Groepsreis Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar is een pretpark met attracties voor jong en oud, dit is één van de redenen waarom het pretpark vaak gekozen word voor een leuke groepsreis. Wat dacht u van een ritje in de wildwaterbaan, een potje karten of een leuk ritje in de Flying Elephant? Slechts een kleine greep uit de vele attracties in het Duitse pretpark. Wunderland Kalkar heeft verder een compleet uitgaanscentrum rondom het park gebouwd. Drink een biertje in één van de cafés, ga een potje bowlen of geniet van heerlijke maaltijden in de vele restaurants.  Meer dan een dagje weg? Wunderland Kalkar heeft zes hotels rondom het pretpark staan, de ideale mogelijkheid om de groepsreis naar Wunderland Kalkar één of meerdere dagen te verlengen.  En wist u dat de verblijven All Inclusive zijn? Ideaal voor groepen!

Informatie over de groepsreis

Over Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar ligt in Duitsland net over de grens bij Nijmegen in het gelijknamige plaatsje Kalkar. Het familiepretpark is een aanrader voor jong en oud. Uw groep kan in Wunderland genieten van meer dan 40 attracties, van spannende achtbanen tot leuke attracties voor kinderen. Het park staat dankzij de barstreet ook bekend als populair uitgaanscentrum. Wat dacht u van een avondje karaoke? Of een avondje bowlen? Het is allemaal mogelijk! Wijnliefhebbers zitten ook goed in Wunderland Kalkar. In de Wijnkelder worden namelijk regelmatig wijnproeverijen georganiseerd, een leuke activiteit na een middagje pretparkbeleving. Met heerlijke terrassen aan de Rijn is het ook zeker een aanrader om rustig een drankje te drinken of een hapje te eten in het pretpark.

Attracties

Geniet in Wunderland Kalkar van meer dan 40 attracties! Kinderen kunnen hun geluk niet op tijdens de spannende ritjes in attracties als de Rio Grande, de Mini Tea Cups, de Fire Chief of de Bumper Boats. Ook volwassenen hoeven zich geen zorgen te maken over een tekort aan spanning. Ga mee met een spannende achtbaanrit, stap in de Vertical Swing of wordt bekroond tot de Max Verstappen van uw groep na een race op de kartbaan. Sportieve mensen in uw groep kunnen ook kiezen voor een spannend klimavontuur op de klimwand. Een leuke activiteit met de hele groep doen? Dan mag een bezoek aan de shows in theater Cito Pilini niet ontbreken!

Accommodaties rondom Wunderland Kalkar

Langer dan een dagje naar Wunderland Kalkar? Het pretpark nodigt u graag uit in één van de zes hotels rondom het park. Geniet in uw hotelkamer van alle nodige voorzieningen, als televisie (incl. Nederlandse zenders), douche en toilet. Het grote voordeel van een groepsreis naar Wunderland Kalkar zijn de grote hoeveelheid entertainment mogelijkheden in de avond! Een potje bowlen, een biertje drinken in de Irish pub of een avondje karaoke in de Scheepsbar.

De All Inclusive formule in de hotels en de uitgaansgelegenheden maakt Wunderland Kalkar een ideale bestemming voor een leuke groepsreis! Wat dacht u van een weekendje weg met collega’s? Een reis met uw school? Of een reis met meerdere gezinnen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij zetten de mogelijkheden graag op een rijtje.


Met uw groep naar Wunderland Kalkar? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het organiseren van een leuke groepsreis naar Wunderland Kalkar. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld. Inclusief vervoer, tickets, verblijf en eventuele extra's.