Busvervoer schoolreis of werkweek / Touringcar huren

De meeste schoolreizen en werkweken worden uitgevoerd met een bus. Het is praktisch, want er passen veel mensen in, en het is één van de voordeligste manieren van reizen. Bovendien reizen er één of meer chauffeurs mee die de volledige tijd bij uw groep blijven. Wilt u extra reisleiding mee op reis? Ook dat kan geregeld worden. Hij of zij kan gewoon mee met de bus reizen. De chauffeur kan u bovendien snel en gemakkelijk bij alle excursies afzetten en weer ophalen als u langer op reis gaat. Ook voor schoolreisjes van 1 dag is reizen met de bus uiterst praktisch en leuk.

Voordelig een touringcar huren
Busverhuur kan een dure aangelegenheid zijn. Travel Together kan door haar jarenlange ervaring en samenwerking met een groot aantal bus/touringcarbedrijven, voordelig een bus huren voor uw groep. U profiteert van inkoopvoordelen en organiseert voordelig het busvervoer voor uw schoolreis.

Soorten bussen
Bussen/Touringcars zijn er in verschillende soorten en maten. Het verschil zit vooral in de beenruimte. U heeft keuze uit:

  • Economy Class: 68cm
  • Tourist Class: 75cm
  • Comfort Class: 85cm
  • Royal Class: minimaal 94cm
  • First Class: minimaal 94cm en met bredere stoelen

De prijzen van de bus variëren met de graad van luxe die u kiest. Een Economy Class bus is overigens niet per definitie een minder goede bus. De stoelen zijn alleen minder ruim. Het is daarom afhankelijk van uw doel welke bus bij u past. Gaat u met een basisschool op reis? Dan voldoet Economy Class prima. Gaan er volwassenen mee die erg lang zijn? Dan is Comfort of Royal Class misschien beter voor u. En organiseert u schoolreizen naar het buitenland? Dan is een luxere bus wellicht ook fijn.

U ziet, een schoolreis met de bus is uiterst praktisch. Bovendien is het een hele gezellige manier om met een groep op reis te gaan.

Heeft u vragen of speciale verzoeken? Laat het ons gerust weten. We helpen u graag!