Groepsreis Budapest

Dit is een voorbeeldreis van een groepsreis naar Budapest. De luchthavens, het programma en alle accommodaties kunnen aangepast worden naar uw wensen. Tijdens deze 4-daagse stedenreis naar Budapest laten we u en uw groep het mooiste van de stad zien. Ook is er indien gewenst genoeg tijd over ter vrije besteding.

Vraag een gratis offerte aan voor deze reis naar Budapest. Geef uw wensen aan en wij maken een reisplan dat helemaal aangepast is aan uw wensen.

Excursies/Activiteiten in Budapest

Grotten van Budapest

Wilt u een unieke excursie maken met uw groep? Wij nemen graag voor u een excursie naar de De Pálvölgyi druipsteengrot in Budapest op in het programma. U zult het misschien niet direct verwachten, maar Boedapest beschikt over een uitgebreid grottenstelsel van meer dan 25 kilometer lengte! De grotten dienen als warm waterbron voor badhuizen.

Tijdens de excursie bezoekt u de De Pálvölgyi druipsteengrot, dit is met een gangenstelsel van 13 kilometer de langste grot van de stad. U zult tijdens het bezoek toegang hebben tot zo’n 500 meter. De grot is goed verlicht, dit zorgt voor schitterend zicht in de grot. Let op: deze excursie is alleen toegankelijk voor personen die goed ter been zijn en is helaas niet geschikt voor personen in rolstoel.

Stadswandeling o.l.v. een gids

Wilt u met uw groep het echte Budapest leren kennen? Dan organiseren wij graag voor u een stadswandeling door de hoofdstad van Hongarije! Onder leiding van een ervaren Nederlandstalige gids wordt u meegenomen naar de mooiste en bekendste bezienswaardigheden van Budapest. De rivier de Donau stroomt tussen het hogere Buda en het vlakke Pest. Samen met de monumentale bruggen en de schitterende monumenten maakt Budapest op iedereen een onuitwisbare indruk. Tijdens de rondleiding ziet u onder andere de basiliek, de stadsparken en de prachtige parlementsgebouwen in Pest. In Buda zien we de burcht, het Vissersbastion en de Matthiaskerk. U zult zeker onder de indruk zijn van de schoonheid van het mooie Budapest!

Boottocht over de Donau

Budapest op een unieke manier ontdekken? Wij nemen graag een boottocht over de Donau op in het programma van uw reis!  De boottocht bestaat uit een compleet dagprogramma en is inclusief 3-gangen lunch. Tijdens deze boottocht brengt u onder meer een bezoek de middeleeuwse burcht Citadella, de beroemde kathedraal van Esztergom en de artiestenwijk Szentendre.  De tour sluit af met een bezoek aan het Hongaarse juwelenmuseum Caprice(entree inbegrepen).

 


Met uw groep naar Budapest? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een groepsreis naar Budapest. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld.

Dagprogramma tijdens uw groepsreis naar Budapest

Dag 1: Aankomst en ontdekken

U vertrekt in de middag vanaf luchthaven Schiphol naar Budapest. Bij aankomst op Budapest Airport wordt u ontvangen door een Nederlands sprekende assistent die u naar de bus begeleidt voor de transfer naar het hotel. Bij aankomst in het hotel volgt de check-in. De avond is ter vrije besteding, ga bijvoorbeeld lekker wandelen langs de Donau en bezichtig de kettingbrug. Of breng een bezoekje aan een van de vele kroegen in de stad.

Dag 2: Stadstour

In de ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar. Na het ontbijt nemen we u en uw groep onder leiding van een ervaren Nederlandstalige gids mee langs de mooiste en bekendste bezienswaardigheden van Budapest. Veel mensen beschouwen Budapest als de mooiste stad van Europa. De rivier de Donau stroomt tussen het hogere Buda en het vlakke Pest. Samen met de monumentale bruggen en de schitterende monumenten maakt Budapest op iedereen een onuitwisbare indruk. Tijdens de rondleiding ziet u onder andere de basiliek, de stadsparken en de prachtige parlementsgebouwen in Pest. In Buda zien we de burcht, het Vissersbastion en de Matthiaskerk. U zult zeker onder de indruk zijn van de schoonheid van het mooie Budapest.

Dag 3: Shoppen, koffiehuizen en dineren!

Na het ontbijt is de dag ter vrije besteding. Wat dacht u van een cruise over de Donau of een heerlijk dagje shoppen in het centrum van Budapest? Vergeet tijdens uw verblijf ook zeker geen bezoekje te brengen aan de koffiehuizen in Budapest, deze staan bekend als een van de beste van Europa. In de avond staat er een heerlijk diner klaar om de reis af te sluiten in het hotel.


Dag 4: Vertrek naar huis

Op de laatste dag ontbijten u in het hotel en vindt de check-out plaats. Daarna vertrekt u per transfer van uw hotel naar de Budapest Airport, vanuit hier vertrekt het vliegtuig weer huiswaarts.