Voetbalreis Londen

Londen is met zes teams die uitkomen in de Premier League de voetbalhoofdstad van Engeland. Clubs als Chelsea, Arsenal, Tottenham Hotspur en West Ham United zijn wereldwijd bekend en geliefd onder voetballiefhebbers. De voetbalsfeer in de Engelse stadions is uniek, voetbal leeft in Engeland. Een voetbalreis naar Londen is dan ook een indrukwekkende ervaring. Travel Together Groepsreizen heeft in het verleden diverse groepsreizen georganiseerd met bezoek aan een voetbalwedstrijd, zo ook deze voetbalreis naar Arsenal.

Dit is een voorbeeldreis van een voetbalreis naar Arsenal. Het programma, de wedstrijd, club en de accommodaties kunnen aangepast worden naar uw wensen.

Voetbalreis naar Londen met uw groep? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een Voetbalreis naar Londen. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld. Zo kunt u altijd uw favoriete club bezoeken in de Engelse hoofdstad!

Dag 1: Aankomst

Op de eerste dag vertrekt u vanuit Schiphol per vliegtuig naar de luchthaven van Londen Stansted. Aangekomen op de luchthaven vertrekt u per transfer naar uw hotel. Voordat u op de tweede dag van uw verblijf een wedstrijd van topper Arsenal gaat zien, krijgt u deze middag eerst een rondleiding door het stadion van Chelsea. De Engelse voetbalclub Chelsea is gelegen in het zuid-westen van Londen. U krijgt een rondleiding van een ervaren Engelse gids die u alles vertelt over de club en Stamford Bridge. Zo worden de kleedkamers, persruimte, dug-outs en tribunes van de club bezocht. Na afloop van de tour kunt u het museum van Chelsea bezoeken, tijdens deze experience wordt u meegenomen in de rijke geschiedenis van de club. In de avond keert u terug naar uw hotel en staat er een compleet verzorgd 3-gangen diner op u te wachten.

Dag 2: Een wedstrijd van Arsenal

In de ochtend staat er een ontbijt klaar in het hotel. De middag is ter vrije tijdsbesteding, wat dacht u van een bezoek aan de London Eye of de Big Ben? Ook een wandeling in een van de stadsparken is een aanrader, u zult tijdens uw wandeltocht veel bezienswaardigheden tegenkomen. Verder zijn er in Londen talloze mogelijkheden om te shoppen, de winkelstraten van Londen hebben veel unieke winkels die zeker een bezoek waard zijn. Ook het wereldberoemde warenhuis Harrods is een echte aanrader.

De avond staat volledig in het teken van de wedstrijd. U bezoekt een wedstrijd van Arsenal FC, deze voetbalclub speelt in het Emirates Stadium. Arsenal speelt deze avond tegen West Ham United. Er zijn kaartjes gereserveerd en u kunt genieten van deze Londense derby! Na afloop van de wedstrijd kunt u per taxi terug naar het hotel of nog een van de vele pubs opzoeken in de stad.

Dag 3: Vertrek

Op de laatste dag van uw verblijf in Londen staat er wederom een ontbijt klaar in het hotel. Vervolgens wordt u per transfer naar de luchthaven London Stansted gebracht en vliegt u weer terug naar Amsterdam.