Groepsreis Sevilla

Misschien niet direct de eerste bestemming waar u aan denkt bij een stedentrip. Maar wél een hele fijne! Sevilla is namelijk een van de gezelligste Spaanse steden, en dat zegt wat! De Spanjaarden weten wel wat gezelligheid is en zeker in Sevilla weten ze dat. De stad ademt sfeer, afgewisseld met historische bezienswaardigheden. Sevilla is niet doordrenkt met wereldberoemde bezienswaardigheden, maar heeft zeker een paar indrukwekkende bouwwerken om te bewonderen! Én een uiterst gezellig stadscentrum. Als u een leuke groepsreis wilt boeken waarbij u wat ziet en tegelijkertijd kunt ontspannen, dan is een stedentrip Sevilla een absolute aanrader.

Info en mogelijkheden voor groepsreizen naar Sevilla

Bezienswaardigheden Sevilla

Wat de gelegenheid ook is, als u in Sevilla bent wilt u ongetwijfeld wat bezienswaardigheden zien. Wat is er allemaal te doen in de stad? Liefhebbers van architectuur of historie kunnen hier hun hart ophalen. Maar ook als u het leuk vindt om gewoon de mooie gebouwen te bewonderen, dan zit u hier goed.

Giralda Sevilla klokkentoren / Maria de la Sede kathedraal
De beroemde klokkentoren Giralda Sevilla is een mooie toren met maar liefst 25 klokken. De klokkentoren en naastgelegen kathedraal Maria de la Sede zijn het symbool van Sevilla. De kathedraal zelf is een van de grootste ter wereld en gebouwd in gotische stijl. Het is ook mogelijk om bovenin de klokkentoren te komen en te genieten van een prachtig uitzicht over de stad! Het is wel een aardige klim (een pad zonder treden). Het uitzicht is het wel waard! De toren en de kathedraal liggen beide in de Joodse wijk Santa Cruz, ook interessant om doorheen te lopen.

Alcázar Sevilla
Het Alcazar is het Koninklijke paleis in Sevilla, dat ook vandaag de dag nog deels gebruikt wordt door de Koninklijke familie. De rest van het paleis is open voor bezoekers. Het paleis heeft een prachtige architectuur en is het bewonderen meer dan waard. Er worden regelmatig exposities gehouden, maar ook als dat niet zo is, is het er erg mooi. Ook de binnenplaats en de Alcazar tuinen zijn prachtig! De Alcazar de Sevilla is een must see tijdens uw vakantie in Sevilla.

Plaza de España (Spanjeplein)
Het Plaza de España is het politieke hart van de stad. Het plein is in de vorm van een halve cirkel met daaromheen gebouwen die grotendeels door de overheid in gebruik zijn. Aan de andere kant van de halve cirkel staat een fontein. Het plein zelf is ook erg mooi en het is dus al leuk om er in ieder geval even te gaan kijken tijdens uw citytrip in Sevilla.

Vluchten naar Sevilla – Busreizen Sevilla

Wilt u enkel met uw groep naar Sevilla, dan is het het meest praktisch om te vliegen. Het is snel en comfortabel. Wij regelen graag dat u kunt vliegen naar Sevilla en dat de transfer van het vliegveld naar uw groepsaccommodatie in de stad klaar staat.

Zoekt u een algemene groepsreis naar Spanje? Bijvoorbeeld niet alleen naar Sevilla, maar een hele Andalusië rondreis? Dan kan busvervoer ook erg praktisch zijn. U kunt dan een comfortabele privé bus voor uw groep huren, die de hele vakantie bij u blijft.

Beide opties zijn mogelijk. Samen met u kijken we naar wat het beste bij uw groep en uw reiswensen past.

Hotels in Sevilla – hotels, appartementen of groepsaccommodaties

Speciaal voor uw groepssamenstelling kiezen we de prettigste accommodatie uit. Wilt u graag in een gewone kamer, dan kunnen we een mooi hotel in Sevilla voor u regelen. Ook appartementen zijn een optie. Wilt u liever met een groter aantal in dezelfde ruimte overnachten? Dan zijn er ook verschillende opties voor grotere groepsaccommodaties. Dit hangt volledig af van uw groep en voorkeuren. We horen dat graag van u en kijken dan samen naar wat het beste bij u past.

Als u een rondreis Spanje wilt maken en onderweg Sevilla aan wilt doen, kunnen we ook kiezen voor een hotel in de buurt van Sevilla of op een andere plek in Andalusië. Dat is ook heel praktisch als u ook andere steden in Andalusië wilt bezoeken, zoals Córdoba en Granada. (In Granada kunt u bovendien het wereldberoemde Alhambra bezoeken, het voormalige Moorse en Arabische paleis met indrukwekkende paleistuinen).


Naar Sevilla met uw groep? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een leuke groepsreis naar Sevilla. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld.

Stadscentrum Sevilla

Het centrum van Sevilla is net als dat van veel andere Spaanse steden enorm gezellig. Het is er jaarrond mooi weer en het dagelijks leven speelt zich dus ook grotendeels buiten af. Niet alleen bij de toeristen, maar vooral ook bij de lokale Spanjaarden. Als u met een groep naar Sevilla reist zult u zeker gastvrij ontvangen worden en u helemaal op uw gemak voelen. Het centrum staat vol met gezellige restaurantjes waar je tapas of andere lekkernijen kunt eten. En ook barretjes zijn er volop.

Flamenco show Sevilla

Willen jullie iets origineels en afwisselends organiseren tijdens de Sevilla citytrip? Boek dan een flamenco show! Deze ritmische Spaanse dans komt van originele ook echt uit Andalusië. U zit dus recht in de regio van de oorsprong van de flamenco! Niet voor niets worden er regelmatig mooie flamencoshows in Sevilla georganiseerd. Gezellig voor een avondje uit! Het is ook mogelijk om tapas tussendoor te krijgen of er een diner bij te reserveren.

Rondleiding Sevilla met gids

Een rondleiding is misschien niet de meest originele, maar wel een hele leuke manier om kennis te maken met een stad. Een gids kent alle ins en outs van de stad en allerlei leuks te vertellen wat u anders niet geweten had. We kunnen een Nederlandstalige of Engelstalige gids voor u regelen (of anders indien gewenst), zodat iedereen de rondleiding goed kan volgen. We kunnen de rondleiding zo lang of kort maken als u zelf wilt. Viva Sevilla!