Maar het is ook heel leuk om te zien hoe dat lekkere bier gemaakt wordt, tijdens een leuke tour door een bierbrouwerij. Hoe wordt hop verwerkt tot de lekkere biertjes die wij in de supermarkt kopen?

Interessant, maar vooral leuk en gezellig. En natuurlijk wordt er hier en daar ook geproefd van de bijzondere biertjes…

Uitje tip: Tropical Islands

Even weg van de kou, regen en wind? Ga dan naar een tropisch eiland! Een echt tropisch eiland is misschien wat prijzig voor een weekend weg met vrienden of vriendinnen, maar wat dachten jullie van Tropical Islands?

In een oude vliegtuighangar is Tropical Islands nagebouwd, een tropisch eiland binnen handbereik. Alles is aanwezig: zon, warmte, palmbomen, water… U voelt zich hier vast als een vis in het water! Er is van alles te doen: glijbanen, een tochtje met een luchtballon boven de tropische eilanden, maar ook sauna’s en zelfs allerlei watershows. Heerlijk veel waterplezier of juist super lekker ontspannen. Tropical Islands is uniek.

Tropical Islands ligt op zo’n 60km van Berlijn en is ook super leuk om te combineren met een stedentrip Berlijn!


Vriendenweekend Duitsland organiseren? Vraag gratis een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een vriendenweekend naar Duitsland op basis van uw wensen. Laat ons helpen bij het organiseren van leuke activiteiten en het boeken van een geschikte groepsaccommodatie. De offerte is vrijblijvend en kosteloos!

Uitje tip: Berlijn

Berlijn is hot! Berlijn is een super leuke stad waar iedereen zich zal vermaken. Van jong tot oud en van interesse in geschiedenis tot moderne kunst en cultuur. Musea in overvloed, maar natuurlijk ook een bijzondere historie vanwege WOII en de na-oorlogse scheiding tussen Oost- en West-Berlijn. En de stad is bomvol leuke restaurantjes, winkeltjes en terrasjes in de zomer. Een levendige stad waar altijd wat te doen is.

Zitten jullie in de buurt van Berlijn tijdens jullie weekend weg met vrienden of vriendinnen? Ga dan zeker één of meerdere dagen naar deze leuke stad.

Uitje tip: Mercedes Benz Museum in Stuttgart

Autoliefhebbers opgelet: bent u op reis in Duitsland en zit u vlakbij Stuttgart? Ga dan eens naar het Mercedes Benz Museum. Duitsland is een echt autoland en de oorsprong van vele ijzersterke automerken ligt dan ook in Duitsland. Mercedes is daar één van.

Bijzondere automodellen die u nooit eerder heeft gezien, bouwprocessen en nog veel. Een leuke tip voor een gezellig dagje uit.

Uitje tip: Moviepark of Europa Park

Duitsland is de koning van de pretparken. Als u meerdere dagen op reis gaat met uw groep, dan is het misschien wel leuk om één dag daarvan naar een pretpark te gaan. Movie Park Germany ligt in Bottrop, net over de grens bij Arnhem. Het staat in het teken van de film. Onder andere Spongebob en Dora komen veelvuldig voor voor de kleintjes, maar ook talloze achtbanen voor de daredevils onder ons, en vele leuke shows die leuk zijn voor iedereen.

Europa-Park is in ons land iets minder bekend, maar aan een flinke opmars bezig. Het park is al vijf jaar op rij bekroond tot beste pretpark van Europa en wordt de hemel in geprezen. Velen vinden het zelfs leuker dan Disneyland in Parijs… In Europa-Park maken jullie een reis door vele landen in Europa en maken jullie van alles mee. Attracties voor iedereen.