Teambuilding in de Ardennen

De Belgische Ardennen is al sinds jaar en dag dé plek voor teambuilding! Veel scholen organiseren er kampen en veel bedrijven gaan erheen om de samenwerking tussen collega’s te stimuleren (en te genieten van een leuk weekend weg). De Ardennen zijn ideaal voor wie actieve dingen wilt ondernemen: wandelen, mountainbiken, kanoën, abseilen. Verzin het maar en in de Ardennen kunt u het doen. Super leuk om samen met collega’s te bouwen aan de onderlinge band en de samenwerkingsskills te verbeteren. Er zijn veel grote accomodaties en huisjes in de Ardennen, waar u met grote groepen perfect kunt verblijven.

Dit is een voorbeeld groepsreis naar de Ardennen. Het programma en de accommodaties kunnen aangepast worden naar uw wensen.

Lijkt een personeelsuitje om te team builden in de Ardennen u wel iets? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan (gratis en vrijblijvend).

Voorbeeldprogramma Ardennen

Dag 1: Sportief van start

Onze luxe touringcar(s) halen uw groep op op een punt dat u zelf uitkiest. Zo kunt u altijd vlakbij opstappen en kunnen we meteen op pad. We brengen uw groep naar de Belgische Ardennen, waar u gaat inchecken in de accommodatie. Afhankelijk van hoe laat u in de Ardennen bent, kunnen we meteen een lekkere lunch voor u regelen. Goed eten is een goed begin van een leuke en actieve dag! De lunch kan ook na de eerste activiteit ingepland worden.

In deze voorbeeldreis hebben we gekozen voor de accommodatie ‘la Madeleine’, een groot terrein met groepsaccommodaties en waar enorm veel activiteiten georganiseerd worden. La Madeleine ligt in het beroemde dorpje Spa, waar het wereldberoemde bronwater zijn oorsprong vindt.

Vanmiddag kunt u kiezen uit activiteiten zoals abseilen in de Ardennen, kanovaren/kayakken, op een quad rijden, mountainbiken, paintballen, een challenge klimparcours of beeldhouwen in een steengroeve. Van tevoren kunnen we samen met de organisator van de groep de groepen indelen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat er voldoende vervoer klaar staat om u naar de activiteiten te brengen. Per activiteit worden de groepen ingedeeld op niveau, zodat iedereen mee kan doen. Het doel is ten slotte team building. Bij veel activiteiten, zoals kayakken en klimmen, wordt een flink beroep gedaan op de competentie om samen te werken.

Na een rust/lunchpauze worden de activiteiten gewisseld en kunt u een tweede activiteit uitproberen.

Aan het einde van de middag, als iedereen moe maar voldaan is, brengen we de groepen weer samen tot één groep. U verzamelt in de oude steengroeve op La Madeleine, waar u eerder al de lunch heeft genuttigd en nu van een lekkere barbecue kunt genieten. Lekker eten en verhalen uitwisselen! Het BBQ-menu bestaat uit malse biefstuk, Noorse zalm, hamburgers, saté, sparerib, diverse salades en sauzen en vers gebakken stokbrood met heerlijke kruidenboter. Proef ook eens een uiterst smakelijk Belgisch biertje! Zittend onder de prachtige sterrenhemel bij de brandende kampvuurtjes, zullen de sterke verhalen vast niet uitblijven….

Dag 2: Presentatie / Cursus / Eigen invulling

Deze dag is voor eigen invulling. Wilt u bijvoorbeeld het nieuwste product van uw bedrijf promoten? Of wilt u graag iedereen de nieuwste technieken leren tijdens een cursus? Dan is dit de juiste dag. Wij regelen een goede locatie voor uw specifieke doel en regelen er desgewenst catering bij. Mocht u speciale wensen hebben, maak het dan vooral kenbaar bij ons. Wij hebben in dit voorbeeld de nuttige dag op dag 2 gepland, zodat het perfect wordt afgewisseld met andere team building activiteiten.

Dag 3: Kayakken en afsluiting

Na een goede nachtrust en een lekker ontbijt op La Madeleine in Spa, brengen we u opnieuw naar de activiteiten locaties. Hier kunt u uw derde activiteit uitproberen. Heeft u nog niet geabseild of wilde u altijd al graag kayakken in de Ardennen? Probeer het nog eens! Tijdens deze twee dagen krijgt u volop de tijd om vele sportieve activiteiten in de Ardennen te ondernemen.

Na het activiteitenprogramma verzamelt de groep voor een smakelijke lunch. Daarna zetten we weer koers huiswaarts en zetten we u weer af op de afgesproken plaats. Verfrist door de buitenlucht en weer een ervaring rijker, zult u nog vaak terugdenken aan dit bedrijfsuitje in de Ardennen. Deze dagen staan voor lange tijd in ieders geheugen gegrift: bijzondere locaties in de vrije natuur, een geweldige ervaring met activiteiten voor elk wat wils, goed eten & drinken en last but not least: super gemotiveerde medewerkers!


Met uw groep naar de Ardennen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een teambuilding uitje in de Ardennen. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld.