Groepsreis Brugge

Waan je in de middeleeuwen tijdens een leuke groepsreis naar Brugge. Met smalle straatjes, Belgische keien en typerende trapgeveltjes is de stad een drukbezochte bestemming voor een leuke stedentrip.  De stad wordt liefkozend ook wel ‘het Venetië van het Noorden’ genoemd, dit heeft de stad te danken aan de smalle grachtjes en vele boottochten die er worden georganiseerd. De stad heeft ook groepen veel te bieden en is daarom een ideale bestemming voor een groepsreis dichtbij. Geniet van de lekkernijen in het chocolademuseum of het frietmuseum, drink een biertje op de Eiermarkt en bezoek één van de vele trekpleisters van de stad!

Wij helpen u graag verder bij het organiseren van een groepsreis naar Brugge. Het complete programma inclusief activiteiten, verblijf en vervoer kunnen wij verzorgen. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Voorbeeld activiteiten voor in uw reisprogramma

Beklim het Belfort

Behoefte aan een schitterend uitzicht over de stad? Beklim dan de hoogste stadstoren van Brugge! Het Belfort is 83 meter hoog en telt 366 treden.  Dankzij de centrale ligging is het Belfort een uitstekende plek om de stad beter te bekijken. U vindt de toren aan de Grote Markt in Brugge(het centrale plein). Het gebouw staat ook bekend om de 47 stadsklokken en biedt tijdens de tocht naar boven ook een kijkje in de geschiedenis van de toren en stad Brugge. Kortom: Een leuk sportief en cultureel uitje voor in uw reisprogramma!

Brouwerij de Halve Maan

Het bekende stadsbier van Brugge is het bier ‘Brugse Zot’. In de oude stadsbrouwerij ‘De Halve Maan’ wordt nog altijd het beroemde bier gebrouwen. Het biertje is de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen, zo wordt het bier tegenwoordig ook veelvuldig gedronken in Nederland. Naast de bekende ‘Brugse Zot’ wordt ook de ‘Straffe Hendrik’ gebrouwen in de Halve Maan, dit is een tripel blond biertje met een alcoholpercentage van 9%.

In de brouwerij worden dagelijks rondleidingen georganiseerd. De gids vertelt u tijdens de rondleiding graag meer over het brouwproces van de verschillende bieren, laat u de verschillende kruiden en granen ruiken en vertelt u meer over de stad Brugge. Het dak van de brouwerij biedt ook mooie panoramische overzichten over de stad. Als afsluiting van de tour krijgt u een ongefilterde ‘Brugse Zot’ voorgeschoteld in de bar van de brouwerij.  De ideale tour voor liefhebbers van bier en gezelligheid!

Een leuke boottocht

Één van de leukste manieren om Brugge te ontdekken is per boot. In de stad kunt u vanaf 5 verschillende plekken opstappen en aan de boottocht beginnen. De gids vaart langs de mooiste plekken van de stad, ontdek het Begijnhof en de vele grachtjes. De gids vertelt u alles over de geschiedenis van de stad en brengt u op de hoogte van de leukste feitjes over Brugge.


Een groepsreis naar Brugge? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een groepsreis naar Brugge. Het complete programma inclusief vervoer, excursies en accommodatie wordt op basis van uw wensen samengesteld.