Schoolreis naar een pretpark

Een schoolreis naar een pretpark is gegarandeerd een succes! Elk kind houdt van pretparken, dus met een basisschoolgroep zit u per definitie goed in een pretpark. Ook met middelbare scholieren is het heel leuk. Er zijn vele pretparken in Nederland en onze buurlanden en er zit er altijd één tussen die bij uw groep past. Veel achtbanen of juist meer sprookjes? Alles is mogelijk! Denk aan de Efteling, waar een mooie mix van beide is. Of aan een schoolreisje naar Euro Disney… Lees meer over groepsreizen naar Euro Disney op onze Disney pagina.

Pretparken in Duitsland
Vooral Duitsland herbergt een heleboel pretparken: Movie Park Germany (net over de grens bij Oberhausen), Phantasialand, maar ook het immens populaire Europa-Park, dat ook in Nederland steeds bekender wordt. Het park wordt jaarlijks uitgeroepen tot beste en leukste pretpark in vele polls. Het ligt wat verder Duitsland in (in het Zwarte Woud, zo’n 600km van Utrecht), maar met goed busvervoer is dat met uw schoolreis geen probleem. Wij kunnen voor u een mooie bus huren en brengen uw groep veilig en snel naar Duitsland.

Schoolreizen naar Plopsaland in België of Nederland
Gaat u met kleine kindjes op schoolreisje? Dan is Plopsaland misschien een leuk idee! Er zijn drie Plopsa parken: Plopsaland De Panne (België), Plopsa Coo (België) en Plopsa Indoor Coevorden (Nederland). De parken zijn gebaseerd op de beroemde Studio 100 figuren en tv-shows, zoals K3, Maya de Bij en Kabouter Plop. Meer weten over de opties van een schoolreis naar Plopsaland? Lees dan onze pagina over Plopsaland reizen.

Schoolreis met de bus naar een pretpark
Naar welk pretpark u ook met uw klas of school wilt gaan, een bus huren is altijd een aanrader. Het is een makkelijke manier van snel veel mensen vervoeren, het is milieuvriendelijker dan andere vervoersmiddelen en bovendien, niet geheel onbelangrijk, is het goed betaalbaar. Door onze lange ervaring en samenwerking met veel betrouwbare touringcarbedrijven, kunnen wij voordelig een bus huren voor uw groep. U kunt kiezen uit Economy Class, Tourist Class, Comfort Class, Royal Class en First Class. Lees hier wat deze klassen allemaal inhouden. We denken graag met u mee welke bus het meest geschikt is voor uw groep en bestemming.

Bekijk hier alle algemene informatie over groepsreizen naar de bekende pretparken. Heeft u wensen voor een ander pretpark? Geen probleem! Vraag het ons.