Groepsreis Valencia – Excursies Valencia & Voorbeeldreis

Op de pagina vindt u van alles over groeps reizen naar Valencia. Ontdek wat de stad allemaal te bieden heeft: excursies, uitstapjes en bezienswaardigheden in Valencia. Onderaan de pagina vindt u ook een voorbeeldreis. Tijdens deze 4-daagse stedenreis naar Valencia laten we u en uw groep het mooiste van de stad zien. Ook is er indien gewenst genoeg tijd over ter vrije besteding. Dit is puur een voorbeeld om u een idee te geven. U kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn, wij maken de reis dan speciaal voor uw groep op maat.

Excursies & Activiteiten

Stadswandeling o.l.v. een gids

Met uw groep de leukste plekken van Valencia bekijken? Travel Together heeft samenwerkingen met stadsgidsen die u de mooiste plekken van Valencia laten zien. Tijdens de 2 uur durende tour brengt de gids u naar de mooiste plekken van Valencia en leert u meer over de cultuur van de stad. De tour wordt afgesloten met een lekker drankje op een van de Spaanse terrassen. Laat ons een stadswandeling opnemen in uw groepsreis naar Valencia en laat u verrassen!

Fietstocht door de stad

Valencia is een vlakke stad en daardoor een ideaal om te ontdekken met de fiets. Tijdens de fietstocht worden onder andere de rivierbedding, de Stad van de Kunsten en Wetenschappen en het historisch museum bezocht. Om de tour af te sluiten kunt u ook genieten van de schitterende kustlijn van de stad.

Tapas proeverij

Spanje is hét land van de Tapas.  Traditioneel zijn tapas ooit bedoeld als hapje in Spaanse cafés voor bij een biertje of wijntje om de eetlust op te wekken. Tegenwoordig zijn de kleine gerechtjes erg populair en zie je in Valencia een groot aantal restaurants met heerlijke tapas. Travel Together organiseert graag voor uw groep een speciale tapasproeverij waarbij u kennis maakt met de diversiteit van de Spaanse gerechtjes.


Met uw groep naar Valencia? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een groepsreis naar Valencia. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld.

Programma in Valencia

Dag 1: Aankomst

U vertrekt in de ochtend vanaf luchthaven Schiphol per vliegtuig naar Valencia. Vanuit het vliegveld in Valencia wordt u per minibus naar uw hotel gebracht. In het hotel staat een welkomstdrankje in de bar van het hotel. In de middag heeft u de tijd om zelf de stad te ontdekken, wat dacht u bijvoorbeeld van een een wandeling in het oude stadscentrum of langs de kustlijn? ’s Avonds staat een heerlijk diner op het programma in een restaurant in de buurt van uw hotel.

Dag 2: Fietsen in de stad

’s Ochtends staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar in het hotel. Na het ontbijt gaat u te voet vanuit het hotel naar het fietsverhuurpunt in de Stad van Kunsten en Wetenschappen voor een fietstour door Valencia; dé beste manier om de stad te ontdekken! Valencia is een ideale fietsstad. Het is een vlakke stad en de fiets is hét vervoersmiddel om de stad te ontdekken. Tijdens de fietstour wordt zowel het historisch centrum als de rivierbedding en de Stad van de Kunsten en Wetenschappen bezocht. Onderweg maakt u een stop op een terras voor een drankje. Aan het einde van de tour is er nog genoeg tijd over om zelf te stad te verkennen. Wat dacht u van een bezoek aan L’Oceanogràfic, een groot aquarium waarin u schitterende zee- en kustdieren kunt bewonderen? Of gewoon een middagje heerlijk shoppen in het centrum van de stad. In de avond staat wederom een diner op het programma in een restaurant op loopafstand van het hotel.

Dag 3: Catamarantocht & Tapas

’s Ochtends staat er wederom een heerlijk ontbijt voor u klaar in het hotel restaurant. Vervolgens vertrekt u aan het begin van de middag per taxi naar de haven van Valencia. We stappen hier op een catamaranboottocht inclusief paella lunch aan boord. De tocht duurt 3 uur en er is de mogelijkheid om te zwemmen. Na de boottocht gaat u per taxi terug naar het hotel, hier kunt u even uitrusten en u opfrissen voor het diner. Zo vertrekt u in de avond per taxi naar restaurant Casa Bodega Montaña (voormalig wijnhuis nu tapas restaurant). Bodega Casa Montana is een begrip in Valencia als het gaat om wijnen en tapas. U geniet hier van kwalitatief zeer goede tapas geserveerd in een authentieke sfeer.

Na het diner kunt u uitgaan of een drankje drinken op de terrassen in de haven, waarna u aan het eind van de avond op eigen gelegenheid met de taxi terug kunt gaan naar hotel voor de overnachting.


Dag 4: Vertrek

Op de laatste dag vertrekt u per transfer van uw hotel naar de luchthaven, vanuit hier vertrekt het vliegtuig weer huiswaarts.