Golfreizen

Wist u dat u in heel veel landen prachtig kunt golfen? Gloednieuwe banen, een nieuwe omgeving voor u en uw golfmaatjes, en dat allemaal in een zonnige omgeving. Heerlijk toch? Veel mensen nemen hun eigen clubs mee op golfvakantie, wij regelen graag het transport voor u. Uiteraard kunnen we het ook voor u huren op uw vakantiebestemming.

U kunt voor al uw golfbestemmingen bij ons terecht. We kijken graag in ons uitgebreide netwerk of uw gewenste bestemming golffaciliteiten heeft. Nog geen bestemming in gedachten? Laat u dan inspireren door de volgende voorbeelden.

Voorbeeld bestemmingen

ABC Eilanden

Aruba, Bonaire en Curaçao zijn een paar van de mooiste eilanden op de wereld. Naast zonnige bestemmingen zijn deze eilanden ook rijk aan flora en fauna en is het er goed vertoeven als u lekker wilt ontspannen. Of golfen! Want de eilanden hebben schitterende golfbanen.

Zo vindt u op Curaçao de Blue Bay Golfbaan van 18 holes, áán de Caribische zee. Als dat niet het toppunt van ontspanning is…
Ook the Old Quarry Golf Court (18 holes) en het kleinere Golf & Squash Club (9 holes) zijn leuke banen om uw golfpassie op los te laten.

Golfen op Bonaire is weer een hele andere belevenis. Op Bonaire hebben ze de gewoonte de golfbanen te ontwerpen op de bestaande vegetatie. Waar wij gewend zijn aan perfect onderhouden golfbanen zonder putjes en pollen, blijft op Bonaire de vegetatie gewoon staan. Een extra uitdaging. Uiteraard wordt het wel onderhouden, zodat u goed kunt golfen. U kunt denken aan bunkers die met Bonaires zand zijn opgevuld en dat als er ergens een watertje ligt, u dat toch moet zien te omzeilen. Op de ecologische golfbaan Bonaire Golf Club Piedra So is het dus even anders, maar u kunt er nog steeds fijn golfen!

Ook op Aruba is het genieten. Ook hier spelen de natuurelementen hun rol (wind, heuvels), maar u kunt er ook volop van genieten, want de 18 holes van de Golf Club Tierra del Sol Aruba geven u een prachtig uitzicht op de noordkust!

Spanje

Ook Spanje is een geliefde bestemming om een balletje te slaan. Wist u dat

Ook Spanje is een geliefde bestemming om een balletje te slaan. Wist u dat Andalusië en de Costa Blanca veruit de meeste golfbanen hebben van het hele land? Veel zonliefhebbers houden ook wel van een potje golf en trekken er een dagje op uit. Maar u kunt natuurlijk ook een golfreis maken die helemaal in het teken van golfen staat. In deze regio’s bent u aan het goede adres om op meerdere golfbanen uw talenten te laten zien. Van kleine, sfeervolle golfvelden tot massale, uitstekend onderhouden golfbanen met talloze holes.

Onder andere in Benidorm en omstreken zijn veel golfbanen te vinden. Bovendien zijn er ook veel golfhotels in Spanje, waarbij uw hele resort golf ademt. Deze resorts zijn vaak echt ingericht op deze leuke sport en dat zorgt voor een intense vakantiebeleving.

Golfen in Spanje is een hele nieuwe ervaring. Als u van plan bent met de golfclub op vakantie te gaan, dan raden wij namens Travel Together Groepsreizen Spanje zeker aan.

en de Costa Blanca veruit de meeste golfbanen hebben van het hele land? Veel zonliefhebbers houden ook wel van een potje golf en trekken er een dagje op uit. Maar u kunt natuurlijk ook een golfreis maken die helemaal in het teken van golfen staat. In deze regio’s bent u aan het goede adres om op meerdere golfbanen uw talenten te laten zien. Van kleine, sfeervolle golfvelden tot massale, uitstekend onderhouden golfbanen met talloze holes.

