Groepsreis Kopenhagen

De stad van de Vikingen, de Zeemeermin en de gezellige binnenhaven. De gezellige Deense hoofdstad Kopenhagen heeft uw groep veel te bieden en wordt dan ook gezien als één van de meest veelzijdige steden in Europa. Met een groep op reis die houdt van geschiedenis, gezelligheid en shoppen? Dan is Kopenhagen wellicht de ideale bestemming voor uw groep.

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het organiseren van een groepsreis naar Kopenhagen. Wij maken een volledig programma op maat, compleet op basis van uw wensen. Wat dacht u van specifieke excursies, leuke teambuilding activiteiten of een verzorgd diner in één van de restaurants in Kopenhagen? Vraag direct een offerte aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Voorbeeld activiteiten voor in uw groepsreis

De Kleine Zeemeermin

Een klein beeldje van een Zeemeermin, het klinkt misschien niet als grote toeristische attractie. Toch is dit kleine beeldje van de Zeemeermin één van de meest gefotografeerde dames ter wereld en wordt de Kleine Zeemeermin(Den lille Havfrue) gezien als één van de populairste toeristische attracties in Kopenhagen.

De Kleine Zeemeermin komt voort uit een sprookje van de Deense dichter Hans Christian Andersen. Een bekende inwoner van Kopenhagen(de eigenaar van de Carlsberg fabriek) zag een musical over het sprookje en was erg onder de indruk van het verhaal. Hij besloot daarom om het beeldje te schenken aan de stad Kopenhagen. In het jaar 1923 is het beeld op de rots in de haven geplaatst. Het beeldje is nog geen 1,25 meter hoog en het zal u wellicht verbazen dat zoveel mensen de moeite nemen om de Kleine Zeemeermin te bezoeken. Toch mag een bezoek aan dit beeld niet ontbreken als u in Kopenhagen bent!

Rosenborg Kasteel

Het Rosenborg kasteel staat midden in Kopenhagen en stamt uit begin 17e eeuw. Dit prachtige kasteel neemt u terug in de tijd en vertelt u meer over de Koninklijke geschiedenis van Denemarken. Zo hangen er portretten van de Koninklijke familie, vindt u de Kroonjuwelen van Denemarken in het kasteel en kunt u de ruimtes bekijken waar de koning vroeger in heeft gewoond. Ook vindt u een uitgebreide kunstcollectie waar schitterende kunstwerken worden getoond. Tip: maak ook een wandeling door de kasteeltuinen van Rosenborg, deze prachtige tuinen zijn schitterend onderhouden en absoluut een wandeling waard.

Een bezoek aan het Rosenborg kasteel is absoluut de moeite waard voor wie meer wilt weten over de Deense geschiedenis, liefhebber is van Koninklijke families of geïnteresseerd is in geschiedenis.

Nyhavn

Vroeger stond de haven van Kopenhagen bekend als één van de grootste havens van Europa. In de haven kwamen boten van over de hele wereld en de cafés die vandaag de dag nog steeds in de haven te vinden zijn zaten iedere avond vol met scheepslieden.

Inmiddels is de Nyhavn niet meer in gebruik als transport haven, wel is het één van de meest bruisende plekken in Kopenhagen geworden. De gezellige haven is de ideale plek om een leuke dag in Kopenhagen af te sluiten. Geniet van een lekkere maaltijd in één van de vele restaurants of drink in de zomer een biertje op de volle terrassen. Het schitterende uitzicht op het kanaal onder het genot van jazz music en lekker eten is ook voor de locals een reden om deze plek regelmatig te bezoeken.


Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw groepsreis naar Kopenhagen

Net zo enthousiast als wij over Kopenhagen? Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een reis naar Kopenhagen met uw groep. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld.