Groepsreis Venetië

Venetië: een geweldige bestemming voor een groepsreis. Wat uw groepssamenstelling ook is, iedereen wil wel graag eens in Venetië geweest zijn. Alles is er: de typisch Italiaanse sfeer, enórm veel historie voor de liefhebbers, maar ook gezellige terrasjes en tavernes en véél lekker eten. Zoekt u een leuke trip, dan raden wij een citytrip Venetië met vlucht aan.

Mogelijkheden voor een groepsreis naar Venetië

Vlucht Venetië + transfer

Wij reserveren een comfortabele en snelle vlucht voor u van Nederland naar Venetië. We vliegen altijd met een van onze betrouwbare partners, zoals Transavia. Indien mogelijk kunt u van verschillende vliegvelden in Nederland vliegen.

Verzamelt u met iedereen op een plek? Dan kunnen wij ook het vervoer naar het vliegveld voor u regelen. Ook in Venetië zelf kunnen we een transfer klaar zetten die u bij uw groepsaccommodatie afzet.

Bezienswaardigheden Venetië

Denkt u eens in: tijdens uw stedenreis Venetië bewondert u het San Marcoplein met de gelijknamige wereldberoemde basiliek. En de Canal Grande en de vele andere kanalen? Prachtig toch? Een boottochtje over de vele kanalen die Venetië rijk is, is overigens sowieso een must. De verschillende delen van de stad zijn namelijk van elkaar gescheiden en worden enkel met elkaar verbonden door de vele pittoreske bruggetjes. Vervoer per water is dus een must.

Andere niet te missen bezienswaardigheden zijn het voormalige Dogepaleis (ook op het San Marcoplein), de Rialtobrug (de oudste brug van de stad), het eilandje Murano en de Joodse wijken. En natuurlijk nog vele andere basilieken en kathedralen in diverse stijlen en met veel historische waarde. En wat dacht u van musea! U raakt niet uitgekeken tijdens uw Venetië stedentrip.

Venetië hotel of groepsaccommodatie

Afhankelijk van de wensen van uw groep, reserveren wij een fijne accommodatie voor u. Dat kan een hotel zijn, maar ook een sfeervol appartement of juist een grotere, maar toch gezellige groepsaccommodatie.

Samen met u kijken we naar de beste accommodatie voor de groep. Wilt u bijvoorbeeld nog andere activiteiten organiseren, zoals presentaties? Aan de hand van uw wensen kiezen we de beste locatie en accommodatie.


Naar Venetië met uw groep? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een groepsreis naar Venetië. Wij stellen het hele programma samen op basis van uw wensen.

Wijnproeverij

Italië is het land van de wijn en daar is Venetië geen uitzondering op. Op veel plekken kunt u dan ook genieten van een lekkere wijnproeverij. Vaak proeft u er typisch Italiaanse wijnen, maar ook lokale Venetiaanse kunstwerkjes.

Omdat een groepsreis Venetië compleet voor uw groep op maat gemaakt wordt, bespreken we gewoon hoe en wanneer het in uw programma past. Het vervoer er naartoe wordt natuurlijk ook geregeld.

Rondleiding van een local

Meer weten over Venetië dan wat u in de boekjes kunt lezen? Laat u rondleiden door een local! Zij kennen de stad op hun duimpje en nemen uw groep mee naar de leukste plekjes. Langs bekende bezienswaardigheden uiteraard, maar ook de wat meer lokale straatjes en kroegjes, de plekjes waar niet altijd veel toeristen komen. Want Venetië is meer dan het San Marcoplein. Een echte aanrader!

Venetiaans Carnaval! (voorjaar)

Vindt u het leuk om tijdens een van de grootste Italiaanse evenementen te gaan? Ga dan tijdens het Venetiaans carnaval. Een uniek evenement waarbij iedereen grotesk uitgedost de straat op gaat om uitbundig carnaval te vieren. Geen Venetiaan die dit ongemerkt voorbij laat gaan!
Het carnaval in Venetië wordt gekenmerkt door de bijzondere en fel gekleurde maskers die iedereen op straat draagt. Een bijzonder fraai beeld!


Opera of concert in Teatro La Fenice

Teatro La Fenice is het beroemdste theater van Venetië en nog steeds in gebruik. Er zijn al talloze beroemde opera’s en theaterstukken in première gegaan. Heeft uw groep interesse in een muzikaal evenement tijdens hun reis naar Venetië, dan is dit een absolute aanrader. En bovendien één die lang niet iedereen heeft als ze op vakantie naar Venetië gaan. Een evenement in La Fenice (‘de feniks’) bijwonen is best wel exclusief en daarom extra leuk!