Groepsreis Plopsaland

Plopsaland is dé Studio 100 hit onder kleinere kinderen. Ontzettend leuk voor een schoolreisje of jubileumreis met uw familie. Kinderen beleven de tijd van hun leven als ze K3 mogen bewonderen, samen met Kabouter Plop mogen dansen en met Mega Mindy op de foto mogen! Een onvergetelijke ervaring.

Benieuwd hoe een groepsreis Plopsaland er voor u uit kan komen te zien? Vraag naar de mogelijkheden, we maken graag een offerte voor u op maat, gratis en vrijblijvend.

Terug naar het overzicht van groepsreis pretpark arrangementen.

De Plopsa Parken

  • Plopsaland Indoor Coevorden (Nederland)
  • Plopsa Coo (België)
  • Plopsaland De Panne (België)

Plopsaland staat bekend om de vele leuke attracties in het teken van Kabouter Plop, Piet Piraat, Bumba en Bumbalu, Mega Mindy, K3, Samson & Gert, Wickie de Viking en Maja de Bij! Alle populaire tv-vriendjes van uw kinderen zijn hier live te bewonderen. Een waar sprookjesparadijs! Voor Maja de Bij is er zelfs een heel land ontworpen: Majaland. Of vaar met de vikingen mee in Wickieland of woon een show bij in het heuse Plopsa theater. Er zijn rustige attracties en Plopsa attracties voor mensen met wat meer lef. Het park is vooral geschikt voor kinderen. Ontzettend leuk als u een schoolreisje naar Plopsaland boekt of als u een andere reis met kinderen wilt ondernemen. Heeft u begeleiding nodig? Vraag dan bij ons naar de mogelijkheden, wij kunnen namelijk ook betrouwbare en gekwalificeerde begeleiding voor u regelen.

Plopsa Coo, Plopsa Coevorden en Plopsaland De Panne zijn leuke attractieparken gebaseerd op de karakters en tv-shows van het Vlaamse Studio 100. De attracties zijn gebaseerd op bijvoorbeeld K3 of Samson en Gert, tv-programma’s die elk kind kent! Heel herkenbaar dus en super leuk.

De Plopsa parken zijn groot genoeg om een volle dag plezier in te beleven. Wilt u langer dan één dag op vakantie in België? Dan kunt u vanaf Plopsaland De Panne ook heel makkelijk een uitstapje maken naar de Vlaamse kust. Lekker uitwaaien aan het strand. Of neem een kijkje in Westende of een van de andere Vlaamse steden, zoals Brugge. Vanuit Plopsa Coo bent u zo bij de indrukwekkende watervallen van Coo.

Vervoer naar Plopsaland

Het is niet heel ver rijden naar de Plopsaparken in Nederland en België. U kunt daarom met eigen auto reizen naar Plopsaland, maar als u met een grote groep gaat is het misschien handig als wij een bus huren. Betaalbaar en een comfortabele manier van reizen. Uw Plopsa ticket is dan inbegrepen bij de prijs. Zo krijgt u een scherpe prijs voor het vervoer, de entreekaarten en eventuele overnachting(en).

Hotel bij Plopsaland

In overleg met u kiezen we een fijne groepsaccommodatie in Nederland of België, in de omgeving van Plopsaland. Als u een busreis naar Plopsaland reserveert, dan zal de bus u ’s morgens bij het park afzetten en uw groep daar ook weer ophalen. Als u met eigen auto gaat kunt u snel en gemakkelijk naar het park en parkeren bij het Plopsa park. nze groepsaccommodaties voldoen aan alle verwachtingen. We kunnen precies het hotel/appartement/vakantiehuis regelen dat u zoekt; van eenvoudig tot zeer luxe en ook met familiekamers of kamers met tussendeur. Wel zo handig als u met kinderen op vakantie gaat. Natuurlijk zijn er ook opties voor grote vakantiehuizen.


Met uw groep naar Plopsaland? Vraag een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het organiseren van een leuke groepsreis naar Plopsaland. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld. Inclusief vervoer, verblijf en eventuele uitstapjes.