Groepsreis Porto

Porto is de op één na grootste stad van Portugal en gelegen aan de rivier de Douro. De stad staat bekend om de populaire Port wijnen die hier vandaan komen. Dankzij de vele uitstapjes, het heerlijke eten en de aantrekkelijke prijzen is de Portugese stad een ideale bestemming voor een leuke groepsreis.

Wij kunnen uw complete groepsreis naar Porto organiseren, compleet op maat op basis van uw wensen. Ideaal voor (vrienden)groepen, bedrijven, scholen of als incentive voor uw personeel. Wij nemen de complete zorg uit handen over vervoer, hotels, transfers en activiteiten. Op deze pagina hebben we een aantal leuke voorbeeld activiteiten geplaatst die u kunt opnemen in het reisprogramma. Ook zo enthousiast over Porto? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Voorbeeld activiteiten voor in uw reisprogramma

Rondleiding & proeverij bij Offley

Porto staat wereldwijd bekend om de populaire port wijn. Dit is een zeer zoete wijn met een behoorlijk alcoholpercentage tussen de 18 en 20 procent. U vindt aan de zuidkant van de Douro een groot aantal Port kelders van wereldberoemde portmerken, zoals Offley & Kopke.

Wij nemen u graag mee naar een rondleiding in de portkelders van Offley. Tijdens de tour wordt u alles verteld over de geschiedenis en totstandkoming van de port wijnen. Verder leert uw groep alles over de verschillende soorten Port wijn(Ruby, White & Tawny). Tot slot volgt een heerlijke proeverij waar u kennis maakt met alle soorten Port met een lekker kaasje. Een leuke excursie met eveneens leuke feitjes over de stad Porto, ideaal voor groepen!

Riviercruise over de Douro

De valleien van de rivier de Douro beschikken over een vruchtbare grond, dit is de reden waarom de wijnvelden tegen de rivieroevers zijn opgebouwd. Aangezien de Douro valleien nogal stijl omhoog lopen is er ooit voor gekozen om de wijnvelden trapsgewijs op te bouwen. Dit zorgt voor een schitterend aanzicht en maakt het absoluut de moeite waard om de wijnvelden te aanschouwen tijdens een heerlijke riviercruise over de Douro!

Bezoek aan FC Porto

De inwoners van Porto raken niet uitgepraat over voetbal. Het blauw wit van FC Porto is daarom ook op veel plekken in de stad terug te vinden. FC Porto speelt zijn wedstrijden in Estádio do Dragão, dit is een groot stadion met een capaciteit van wel 50.000 bezoekers! De voetbalclub speelt op het hoogste niveau in de Portugese competitie en speelt ieder jaar weer voor het kampioenschap.

Kortom: Voetballiefhebbers in uw groep? Dan mag een stadion rondleiding in Estádio do Dragão niet ontbreken in het reisprogramma. Liever naar een wedstrijd? Wij helpen u graag bij het vinden van wedstrijdtickets.


Een groepsreis op maat naar Porto? Vraag een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een groepsreis naar Porto. Wij stellen het hele programma incl. vervoer en verblijf samen op basis van uw wensen.

Stadsrondleiding

Porto heeft een compact stadscentrum en is hierdoor een uitstekende stad voor een leuke stadsrondleiding. Een Nederlandse gids vertelt u graag alles over de verschillende gebouwen en pleinen die u tijdens de route passeert. De gids neemt uw groep tijdens de rondleiding onder meer mee naar het oude stadscentrum met de oude stadsmuren, parken, pleinen, bruggen en rivier van de stad.

Torre dos Clérigos

Behoefte aan schitterende uitzichten over Porto? Wij nemen u groep graag mee naar de 76 meter hoge toren Torre dos Clérigos. Tijdens een behoorlijke klim op de vele trappen omhoog komt u aan bij de top van de toren. Geniet aan de bovenkant van de toren van panoramische uitzichten over de oude binnenstad en rivier de Douro. Een ideale locatie voor schitterende (groeps)foto’s om de groepsreis naar Porto nooit meer te vergeten!

Surflessen in Porto

Een sportieve groep? Dat komt goed uit, want Porto beschikt over een strand met ideale omstandigheden om te surfen. Er zijn dan ook veel surfscholen te vinden in Porto die u graag leren hoe u een echte surfer wordt. De surflessen zijn inclusief materialen.

U zult er al snel achter komen dat het een flinke uitdaging is om zolang mogelijk op een golf te blijven. Daarom is het uitgangspunt van de lessen dat iedereen aan het eind van de lessen de basis onder de knie heeft. Voor groepen die als echte surfers willen terugkomen uit Portugal is het ook mogelijk om meerdere dagen surfles te nemen.