Groepsreis Antwerpen

Antwerpen is dé ideale stad voor een groepsreis. U bent er echt even tussenuit, maar het is ook niet te ver weg. Hierdoor blijven de kosten binnen de perken, en kunt u toch van alles doen om uw groepsreis tot een succes te maken. Afhankelijk van uw doel: zakelijk of met uw vereniging bijvoorbeeld, organiseren we de leukste activiteiten, allemaal aangepast op de wensen van uw groep.

Excursies & Bezienswaardigheden in Antwerpen

Boottocht over de Schelde

Antwerpen is een stad van diversen: met haar ligging aan de romantische Schelde is het de uitstekende uitvalsbasis voor een leuke boottocht. Leuk met collega’s of als u een familiejubileum viert bijvoorbeeld. U ontdekt de highlights van Antwerpen vanaf het water.

Er zijn verschillende Antwerpen cruises die u kunt maken. Van korte rondtocht tot dinercruise met livemuziek.

Het Diamantmuseum

Antwerpen staat bekend om haar diamanten en dat is ook goed terug te zien in de winkelstraten, waar de diamantairs niet van de lucht zijn. Niet voor niets vindt u in de stad ook het Antwerpse Diamantmuseum. Een interessante manier om de historie en hedendaagse reis van de diamant te zien. Het Diamantmuseum is één van de bekendste musea in Antwerpen.

Een andere museum aanrader in Antwerpen is het Koninklijk museum voor Schone Kunsten.

Rondleiding Antwerpen met gids

Een leuke manier om op een snelle manier toch veel te weten te komen over de stad. Rondleidingen kunnen gewoon te voet, maar ook creatief per fiets of de leuke ‘Hap en Stap-wandeling’, waarbij u ook meteen Antwerpen proeft.

Mis dit niet: Zoals vele steden heeft Antwerpen ook een Onze Lieve Vrouwe Kathedraal, het middelpunt van de stad en zeker een bezoekje waard. U kunt er ook naar binnen. Een bezoekje kan tijdens uw bezoek aan Antwerpen in het voorbijgaan, maar ook leuk met uw gids tijdens de rondleiding.


Met uw groep naar Antwerpen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een leuke groepsreis naar Antwerpen. Het complete programma inclusief vervoer, excursies en accommodatie wordt op basis van uw wensen samengesteld.

Zoo Antwerpen

Gaan er ook kinderen mee met de groepsreis naar Antwerpen? Neem dan eens een kijkje bij de zeer uitgebreide en mooie Antwerpen Zoo! Deze dierentuin is leuk voor jong, maar stiekem ook voor oud.

De Joodse wijk

De Joodse wijk herbergt veel historie en is zeer interessant om een rondwandeling te maken. Op eigen gelegenheid of met een gids.

Brouwerij de Koninck

Echt Belgisch bier wordt gebrouwen in de De Koninck brouwerij. Er worden hier verschillende bieren gebouwen. De Koninck zelf, ook wel ‘een Bolleke’ genoemd vanwege het glas is het populairste soort bier. In de brouwerij wordt u op een interactieve manier rondgeleid en krijgt u alles te weten over de geschiedenis van ‘een Bolleke’ en het brouwproces. Na de rondleiding volgt een proeverij van vier verschillende Belgische bieren die worden gebrouwen in brouwerij De Koninck. Het is ook een optie om een hapje te eten in de brouwerij. Kortom: een typische excursie tijdens een leuke groepsreis Antwerpen, die eigenlijk niet mag ontbreken! Informeer bij ons naar de mogelijkheden.