Groepsreis Disneyland all over the world

Iedereen kent Disneyland Parijs wel en weet waarschijnlijk ook wel van het bestaan van ‘het Amerikaanse Disney World’ af. Maar wist u dat er in Amerika wel meer Disney Parken zijn? En dat er zelfs Disney Parken zijn in China en Japan?

Als de reistijd en het budget van uw groepsreis het toestaat, dan raden wij één van deze geweldige parken overseas zeker aan! Perfect te combineren met bijvoorbeeld een rondreis of eigen georganiseerde activiteiten ter plekke. Helemaal afhankelijk van de wensen van uw groep. Een super leuke accommodatie mag natuurlijk niet ontbreken. Lees meer over alle Disney Parken in de wereld en neem eventueel vrijblijvend contact met ons op om te sparren over de mogelijkheden.

Disney Parken voor uw groepsreis

Disneyland Florida

Disney World Orlando, in de Amerikaanse staat Florida, is het grootste Disney terrein ter wereld. Het is zelfs zo groot dat u vanaf de parkeerplaats eerst met de trein of boot naar de ingang van het park moet gaan. Dit park is goed vergelijkbaar met Eurodisney Parijs, met het beroemde kasteel van Doonroosje bij de ingang en met de themalanden. De thema’s zijn wel iets anders dan ‘bij ons’. Disneyland Florida is opgedeeld in Adventureland, Frontierland en Fantasyland (hetzelfde) en Liberty Square en Tomorrowland.

Veel attracties zijn in de parken hetzelfde, maar er zijn ook weer een aantal voor ons onbekendere attracties, zoals de Splash Mountain, de mooiste wildwaterbaan ter wereld. En geheel in Amerikaanse stijl is er ook de ‘Hall of Presidents, waar de Amerikaanse presidenten tot leven komen.

Bij Disney World Orlando denken wij al snel aan één Disney Park. Het Park dat wij bedoelen heet in Amerika eigenlijk Magic Kingdom. De naam is anders omdat er nog veel meer attractieparken bij Disney World Orlando horen. U kunt met alle parken gemakkelijk een week doorbrengen en nog niet alles gezien hebben!
Alle Disney parken:
Magic Kingdom: het bekendste park, met magische sprookjesattracties, achtbanen, shows en parades
Epcot: staat volledig in het teken van technologie, wetenschap en de toekomst.
Hollywood Studio’s: vergelijkbaar met het studios park in Parijs. De wereld achter de film komt tot leven en u ontdekt alle special effects en behind the scenes geheimen.
Animal Kingdom: een unieke combinatie van ’dierentuin’ en attractiepark. Dierentuin is nog wat zachtjes uitgedrukt, aangezien het zelfs een heel safaripark bevat! U ziet er op een veilige manier vele wilde dieren, afgewisseld met coole attracties zoals de wildwaterbaan Kali River Rapids of de achtbaan Expedition Everest. Deze combinatie is een unieke ervaring!
Sea Life: beleef de onderwaterwereld van dichtbij. Niet echt een Disney thema, wel erg leuk.

Bij groepsreizen naar Disney World Orlando kunt u zelf kiezen voor welke parken u kaartjes wilt. Als u meerdere parken combineert kan dat in verhouding voordeliger uitpakken. Als u één park wilt bezoeken en de echte Disney sfeer wilt beleven, raden wij Magic Kingdom aan. Als u meerdere parken wilt bezoeken, trek er dan voldoende tijd voor uit.

Disneyland California (Los Angeles)

Disney Los Angeles ligt in de staat Californië en is het eerste park van Walt Disney zelf heeft gebouwd. Dit is zijn waar geworden droom.

In dit park staan de authentieke Disney sprookjes centraal en ademt alles magie. En ook hier worden, net als in Parijs en Magic Kingdom, veel shows en parades georganiseerd. Prachtig versierde praalwagens, sfeervol verlichte straten en attracties en natuurlijk alle bekende Disney figuren! U vindt het hier allemaal.

