Groepsreis Dublin

Dit is een voorbeeldreis van een groepsreis naar Dublin. De luchthavens, het programma en alle accommodaties kunnen aangepast worden naar uw wensen. Tijdens deze 4-daagse stedenreis naar Dublin laten we u en uw groep het beste van Dublin zien met veel excursies.

Vraag een gratis offerte aan voor deze reis. Geef uw wensen aan en wij maken een reisplan dat helemaal aangepast is aan uw wensen.

Excursies/activiteiten in Dublin

Old Jameson Distillery & Guinness Storehouse

Dublin staat wereldwijd bekend om de Jameson whisky en het typisch Ierse Guinness bier. Wij nemen u graag mee op excursie naar de Old Jameson Distillery en de Guinness Storehouse! De Old Jameson Distillery ligt in het centrum van Dublin en is opgezet in 1780. De historische distilleerderij is omgetoverd tot museum waarbij u een rondleiding krijgt waarbij meer wordt verteld over de geschiedenis van het merk en het proces om whisky te stoken wordt uitgelegd. Na de tour volgt een whiskey proeverij waarbij u diverse soorten Jameson kunt proeven.

De Guinness Storehouse is in het zuid-westen van Dublin gevestigd. Guinnes bier is wereldwijd zeer geliefd en wordt gezien als hét exportproduct van Ierland. Tijdens de tour in De Guinness Storehouse wordt u meegenomen in een echte experience waarbij het brouwproces op een originele manier wordt uitgelegd. De tour sluit af met een heerlijk biertje in de bar bij de brouwerij!

Teambuilding: Celtic Games

Op zoek naar een leuk teambuildig uitje in Dublin waarmee u een hecht groepsgevoel creëert? Of gewoon een leuke originele activiteit doen met uw groep? Dan zijn de Celtic games echt iets voor uw groep! Deze Ierse Olympische Spelen zijn leuk en humoristisch waarbij teambuilding en motivatie centraal staan. De groep zal de Ierse traditie in de sport ervaren.

De Celtic Games bestaan onder meer uit paalwerpen en kogelstoten. Uiteraard zijn er indien gewenst ook minder fysieke activiteiten in het programma mee te nemen!

Viking Splash Tour: Over het water

Het beste van Dublin ontdek je op het land én in het water! Deze Viking Splash Tour neemt je in een speciaal voertuig eerst mee op de weg en rijdt langs de mooiste plekken van Dublin. De gids in het voertuig vertelt je tijdens de tour graag meer over de verschillende gebouwen die gepasseerd worden.

Na het avontuur op het land rijdt het voertuig het water in en vervolgt de tour als boottocht. Ook op het water worden interessante wetenswaardigheden over de Ierse hoofdstad vertelt. Kortom: Een originele manier om Dublin te verkennen en een unieke beleving voor uw groep! Travel Together Groepsreizen helpt graag bij het organiseren van deze excursie.


Met uw groep naar Dublin? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een Groepsreis Dublin. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld.

Dagprogramma tijdens een groepsreis naar Dublin

Dag 1: Aankomst, Old Jameson Distillery & diner

U vertrekt vanaf Schiphol per vliegtuig naar Dublin. Na aankomst op het vliegveld van Dublin wordt u per minibus naar de Old Jameson Distillery gebracht voor een rondleiding waarbij u het fascinerende verhaal van Jameson te horen krijgt. Aansluitend zult u genieten van een whisky proeverij, waarbij u de gelegenheid krijgt verschillende soorten whisky te proeven. Na afloop van het bezoek vertrekt u richting het hotel voor de check-in. Na de check-in kunt u een drankje nuttigen in de bar van het hotel, waarna u zich kunt opfrissen voor het diner.

Vanuit het hotel kunt u te voet naar het restaurant voor het diner. U geniet van een 3-gangen diner in restaurant Stillorchan Orchard. Dit is een van de oudste pubs van het zuiden van Dublin en staat bekend om de uitstekende gerechten en service. Na het diner kunt u op eigen gelegenheid terug naar het hotel voor de overnachting

Dag 2: Celtic Games bij Beaufield Mews

In de ochtend staat een heerlijk ontbijt klaar in het hotel. In de ochtend kunt u vervolgens op eigen gelegenheid de stad ontdekken, wat dacht u van een heerlijke wandeling door de stad? In de middag staat een 2-gangen lunch klaar in het hotel, inclusief consumpties. Na de lunch staat een sportieve middag op het programma met Celtic Games bij Beaufield Mews, vlakbij het hotel. Deze Ierse Olympische Spelen zijn leuk en humoristisch waarbij teambuilding en motivatie centraal staan. De groep zal de Ierse traditie in de sport ervaren. Na de spelen kunt u te voet naar het hotel om op te frissen.

In de avond vindt het 3-gangen diner plaats in restaurant Beaufield Mews, Dublins’ oudste restaurant, op loopafstand van hotel. Na het diner kunt u zelf eventueel nog naar één van de vele pubs in het centrum van de stad of genieten van uw nachtrust.

Dag 3: Bezoek aan het Guinness Storehouse

In de ochtend staat wederom een heerlijk ontbijt klaar in het hotel. Na het ontbijt vertrekt u per minibus naar Guinness Storehouse, gelegen in het hart van St. James’s Gate Brewery. Geniet van een tour en leer alles over Guinness van 1759 tot nu. Na de tour kunt u genieten van een heerlijke pint Guinness bier in de beroemde Gravity Bar. Hier heeft u een prachtig uitzicht over Dublin. Na het bezoek geniet u van een heerlijk lunchbuffet in Gilroy’s Restaurant met lokale specialiteiten. In de middag ontvangt u een persoonlijke ‘Shopping Map’ met suggesties voor bezienswaardigheden, attracties en restaurants. Vervolgens kunt u in de middag op eigen gelegenheid shoppen of de stad verder ontdekken.

In de avond kunt u genieten van een 3-gangen diner in Ely Bar & Brasserie, de oudste wijnlocatie van Ierland, vlakbij het Conferentie Centrum van Dublin. Na het diner wordt u opgehaald per minibus om naar het hotel terug te gaan voor de overnachting.


Dag 4: Howth en vertrek naar huis

De dag start met een ontbijt in het hotel, na het ontbijt vindt de check-out plaats. Vervolgens vertrekt u per minibus vanuit het hotel naar de luchthaven. Onderweg maakt u nog een stop in het plaatsje Howth, een vissersdorp met jachthaven aan de noordkant van Howth Head. Vanaf Howth Summit heeft u een prachtig uitzicht over Dublin Bay tot aan Wicklow. Geniet hier nog even van het uitzicht en maakt u nog wat mooie foto’s voordat u weer naar Nederland gaat. Na het bezoek aan Howth vertrekken we naar de luchthaven, vanuit Dublin Airport vliegt u weer naar Schiphol, Amsterdam.