Groepsreis Milaan | Citytrip Milaan

Bij Italiaanse steden denk je al snel aan Rome. Maar vlak Milaan niet uit. Deze culturele, moderne en tegelijkertijd historische, prachtige stad vol bezienswaardigheden haalt het qua historie misschien niet bij Rome, maar heeft wel een hele eigen charme.

Op deze pagina hebben we een paar highlights en leuke activiteiten voor u uitgelicht. Er is uiteraard nog veel meer te doen in deze machtige stad. Vertel ons over uw groep en samen met u verzinnen we de leukste activiteiten en de leukste citytrip Milaan voor uw groep.

Activiteiten & mogelijkheden

Veelzijdig Milaan!

Waar denkt u aan bij Milaan? Veel mensen zeggen shoppen. En toegegeven, dat kunt u er ook. Gaat u met een groep op reis die wel van winkelen houdt, plan dan zeker wat vrije tijd in om de winkels in de stad aan een grondig onderzoek te onderwerpen, want de modernste winkels zijn er te vinden. U zult zien dat vooral de Milanese vrouwen ook erg stijlvol gekleed gaan.

Maar Milaan is meer. Niet te missen is de zeer indrukwekkende Dom van Milaan. De kathedraal ligt direct op het centrale plein en is dus letterlijk niet te missen. Prachtig om mooie foto’s van te maken of even van binnen te bewonderen. (neem lange mouwen mee als u in de zomer gaat).

Cultuur voor iedereen

Ook voor wie minder geïnteresseerd is in architectuur of historie, kan het leuk zijn om mooie gebouwen te bekijken tijdens het passeren. Neem eens een kijkje bij het Castello Sforzesco. Een prachtig slot met bijbehorende fontein sieren het straatbeeld. Wie wil kan er de musea bezoeken of zelfs een tentoonstelling of concert bijwonen, maar het is ook prachtig om gewoon een kort bezoek aan te brengen.

Zo herbergt Milaan nog veel meer pareltjes. Bijvoorbeeld de Santa Maria delle Grazie kerk/klooster met Het Laatste Avondmaal van Davinci op fresco. Loop op uw gemak eens de stad door, dan zult u nog veel meer mooie Milanese plekjes zien.

Vliegen naar Milaan

Er zijn tegenwoordig talloze vluchten naar Milaan en hele betaalbare ook. De wereldstad is laagdrempelig geworden en daarmee ook betaalbaarder. Ideaal als u van plan bent om een groepsreis Milaan te maken. U kunt vliegen vanaf Amsterdam en vaak ook vanaf andere vliegvelden in Nederland.

Vanwege onze inkoopvoordelen kunnen we voordelig vliegtickets naar Milaan voor uw groep inkopen, waardoor u weer budget overhoudt voor leuke activiteiten.


Naar Milaan met uw groep? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een groepsreis naar Milaan. Wij stellen het hele programma samen op basis van uw wensen.

Hotel of Appartement Milaan

Wat is het doel van uw groepsreis? Willen de deelnemers bij elkaar in de accommodatie slapen of liever een eigen kamer of gedeeld met z’n tweeën? Aan de hand van uw wensen kiezen we een fijn hotel in Milaan met goede ligging. Of liever een appartement? En als het beter past bij uw wensen, kunnen wij ook een fijne groepsaccommodatie voor u regelen.

Rondleiding Milaan, bijvoorbeeld met local

Dé manier om een stad te ontdekken is met een gids. Tegenwoordig organiseren veel locals rondleidingen. Wij kennen een aantal locals die uw groep graag rondleiden tijdens hun stedentrip Milaan. Zij kennen de stad door en door en kunnen tijdens een leuke wandelroute de leukste plekjes van de stad laten zien. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een professionele gids de rondleiding te laten doen. We passen het programma aan op de wensen van uw groep.

Ook leuk: ontdek Milaan met een gids… Te fiets!

Smullen in Milaan!

Dit mág gewoon niet ontbreken tijdens een vakantie in Milaan: lekker uit eten. De Italianen staan niet voor niets bekend om hun eenvoudige, maar oh zo smakelijke keuken. We regelen indien gewenst graag een lekkere diner in een sfeervol restaurantje in Milaan voor de hele groep. Gezelligheid en lekker eten, wat wilt u nog meer?


Eigen activiteiten

Heeft uw groepsreis Milaan een thema, zoals muziek, voetbal of reist u met personeel en wilt u in dat kader eigen activiteiten organiseren? Vertel het ons en samen organiseren we de gewenste activiteit. Tickets voor een voetbalwedstrijd, een concert of voorstelling bijwonen of een presentatie voor uw personeelsleden organiseren. Omdat de groepsreis op maat voor uw groep wordt gemaakt, kunnen we dit in overleg met u helemaal aanpassen.