Groepsreis Movie Park Germany

Het leukste pretpark waar u zich waant in de film! Spectaculaire stuntshows worden afgewisseld met meer dan 40 super leuke attracties voor jong en oud. De kinderen zullen helemaal in de wolken zijn als ze Dora, the Turtles of Spongebob in Movie Park Germany mogen ontmoeten. Vergeet vooral uw fototoestel niet!

Movie Park in Duitsland ligt net over de grens in de buurt van Oberhausen. Het is dus geen lange zit, u bent zo in dit leuke pretpark. Movie Park is goed berust op (grote) groepen. Het zal u dan ook aan niets ontbreken. In de restaurants is bijvoorbeeld plek genoeg om met z’n allen te kunnen eten. Bovendien kunnen we ook de all inclusive formule voor u regelen. Met Movie Park all inclusive hoeft u niet na te denken over het menu, maar kan iedereen gewoon onbeperkt van de buffetten nuttigen. Heel praktisch als u met uw familie gaat of een schoolreisje naar Movie Park organiseert!

Gaat u met collega’s één of meerdere dagen weg? Ook dan is de all inclusive in Movie Park formule ideaal. Uw groep kan in het kader van teambuilding samen dingen ondernemen en samen de maaltijden nuttigen, of opsplitsen in groepjes die ieder hun eigen weg gaan. Dan is het extra handig als iedereen gewoon overal kan eten. Niet nadenken over het organiseren en betalen van het eten als u all inclusive in Movie Park bijboekt.

Info over de groepsreis

Movie Park

Boek een Movie Park Germany arrangement en beleef de avonturen van de geliefde luiaard Sid en zijn Ice Age vrienden in Ice Age – The 4-D Experience of stort vanaf 60 meter hoogte in vrije val naar beneden in de High Fall. Of, als u een echte dare devil bent, stap in de MP Xpress, een duizelingwekkende achtbaan waar u in hangt, zónder plek om uw voeten tegen af te zetten! U ziet, er zijn zoveel verschillende attracties dat er altijd iets bij zit wat u leuk vindt. Zo wordt een familie-uitje of bedrijfsuitje wel heel gezellig.

Moviepark Duitsland is opgedeeld in 5 thema’s: Hollywood Street Set, Streets of New York, The Old West, Santa Monica Pier en Mysterie River & Ice Age. Daarnaast is er ook nog Nickland, waar u alle Nickelodeon helden van dit moment kunt ontmoeten.

Het verblijf bij uw groepsreis

Blijft u langer dan één dag en boekt u ook één of meer overnachtingen bij? Dan zoeken we het perfecte hotel voor uw groep. Gaat u met uw familie? Dan zoeken we naar een hotel met grote familiekamers en eventueel tussendeuren. Uiteraard kunnen we de kamers allemaal bij elkaar in de buurt reserveren. Gaat u met collega’s of wilt u een verenigingsreis boeken? Dan kunnen we zorgen voor 1- of 2-persoonskamers, net waar u behoefte aan heeft.

Samen met u overleggen we waar u behoefte aan heeft. Wilt u naast het bezoeken van Movie Park Duitsland ook andere uitstapjes maken? Dan is het misschien leuk een hotel meer in de buurt van Düsseldorf of Oberhausen te reserveren. Gaat u alleen naar Moviepark? Dan kunnen we ook een Movie Park Germany hotel voor u reserveren. Op het resort van het park, dus u bent in no time bij alle leuke attracties!

2e dag gratis entree

Boek nu een leuke aanbieding naar Moviepark en krijg de 2e dag GRATIS entree voor uw hele groep! Dat is extra veel voordeel. U betaalt maar voor 1 Movie Park ticket en krijgt het 2e ticket helemaal gratis van ons. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor een groepsreis Moviepark Germany.


Met uw groep naar Movie Park? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het organiseren van een leuke groepsreis naar Movie Park Germany. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld. Inclusief vervoer, verblijf en eventuele extra's.

De leukste shows

In Movie Park kunt u genieten van de leukste shows en parades voor jong en oud. Voor kinderen is de ‘Character show’ een hoogtepunt in het park, tijdens deze shows  maken SpongeBob en zijn Nickelodeon vriendjes er een groot feest van! Wilt uw groep kennis maken met alle Movie Park helden? Dan raden wij u aan om grote parkparade te bezoeken. In feeststemming paraderen alle Nickelodeon karakters door het park. Tot slot lopen er in het markt regelmatig leuke Nickelodeon figuren rond, een garantie op onvergetelijke foto’s!

Attracties

Het voordeel van Movie Park is dat er een groot aantal attracties zijn waardoor jong en oud zich zullen vermaken in het park. Voor kinderen zijn er de leukste attracties, wat dacht u van de Spongebob Splasbash of de Turtles rijschool? Ook de waaghalsen zullen zich vermaken in het park, met spannende achtbanen als de MP Xpress en The Bandit is het park ook bij deze doelgroep erg populair. Kortom: Voor jong en oud zijn er leuke attracties te vinden in Movie Park!

Halloween special

In oktober worden in Movie Park Germany drie weken lang de ‘Halloween Horror dagen’ georganiseerd. Tijdens deze dagen wordt Movie Park omgetoverd tot griezelig halloween park! Zo worden attracties extra spannend gemaakt en worden de meest griezelige shows georganiseerd. Verder lopen er in de thema’s Hell’s Village en The Old West griezels rond! Kortom: Movie Park pakt goed uit tijdens Halloween! Uw groep zal het park niet snel vergeten na het bezoeken van een Halloween Horror dag. Vraag ons team naar meer informatie over de mogelijkheden voor een bezoek aan Movie Park tijdens Halloween.