Ervaringen

Op zoek naar een reis(je) met uw eigen groep? Bekijk dan eens waar andere gezelschappen naartoe gingen en hoe zij het hebben beleefd. Kijk ook eens bij het kopje Tips voor reisjes die misschien bij uw groep kunnen passen. Alle trips en reizen zijn op maat te maken en dus aan te passen naar de wensen van uw groep.

Een dikke vette tien voor jullie!”
We willen graag doorgeven dat wij een super geweldig weekend hebben gehad! Het was keurig geregeld allemaal, echt top top! En nogmaals bedankt voor de maaltijdbonnen, iedereen was er super blij mee. Bedankt voor alles! Een dikke vette tien voor jullie!

“Zeer te spreken over Travel Together”
Jullie hebben voor ons een heerlijke reis naar Euro Disney bij Parijs georganiseerd. We hebben overnachting in Aparthotel Hipark Serris. Een meer dan prima hotel en te voet slechts 20 minuten lopen naar het Park. Voor degene die de voorkeur gaf aan de bus was er een shuttle bus die zeer frequent tussen park en hotel pendelde. Iedereen was dan ook zeer tevreden over het weekend. Het was ook geen probleem dat enkele mensen zich later bij de groep aansloten. Als organisator van onze groepsreis ben ik zeer over Travel Together te spreken.

“Zelfs de maaltijden konden we met de kok samenstellen”
Hartelijk dank voor het organiseren van onze groepsreis naar Zuid-Engeland. De reis was uitstekend geregeld en alle tijden waren goed gekozen. Het hotel was uitstekend en het eten ook. We konden met de kok de maaltijden samenstellen, ideaal omdat iedereen iets eet dat hij lust. De bus was prima (natuurlijk) en ons gezelschap was zonder uitzondering vol lof over de reis.

De vroege boot terug kwam ons goed uit; we konden daardoor ook de stad Ieper even kort aandoen. Uiteindelijk is dit bijna een stukje Engeland.

ervaring

“Zeker voor herhaling vatbaar!”
Bedankt voor de perfect georganiseerde reis naar Bremen. De bus was super (zelfs voorzien van een lange tafel + rondzit achterin de bus!), de chauffeur zeer vriendelijk – dacht fijn mee en was overal toe bereid. De steden Bremen en Oldenburg waren heel erg gezellig en zeker de moeite waard. Het hotel en eten prima verzorgd. Op de terugweg heeft de chauffeur een lange tafel bij het Van der Valk Hotel in Zuidbroek laten reserveren, helemaal top. Kortom super en zeker voor herhaling vatbaar! Hopelijk tot volgend jaar.

“Het was helemaal af”
Bedankt voor de goede organisatie van de Parijs reis. Het was af, ook de ontbijten en het diner waren prima geregeld. Alleen het weer was niet van de partij maar dat is buiten onze wil om.

“De rots in de branding”
Alles klopte, de bus, de mede passagiers, de chauffeuse, die was top! Ze was de rots in de branding, zo’n top chauffeuse die ons met gemak door heel Parijs heeft gereden, zowel de heenreis als  de terug reis waren zeer gemoedelijk. En een chauffeuse die rust uitstraalt en dit overdraagt naar de passagiers brengt sfeer in de bus.

“Genoten van het eerste tot het laatste uur”
Heel hartelijk dank voor het arrangement dat jullie voor ons hebben samengesteld, het liep helemaal goed en we hebben ontzettend veel gezien, gelopen en indrukwekkende bezienswaardigheden bekeken, het was een top weekend. Het hotel was klein maar fijn, een goed en schoon hotel.

Carousel du Paris was geweldig, een hele leuke locatie met een mooi show. Het eten was goed en de drank was ontzettend duur, maar daar komen we ook wel overheen. Met de metro en de tram weer terug naar het hotel, ging prima, wel gelachen met z’n allen.

We hebben genoten van het eerste uur tot het laatste uur van onze reis! Onze groepsreis is helemaal geslaagd.

 

 

Regelen wij samen met u de leukste groepsreis van het jaar?