Groepsreis Phantasialand

Neem uw groep mee naar sprookjeswereld Phantasialand! Loop door de verschillende themawerelden en maak een keuze uit meer dan 40 attracties voor jong en oud. Met speciale activiteiten voor kinderen en spannende achtbanen zal iedere groep zich uitstekend vermaken in het Duitse pretpark. Phantasialand is bovendien op korte afstand gelegen van Nederland, ideaal voor een dagje of meerdere dagen weg met bijvoorbeeld uw collega’s of als schoolreis.

Benieuwd hoe uw groepsreis naar Phantasialand eruit kan komen te zien? Vraag naar de mogelijkheden, we maken graag een offerte voor u op maat, gratis en vrijblijvend.

Terug naar het overzicht van groepsreis pretpark arrangementen.

Informatie over deze groepsreis

Over Phantasialand

Boek een leuk Phantasialand arrangement met uw groep en maak kennis met het veelzijdige Phantasialand. Het pretpark is gelegen in het Duitse plaatsje Brühl, vlakbij Keulen en dus goed te bereiken vanuit Nederland. Laat u verrassen door de ruim 40 attracties voor jong en oud. Maak een ritje in de spannende nieuwe achtbaan Taron, kies voor een leuk wateravontuur met uw kinderen of bezoek één van de vele shows in het park.

Wij helpen u graag verder bij de organisatie van uw reis. Wilt u bijvoorbeeld liever met een touringcar naar het pretpark? Of wilt u speciale activiteiten of extra uitstapjes in uw reisprogramma? Wij denken graag met u mee!

Attracties & shows

Phantasialand is een pretpark met attracties en shows voor alle doelgroepen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ritje met uw kind in “Die fröhliche Bienchenjagd” of een leuk wateravontuur in de attractie “Octowuzy”? Kinderen krijgen na iedere attractie een stempel op hun stempelkaart, een leuk aandenken aan de reis. Ook zijn er mogelijkheden om kinderen te laten schminken!

Jongeren en volwassenen hoeven zich echter ook geen moment te vervelen in het park! De spannende achtbanen Black Mamba, Taron en Colorado Adventure zijn aanraders voor de echte waaghalzen. Ook de shows in Phantasialand mogen niet vergeten worden.. Geniet van de nieuwe show Ice College, een indrukwekkende show met schaatsers die diverse trucs doen op het ijs. Of dans mee tijdens de show van de African Dancers!

Verblijven rondom Phantasialand

Wilt u meerdere dagen een bezoek brengen aan Phantasialand? Wij werken samen met meerdere accommodaties rondom het pretpark. Gaat u met kinderen op reis? Dan zoeken wij graag een kindvriendelijk hotel uit met familiekamers. Gaat u met een vereniging of collega’s? En heeft u ook behoefte aan een leuk avondprogramma? Dan zoeken wij graag een hotel voor u uit in de buurt van Keulen of Bonn, zodat u ook een avondje uit kunt gaan met uw groep.

Nog meer uitstapjes maken tijdens uw groepsreis naar Phantasialand? Het is ook goed mogelijk om een bezoek aan het Duitse pretpark te combineren met een dagje Keulen! Wij inspireren u graag met nog meer leuke ideeën voor uitstapjes rondom Phantasialand, neem contact met ons op of vermeld het in uw vrijblijvende offerte.


Naar Phantasialand met uw groep? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een groepsreis naar Phantasialand. De complete reis inclusief eventueel vervoer, verblijven, extra activiteiten en entreetickets worden op basis van uw wensen samengesteld.