Uw Schoolreis of Schoolkamp

Bent u verantwoordelijk voor de schoolreizen of het schoolkamp bij u op school? Of organiseert u het schoolreisje van uw eigen klas? Wij helpen u graag om het jaarlijkse uitje onvergetelijk te maken voor leerling en docent! Leerzame uitjes, leuke uitjes, wij kunnen het allemaal voor u regelen. Wilt u eens met ons brainstormen over ideeën? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en zorgen samen voor een betaalbare en super leuke schoolreis.

  • Voor alle klassen
  • Voor alle leeftijden
  • Ook voor hele scholen/universiteiten

Bent u op zoek naar een schoolreis in Nederland? Denk dan eens aan de verschillende pretparken, speeltuinen (afhankelijk van voor welke klas u het organiseert) of leuke en leerzame musea.

Denkt u aan een langere reis? Dan adviseren we u met veel plezier een schoolreis Londen, een schoolreis Praag, een schoolreis Berlijn of een schoolreis Parijs of een werkweek/schoolkamp Ardennen. De reizen naar de bekendste steden van Europa zijn gegarandeerd een hit, net als een schoolreisje Euro Disney. (Wilt u hier ook een educatief element aan koppelen? Kijk dan ook eens bij onze werkweken of denk aan survivallen in de Ardennen, om de samenwerkingsskills te ontwikkelen. We kunnen sowieso alle schoolreizen en schoolkampen voor u op maat maken, ongeacht de bestemming of activiteit.)

We hebben met Travel Together Groepsreizen al jaren ervaring in het organiseren van schoolreisjes en schoolkampen. We organiseren elk element van uw uitje, van het busvervoer voor de schoolreizen tot de toegangskaarten van uw bestemming, van uw schoolkamp locatie tot groepsaccommodaties en schoolkamp spellen. U hoeft niet te denken aan de bus huren of andere organisatorische aspecten. We stellen de schoolreis of kamp samen aan de hand van uw wensen. Zo maken we er samen gegarandeerd een succes van!

NB: wij organiseren kampen en schoolreizen voor alle leeftijden. Basisschool schoolreisjes, middelbare schoolkamp of een universiteitsreis; u bent altijd welkom bij Travel Together Groepsreizen.

Organiseert u de leukste groepsreis aller tijden?

Schoolreis Inspiratie

Een greep uit ons aanbod