Incentive Schotland

Motiveer uw personeel om een stapje extra te zetten om de targets te behalen door het organiseren van een incentive naar Schotland. Een mooie beloning voor uw personeel in een land met schitterende natuur en steden waar leuke uitstapjes te maken zijn waarbij ook leuke teambuilding activiteiten mogelijk zijn! Wat dacht u van een dagje naar Edinburgh, een whisky proeverij of een middagje mountainbiken? Ons team helpt u graag bij het organiseren van een incentive op maat naar Schotland. Op deze pagina hebben wij een aantal voorbeeld excursies en uitstapjes uitgelicht die u kunt opnemen in uw reisprogramma.

Voorbeeld excursies & uitstapjes voor in uw reisprogramma

Off Road rijden

Schotland is met een ruig en bergachtig landschap een ideaal land om ‘off road’ te rijden! Tijdens dit uitstapje rijdt u met een 4×4 Jeep over een ruig parcours met leuke obstakels zoals water, bergen en boomstronken. Off road rijden wordt gezien als een spannend uitstapje voor zowel de bestuurders als medepassagiers. Wij nemen dit uitstapje graag op in het programma van uw groepsreis Schotland. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Edinburgh

Edinburg is een gezellige stad boordevol bezienswaardigheden en kroegen. Een bezoek aan de Schotse hoofdstad mag dan ook tijdens uw groepsreis Schotland niet ontbreken. In de stad zijn een groot aantal gebouwen te vinden uit de 16e en 17e eeuw. In de stad zijn er genoeg excursies te maken, wij helpen u graag bij het organiseren. Wat dacht u van een rondleiding door het oude stadscentrum, waarbij uw groep alles komt te weten over de achtergronden van de stad? Of een excursie naar een whiskystokerij, waarbij u ook als afsluiter wat whisky mag proeven? Nog meer ideeën? Vraag naar de mogelijkheden bij ons team!

Mountainbiken

Het ruige landschap van Schotland is uitermate geschikt voor een leuk middagje mountainbiken. Op de fiets ontdekt u de Schotse natuur op zijn best! Er kan zowel gekozen worden voor uitdagende routes als routes waarbij u alle tijd heeft om de bergen en meren van het land te bekijken. De mountainbike tours in Schotland kunnen ook onder leiding van een gids geboekt worden. Kortom: een leuk uitstapje voor liefhebbers van natuur en beweging!


Een incentive naar Schotland? Vraag direct een offerte aan!

Beloon uw team of personeel met een incentive naar Schotland! Wij helpen u graag bij het samenstellen van een leuk reisprogramma dat past bij de wensen van uw groep. Inclusief vervoer en accommodaties. Vraag direct een offerte bij ons aan!

Golfen

Liefhebbers van golf in uw groep? Schotland beschikt in elk deel over een groot aantal golfclubs. Geniet van de keurig verzorgde golfbanen en kom erachter wie de nummer één is van uw groep. Een combinatie van ervaren en minder ervaren spelers in uw groep? Dan is wellicht een golf clinic een leuk idee! Natuurlijk kunnen wij de golfspullen ter plaatse voor u huren, zodat u niet zelf de spullen mee op reis hoeft te nemen.

Highland games

Wie is in uw team de echte Schot? Kom erachter tijdens het spelen van Highland games, een eeuwenoude Schotse traditie. In Schotland worden de Highland games nog elk jaar georganiseerd. De games bestaan uit o.a. paalwerpen, steenwerpen, gewichtwerpen en kogelslingeren. Dit is een ontzettend gezellige groepsactiviteit die zeker op uw lachspieren zal werken. Ideaals u met collega’s een groepsreis naar Schotland maakt, want het is uitstekend voor teambuilding. Deze activiteit is dan ook zeer populair bij groepen en een garantie voor plezier!

Schotse whisky tour

Als u in Schotland bent, zult u er al snel achter komen dat Schotten erg trots zijn op hun whisky. De Scottish whisky staat wereldwijd bekend als dé beste whisky van de wereld en een bezoek aan een whisky distilleerderij mag dan ook niet ontbreken. Wij helpen u graag bij het organiseren van een leuke tour in een distilleerderij waarbij u meer te weten komt over de manier waarop whisky gestookt wordt. Tijdens de tour krijgt u al hier en daar iets te proeven van de bijzondere whisky’s. We kunnen ook aansluitend een leuke proeverij voor u regelen.