Surfvakantie Mimizan

Bent u op zoek naar een actieve vakantie? Ga dan eens surfen in Mimizan, hét watersportoord van Frankrijk! Vanuit onze Mimizan camping krijgt u surflessen en kunt u vrij surfen in Mimizan Plage. De Franse wateren zijn ideaal voor beginners én voor de gevorderde surfer. Voor wie nog niet zo stabiel te water is, reikt de ervaren surfinstructeur u de hand. Naast surfen kunnen er ook leuke excursies in de omgeving georganiseerd worden.

Dit is een voorbeeldreis. Het programma en de accommodaties kunnen aangepast worden naar uw wensen.

Voorbeeld programma voor een surfvakantie Mimizan

Dag 1: Vertrek naar Mimizan

Per luxe touringcar vertrekt u vanuit uw opstapplaats in Nederland naar camping Mimizan Plage in Frankrijk. Mimizan is dé zomerspot voor iedereen die van watersporten houdt. De touringcar wordt bestuurd door een ervaren chauffeur, die tevens uw reisleider is.

Aan het eind van de avond of begin van de volgende ochtend komt u bij de sfeervolle Camping de la Plage aan.

Uw groep verblijft in houten chalets op de camping. De chalets op deze Mimizan camping zijn bedoeld voor 4 personen. De begeleiding en de chauffeur(s) verblijven in een eigen chalet. De chalets zijn voorzien van een terras, 1 kamer met een tweepersoonsbed, 1 kamer met 2 bedden, een woonkamer, een keuken, een badkamer en een apart toilet.

Elke ochtend wordt u wakker met een super lekker ontbijt op het terras van uw eigen chalet, om de dag goed te beginnen! In de chalets zal alles aanwezig zijn om een heerlijk ontbijt te kunnen maken en elke ochtend zal er vers brood geleverd worden bij uw chaletje.

De camping is ideaal gelegen! Op 800 meter van de zee en op 300 meter van het centrum van Mimizan-Plage, dé plek om te golf surfen! Op de camping zijn enkele winkeltjes (open in de zomermaanden) en op een paar honderd meter is een grote Leclerc supermarkt, die het hele jaar open is. Ook zijn er in het dorpje vanaf Pasen ook al best veel zaakjes open.

Dag 2: Surflessen

Vandaag begint u al met uw groep aan de eerste surflessen. Mimizan Frankrijk staat garant voor een perfecte surfvakantie, een om nooit te vergeten! Surfen Mimizan is iets dat u beleefd móet hebben. Met de onmetelijke Atlantische Oceaan pal voor de deur, rollen Europa’s mooiste golven hier binnen. Doordat de Mimizan golven breken over de zandbanken net voor de kust, is deze plek juist voor degenen die surflessen in Mimizan nemen, heel uitstekend! Maar ook voor de gevorderde surfer is er in de achterste branding meer dan genoeg te beleven!

Het diner vindt vanavond plaats in een lokaal restaurant in Mimizan.

Dag 3: Surfen & Beach Games

Na het ontbijt met verse broodjes gaat u weer een halve dag surfen. Hier is surfles bij inbegrepen en tijd om zelf te surfen. Er wordt daarna een halve dag Beach Games georganiseerd door een spelorganisator.

Het diner vindt vanavond plaats in een lokaal restaurant.


Met uw groep naar Mimizan? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een surfvakantie groepsreis naar Mimizan. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld.

Dag 4: Vrij surfen en San Sebastian/Biarritz

Na het ontbijt gaan jullie weer een halve dag surflessen en vrij surfen. De tweede helft van de dag gebruiken we om u Biarritz of San Sebastian te laten zien. De chauffeur neemt u mee naar de plaats waar u graag naartoe wilt en maakt een leuk excursie met jullie.

Het diner kan iedereen vanavond zelf en op eigen kosten nuttigen in Biarritz of San Sebastian. Na het diner gaan we weer terug naar Mimizan.

Dag 5: Surfen of relaxen

Na het ontbijt gaan jullie weer surfen (les of vrij). Daarna gaan we Mimizan in of kunnen jullie lekker aan het strand liggen. Daarna checkt de groep uit en vindt het diner plaats in een lokaal restaurant. Daarna zetten jullie koers naar Nederland.

Dag 6: Vertrek

In de ochtend/middag zult u bij uw opstapplaats in Nederland aankomen en kunt u terugkijken op een mooie en actieve vakantie in Mimizan!