Groepsreis Brussel

Bij België denken wij Nederlanders vaak aan Antwerpen, maar ook de hoofdstad Brussel heeft veel te bieden! Op de grens van het Frans/Nederlandstalige gebied is Brussel een interculturele smeltkroes. De bekendste highlights kunt u gemakkelijk met een groep bezoeken: het Atomium en Manneke Pis bijvoorbeeld. Maar Brussel biedt meer!

Wij geven u op deze pagina enkele ideeën voor uw groepsreis naar Brussel. Uw groepsreis wordt geheel op maat gemaakt in overleg met u.

Voorbeeld activiteiten voor de stedenreis naar Brussel met uw groep

De Brusselse striproute

Een super originele excursie en heel leuk met de groep! De hele stad is bezaaid met stripfiguren en striptekenaars in de vorm van fresco’s op de muren. België heeft een hoop bekende striptekenaars die strips als Suske en Wiske, Kuifje, Guust Flater en Astrix en Obelix onsterfelijk hebben gemaakt. De striproute is een leuke manier om een stadswandeling met een eigen tintje te maken.

Manneke Pis

Het bekendste beeld van het land: het plassende jongetje op de hoek van de Stoofstraat en de Eikstraat. Het beeldje wordt bij tijd en wijlen aangekleed met leuke kleding, bijvoorbeeld tijdens de kerst. In totaal heeft het manneke zo’n 700 outfits gehad, die allemaal te bewonderen zijn in het stedelijk museum het Broodhuis in het centrum.
Manneke Pis bekijken kunt u gewoon doen tijdens uw verblijf in Brussel. Er hoeft geen excursie voor georganiseerd te worden, u zult het tegenkomen als u door de stad struint.

Het Atomium

Dit aparte bouwwerk werd in 1958 ontworpen door André Waterkeyn voor de wereldtentoonstelling in Brussel. IJzer werd toen een steeds populairder product om mee te ontwerpen. Na de tentoonstelling was dit ontwerp, met 9 ijzeren bollen met een diameter van 18 meter, nog steeds geliefd en werd besloten het te laten staan. U kunt overigens ook met een lift naar boven, de bollen in. We raden u aan dit te reserveren van tevoren. Wij doen dat graag voor uw groep.


Op stedenreis naar Brussel met uw groep? Vraag een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een groepsreis naar Brussel. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld.

De Antiekmarkt van Grote Zavel

In de wijk Grote Zavel vindt elke zaterdag een grote antiekmarkt plaats. De markt is enorm populair en wordt niet alleen gekenmerkt door de vele standjes, maar wordt ook omgeven door heel veel antiekwinkeltjes die de straten sieren. Afhankelijk van uw groep kan het heel leuk zijn om over de markt te struinen op zoek naar leuke souvenirs.
Andere leuke markten vindt u overigens in de Sint-Gorikshallen, waar allerlei soorten markten worden georganiseerd.

St. Hubertus galerijen

Een prachtig, overdekt winkelcentrum in Brussel, waar u bijvoorbeeld met slecht weer naartoe kunt gaan. Het aanbod is enorm divers en iedereen zal zich er vermaken.

Eigen activiteiten of teambuilding in Brussel

Natuurlijk kunnen we uw eigen wensen ook verwerken in uw groepsreis naar Brussel. Wilt u bijvoorbeeld een leuke teambuilding activiteit doen, zoals een speurtocht, een GPS-tocht of een sportieve activiteit, dan kijken we graag met u naar de mogelijkheden.

Heeft u iets heel anders in gedachten? Laat het ons ook vooral weten! We kunnen alles inpassen in uw programma en sparren graag met u over de mogelijkheden.