Behalve Disney World California heeft de Disney Company nog een park geopend: California Adventure. Gebaseerd op Californië zelf met film als thema, maar ook de natuur en het beroemde strand komen erin voor. Ook hier vindt u spectaculaire achtbanen (California Screaming!) en een betoverende World of Color watershow.

Disneyland Hong Kong

Weinig Europeanen weten dat Disneyland ook een park in Hong Kong heeft. Van plan om een spectaculaire trip te maken met een groep? Of gaan jullie voor werk naar Hong Kong en zoekt u een leuk verzetje?

Het park bestaat uit maar liefst 7 themagebieden: Main Street U.S.A., Adventureland, Fantasyland, Tomorrowland, Toy Story Land, Grizzly Gulch en Mystic Point.

U vindt hier veel vertrouwde attracties, maar ook een paar unieke. Zo is de Runaway Mine Cars een bijzondere attractie, met mijnwagentjes die voor én achteruit gaan!


Met uw groep naar één van de Disney parken? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het samenstellen van een groepsreis naar uw favoriete Disney park. De compelte reis wordt op basis van uw wensen samengesteld.

Disneyland Tokyo

Ook in Japan hoeven ze de Disney magie niet te missen. In Tokyo ligt een immens Disney park.
Disney Tokyo bestaat, net als Hong Kong, uit 7 themagebieden: World Bazaar, Westernland, Adventureland, Tomorrowland, Fantasyland, Toontown en Critter Country.

De themagebieden zijn vergelijkbaar met die in andere Disney Parken, maar met een net iets andere naam. Toch zijn er ook wel verschillen en is het best een beleving om dit eens op z’n Japans mee te maken.

Een bezoek aan Disneyland Tokyo kan uitstekend gecombineerd worden met een stedentrip Tokyo of een ander bezoek aan Japan.

Ook bij Disneyland Tokyo hoort nog een ander park: Disney Sea. Anders dan Sea Life in Orlando, is dit echt een pretpark waarbij water en zee centraal staan. De hele sfeer en alle attracties zijn helemaal in het teken van water.

Disneyland Shanghai

De Disney magie is nooit ver. Ook als u in de buurt van Shanghai bent kunt u ervan genieten. Disney Shanghai bestaat uit 6 themagebieden, maar is toch net wel een beetje anders dan de andere Disneyland Parken in de wereld.

Zo is de algemene welkomsstraat (Main Street USA) er niet, maar is er een gezellig plein met Mickey Mouse en andere Disney figuren. Bovendien is er een enorm park van 4 hectare groot. Er is geen Space Mountain, toch wel een van de beroemdste attracties, maar daarentegen wel een andere achtbaan in het donker, de Tron-achtbaan. En de ‘geliefde’ piraten (bij de bezoekers dan;-)), hebben hier zelfs hun hele eigen themagebied!

En het bijzonderste van alles: het kasteel van Doornroosje is een heel stuk groter! Er zitten meerdere verdiepingen op en een van de boottochten komt zelfs door het kasteel.

Zo zijn er nog wel een aantal andere verschillen, maar die kunt u het beste zelf ervaren tijdens een gezellige groepsreis Disneyland Shanghai. Neem vrijblijvend contact met ons op om te overleggen over uw reisdoel en mogelijkheden.

Groepsreis Disneyland

Iedereen kent de twee wereldberoemde Disneyland Parken in Parijs. Uitstekend te combineren met een stedenreis Parijs, maar eigenlijk op zichzelf staand ook al een geweldige leuke bestemming!
U vindt er het sprookjesachtige Disneyland Park met alle bekende sprookjes en achtbanen. Daarnaast vindt u er ook het Walt Disney Studio’s Park, waar u de wereld achter de film zult leren begrijpen. Ontdek welke special effects er worden gebruikt en hoe Disney teken- en speelfilms worden gemaakt.

Veel groepen gingen u al met plezier voor naar Eurodisney. Lees meer over Eurodisney en de attracties op onze uitgebreide Disneyland pagina.