Onder andere in Benidorm en omstreken zijn veel golfbanen te vinden. Bovendien zijn er ook veel golfhotels in Spanje, waarbij uw hele resort golf ademt. Deze resorts zijn vaak echt ingericht op deze leuke sport en dat zorgt voor een intense vakantiebeleving. Vaak staat luxe hoog in het vaandel en is er ook een luxe SPA met schoonheidsbehandelingen aanwezig.

Golfen in Spanje is een hele nieuwe ervaring. Als u van plan bent met de golfclub op vakantie te gaan, dan raden wij namens Travel Together Groepsreizen Spanje zeker aan.

België

Niet zo ver van huis, maar toch eens golfen in een andere, inspirerende omgeving? Ga dan naar België! Zelfs over de grens met Vlaanderen liggen al vele golfbanen, zoals Bossenstein, de Brabantse Golf en Kampenhout. Brussel is de stad met de meeste golfbanen in de buurt. Er zijn talloze goed onderhouden golfcourts in Brussel en omgeving die u eens goed kunt gaan ontdekken. En ten slotte kunt u ook heel goed golfen in Brugge. Golfvakanties zijn ‘hot’. Er is dus keuze genoeg om een mooie vakantie naar België te boeken die in het teken van golfen staat.

Het mooie van golfen in België is dat er ook meerdere golfresorts zijn die rondom een chateau (kasteel) aangelegd zijn. Chateaus liggen meestal in een zeer natuurrijke omgeving waar het goed vertoeven is. Deze golfbanen zijn vaak ook van hoge kwaliteit en het is er zeker genieten.


Een golfreis op maat met uw groep? Vraag een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een golfreis met uw groep. Wij stellen het hele programma samen op basis van uw wensen.

Portugal

Portugal is net als de Spaanse zuidkust een ideaal land om naartoe te gaan op golfvakantie. Gedurende het hele jaar is het klimaat aangenaam zodat er altijd een potje golf gespeeld kan worden. De meeste golfbanen in Portugal liggen in de regio Algarve, waar het uitstekend vertoeven is. Maar ook in Lissabon en omgeving zijn veel golfcourses te vinden.

In Lissabon zijn de golfvakanties over het algemeen voordeliger geprijsd en wordt het gecombineerd met een citytrip Lissabon. In de Algarve liggen de prijzen wat hoger, maar is het wel uitstekend te combineren met een (zon)vakantie. Er is genoeg te doen in de Algarve en wat is er nou lekkerder dan genieten van een welverdiende vakantie waar u volop kunt genieten van de vele golffaciliteiten?

Griekenland

Afhankelijk van uw wensen kan ook Griekenland heel mooi zijn om te golfen. Golfen is in Griekenland echter nog niet zo geïntegreerd in de samenleving als bij ons of in bijvoorbeeld Spanje. Toch liggen er tegenwoordig ook wel enkele golfbanen en die liggen natuurlijk in één van de mooiste landschappen van Europa.

Rondom Athene liggen enkele golfbanen die golfers uit de stad aantrekken. Op Corfu is enkele jaren geleden een schitterende golfbaan aangelegd voor de liefhebber, de Corfu Golf Club. En ook op Kreta zijn tegenwoordig twee mooie golfresorts: Crete Golf Club in Chersonissos met 18 holes en Alounda Golf Club in het minder bekende Elounda met 9 holes.

In Griekenland kunt u uw hobby uitoefenen in een sprookjesachtige omgeving.

Frankrijk

Net als in België zijn ook in Frankrijk veel golfbanen gesitueerd rondom mooie chateaus (kastelen) in natuurrijke gebieden. Golfbanen te midden van mooie bossen of wijngaarden; de Franse sfeer zit er meteen goed in.

In Parijs en omstreken zijn de meeste golfbanen in Frankrijk, op de voet gevolgd door de regio’s Rhône-Alpes, de Loire, Aquitaine en uiteraard de Cote d’Azur, waar luxe hoog in het vaandel staat. Maar ook in de andere regio’s in Frankrijk kunt u volop golfen. Golfen is geliefd in Frankrijk, en niet in de minste reden omdat Frankrijk één van de eerste golfbanen in Europa heeft aangelegd.

Combineer uw golfvakantie met een groepsaccommodatie in bijvoorbeeld één van de mooie Franse chateaus, een comfortabel hotel, een golf resort of een andere groepsaccommodatie.