Schoolreis Londen of Minicruise Londen

Een schoolreis naar Londen is een uitstekende keuze. Erg leuk als u met uw groep leerlingen Engels op reis gaat. Londen is zo veelzijdig dat u uw doel bijna altijd bereikt. Zowel plezier als cultuur nemen een grote plaats in tijdens een stedentrip naar Londen met school. Neem hen bijvoorbeeld eens mee naar Buckingham Palace, in het reuzenrad London Eye of een musical op Westend. Deze bezienswaardigheden in Londen zijn trouwens ook léuk. Ook leuk is het unieke Harry Potter museum!

We kunnen de schoolreis voor u uitvoeren in de vorm van een busreis Londen, maar ook met het vliegtuig en zelfs per boot. Kiest u voor een busreis naar Londen, dan kunt u zelf aangeven waar u wilt dat de bus uw groep ophaalt. Dat kan op één of meerdere plekken, alles is mogelijk in overleg met u als organisator. Slapen kan in allerlei groepsaccommodaties, van een jeugdherbergen tot appartementen en van huisjes tot luxe hotels.

Leuke tip: Minicruise Londen
U kunt ook een leuke minicruise Londen met de klas organiseren! U vaart dan met een luxe cruiseferry naar Engeland, waar u met de trein naar Londen gaat. U kunt één dag in Londen spenderen, maar we kunnen natuurlijk ook een hotel voor u regelen. Dan kunt u nog meer leuke bezienswaardigheden in Londen ontdekken! De overtocht van en naar Londen duurt beide één nacht. Aan boord van de cruiseferry kunnen we de maaltijden ook voor u organiseren. De boot naar Londen vertrekt vanuit Hoek van Holland. Desgewenst kunnen wij ook het busvervoer naar de haven voor u regelen.

Activiteiten & Excursies Londen

Westend Musical in Londen

Geen keus zo groot als die uit Londen musicals. Houdt de groep van muziek, zang en dans? Neem hen dan zeker mee naar een musical in Londen! Het is een hele beleving op zich en bovendien goed voor de taalvaardigheid. Er is keuze uit een groot aantal wereldberoemde musicals (Mamma Mia, the Lion King of bijvoorbeeld Miss Saigon of Les Miserables). Ook de inhoud van de musical kunt u dus afstemmen op uw reisdoel (educatief of voor plezier). Wij reserveren graag de Londen musical tickets voor uw groep, zodat u van tevoren goede zitplaatsen heeft gereserveerd. Wij van Travel Together Groepsreizen vinden een musical in Londen een echte aanrader. Een onvergetelijke ervaring!

Highlights Londen

We kunnen ze allemaal voor u uitschrijven, maar u kent de meeste bezienswaardigheden in Londen uiteraard wel. Afhankelijk van uw wensen kan de groep opsplitsen en op eigen gelegenheid (met de uiterst comfortabele metro) de stad ontdekken. Een andere optie is dat wij een stadswandeling of rondtour met een bus organiseren. Een deskundige gids neemt de groep dan mee langs alle highlights van Londen (de Big Ben, Piccadilly Circus en de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace bijvoorbeeld) en kan er bovendien veel over vertellen!

Harry Potter museum Londen

Sinds enkele jaren is er een heus Harry Potter museum in Londen: dé hitfilm van deze generatie jeugd. Gegarandeerd enthousiaste gezichten als u dit vertelt! U stapt hier in de fantasiewereld van Harry Potter op Zweinstein en neemt een kijkje ‘behind the scenes’. Loop langs het ministerie van Toverkunst naar het ministerie van Wegisweg en probeer de Zweinstein Express maar eens te nemen op perron 9 ¾….

 


London Eye Reuzenrad

Voor wie durft…. Wie maakt er een ritje in het gigantische reuzenrad London Eye? Met spectaculair uitzicht over de Theems en de hele stad. Het ritje duurt zo’n 30 minuten. Wij regelen graag van tevoren de kaartjes voor u, zodat u een stuk minder lang in de rij hoeft te staan. Want Londen Eye is populair!

 

Winkelen, Harrods Londen

Als er ook vrije tijd is ingepland tijdens de schoolreis naar Londen, dan is het een aanrader om eens bij het wereldberoemde warenhuis Harrods te kijken. Het is eigenlijk een ‘gewoon’ warenhuis, maar zo uitzonderlijk groot en uitgedost dat het een hele beleving is om er naartoe te gaan. Voor de echte shopliefhebbers zijn er natuurlijk nog talloze andere winkels. (Of neem een kijkje op Camden market, waar 5 markten hun krachten bundelen tot één grote markt)

Multiculturele wijk SoHo

Als er ook vrije tijd is ingepland tijdens de schoolreis naar Londen, dan is het een aanrader om eens naar de wijk SoHo te gaan. Deze multiculturele smeltkroes laat zien hoe vele verschillende culturen samenleven in één omgeving. Extra leuk is het om daar te gaan eten. Er is uiteraard ook een overvloed aan diversiteit in de keuken!


Met uw school op schoolreis Londen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van uw schoolreis naar Londen. Wij stellen het hele programma samen op basis van uw wensen.