Koorreizen met een groep

Zingt of speelt u in een (gelegenheids)koor en wilt u graag eens op reis met uw koor? Dan organiseren wij graag een groepsreis op maat voor u. Een koorreis kan namelijk helemaal aan uw wensen worden aangepast. Activiteiten voor alle leeftijden, een fijne comfortabele verblijfplaats en natuurlijk een optreden van uw koor!

Muziek verenigt mensen, net zoals reizen dat doet. Wat is er dan mooier dan een muziekreis waar u zelf muziek kunt maken? Bovendien is een koorreis een leuke manier om samen op te trekken en elkaar misschien beter te leren kennen.

Afhankelijk van uw wensen, regelen we ook ontbijt, lunch en/of diners voor u. We kunnen ook één sfeervolle feestavond inclusief diner of buffet voor u regelen, voor een optimaal groepsgevoel!

Lees verder voor ideeën en tips over koorreizen op maat die wij voor u kunnen maken.

Muziekreizen

Wilt u de reis met uw koor wél helemaal in het teken van muziek? Dan kan dat uiteraard ook! We regelen graag een mooi concertbezoek voor u. Concertreizen naar Wenen of Verona zijn niet voor niets zo geliefd. Wellicht kunnen we ook een bezoek aan een plaatselijk koor plannen, zodat u kennis maakt met de lokale muziekcultuur. Het type concert wordt natuurlijk ook afgestemd op uw koortype en op de muziek waar júllie van houden.

Activiteiten

De muziek verbindt u, maar dat hoeft niet te betekenen dat de hele reis in het teken van muziek staat. Het kan wel natuurlijk! We maken de groepsreis graag precies zoals het aan uw wensen voldoet. Maakt u bijvoorbeeld een stedentrip met een groep naar Praag, dan is een leuke stadswandeling een echte aanrader. Gaat u naar Londen? Denk dan eens aan een musicalbezoek. Maar waar u ook naartoe gaat, er zijn altijd tal van activiteiten. Als u in een wat landelijker gebied zit, kunnen we ook een mooie wandelroute voor u uitzoeken. Of de liefhebbers voorzien van alle wandelroutes, zodat u op eigen gelegenheid op pad kunt gaan.

Eigen ideeën

Als u eigen ideeën heeft, legt u dat dan gerust voor. Samen met uw persoonlijke reisorganisatrice van Travel Together Groepsreizen, bespreekt u al uw wensen en doen we onze uiterste best de perfecte groepsreis voor u te maken. Met uw kennis over uw groep en de wensen van uw groep, en onze kennis van koorreizen, stellen we de ideale groepsreis samen!


Op reis met uw koor? Vraag een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een leuke koorreis. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld.

Koorreis naar Praag

Praag is een prachtige stad met een bijzondere historie. Ook op muziekgebied zijn er prachtige concerten bij te wonen, bijvoorbeeld in één van de vele kerken in de stad.

Koorreis Londen en Canterbury

Bijzonder bezoek aan wereldstad Londen en karakteristiek nabijgelegen Canterbury.

Koorreis Maastricht

Het Vrijthof is natuurlijk dé plek waar André Rieu regelmatig optreedt. Een bijzondere plek, een bezoekje mag niet ontbreken. En misschien zelfs een optreden van uw koor?


Koorreis Engeland, Kathedralen en Kerken

Een bijzondere reis langs de mooiste kathedralen en kerken in Engeland. Woon orgelconcerten en gospelconcerten bij en beleef een bijzondere koorreis.

Koorreis Zuid-Afrika

Een mooie verre reis, waarbij u kennis maakt met een totaal andere muziekcultuur. Heel bijzonder!

Koorreis Wenen

Wenen is dé muziekstad van Europa. De stad staat bekend om de bijzondere opera’s, die u gewoon bij móet wonen.