Schoolreis Parijs

Een schoolreis naar Parijs is alsof u met een klein kind naar een snoepwinkel gaat: overweldigend! De bruisende stad is voor iedereen leuk. En zowel cultuur verantwoord als ont-zet-tend leuk! Organiseer een busreis Parijs met de hele klas of school en reis comfortabel naar de lichtstad van Europa. Het voorbeeld van een busreis Parijs is ook dat de bus de hele reis bij u blijft en de groep dus ook naar allerlei plekken kan brengen. U kunt de bekende bezienswaardigheden bezichtigen met uw groepsreis Parijs, maar we kunnen ook speciale activiteiten voor u organiseren. Groepsreizen op maat: waar uw groep behoefte aan heeft!

Activiteiten & Excursies Parijs

Highlights Parijs

Een bezoekje aan de bekendste bezienswaardigheden in Parijs mag niet ontbreken. U kunt ze allemaal apart bezoeken, of wij kunnen een mooie rondrit voor u organiseren, zodat u ze allemaal ziet. Wilt u er één uitlichten? Dat kan ook! Neemt u bijvoorbeeld uw cultuurklas mee naar Parijs? Bezoek dan zeker het Louvre in Parijs eens. Het wereldberoemde museum met o.a. de Mona Lisa van Leonardo Davinci is een must voor kunstliefhebbers of studenten.

Boottocht over de Seine

Ideaal met een grote groep: een boottocht over de Seine. Travel Together Groepsreizen werkt samen met diverse Parijse rederijen die sfeervolle boottochten voor groepen organiseren. De boottocht over de Seine is vooral leuk als al donker is, vanwege de sfeervol verlichte gebouwen. Parijs is ideaal gebouwd om de Seine en daardoor ziet u alle highlights van Parijs vanaf de boot! Onmisbaar voor een groepsreis Parijs.

De Eiffeltoren op!

De Eiffeltoren is hét kenmerk van Parijs en mag niet ontbreken tijdens uw groepsreis naar Parijs. Als u met de bus naar Parijs bent, kan de chauffeur u voor de ‘deur’ afzetten. De Eiffeltoren is sowieso erg interessant en mooi om te bekijken. Als u met uw groep tijd heeft, kunt u de Eiffeltoren ook beklimmen. We reserveren graag van tevoren kaartjes voor de groep om de wachttijd te verkorten.


Musea in Parijs

Parijs staat bol van de musea: niet alleen het Louvre is een bezoekje meer dan waard, maar ook Centre Pompidou, Musée d’Orsay (met de beroemde stationsklok!), museum van nationale historie, het museum over de Middeleeuwen, het legermuseum en nog véél meer. Heeft uw groepsreis Parijs een thema? Er is vast een museum dat erbij past!

Tip: vertel ons uw reisdoel en laat onze specialisten het ideale museum erbij zoeken!

Historie & Archeologie

Ook geschiedenisklassen kunnen hart ophalen in het prachtige Parijs. Parijs herbergt de Arc de Triomphe (ook te beklimmen!), de Opéra Garnier, Musée d’Orsay, de oudste (atoom)klok van Parijs (1371!) en nog vele andere historische gebouwen. Er is veel historie uit de tijd van Napoleon te vinden, maar ook uit de Middeleeuwen en andere tijden. We kunnen bijvoorbeeld een leuke archeologische speurtocht of een mooie rondleiding verzorgen.

Kerken & Kathedralen in Parijs

Voor de meer godsdienst bewuste scholier of student, en ook voor iedereen die van cultuur houdt, zijn de vele kerken en kathedralen in Parijs enorm interessant. De Sacre Coeur in de wijk Montmartre is één van de bekendste. De wijk Montmartre is een fenomeen op zich, vooral door het sfeervolle plein met de vele straatschilders. De Sacre Coeur heeft een bijzondere bouwkunst die vroeger niet eens zo goed gewaardeerd werd. Heden ten dage echter des te beter! Een ander prachtig bouwwerk is de Notre Dame, bij iedereen wel bekend. Een totaal andere bouwstijl, maar niet minder indrukwekkend…


Met uw school op schoolreis Parijs? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een schoolreis Parijs. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld.