Incentive Parijs

Parijs is de ultieme incentive beloning die u mensen kunt geven, omdat het nu eenmaal geliefd is bij praktisch iedereen. Voor een stedentrip Parijs zet iedereen zijn of haar beste beentje wel voor! Afhankelijk van voor hoeveel mensen u een incentive reis naar Parijs wilt organiseren, kunnen wij een georganiseerd programma samenstellen. Uiteraard kunnen wij ook alleen het vervoer regelen indien gewenst, zodat iedereen zijn of haar weekend in Parijs zelf kan indelen. Hieronder geven we u alvast enkele tips voor bezienswaardigheden in Parijs.

Tip: bij een georganiseerd programma of hele geliefde bezienswaardigheden: vraag ons tickets van tevoren te regelen! Zo hoeft u minder lang in de rij te staan en bent u verzekerd van toegang.

Voorbeeld uitjes voor in uw programma

Het Louvre museum in Parijs

Vooral bekend van het beroemde doek van Leonardo da Vinci: de Mona Lisa. Maar het Louvre herbergt nog veel meer bijzondere kunst, waaronder nog veel meer doeken van da Vinci, maar ook van Rubens en Frans Hals.

Het wemelt uiteraard van de musea in Parijs, dus naast het Louvre is er nog veel meer te zien en te doen. Wat dacht u van het Musée d’Orsay

De Eiffeltoren

Een must see. Ook als u niet wilt wachten om toegang tot de Eiffeltoren te krijgen (tip: regel kaartjes van tevoren, online of via Travel Together), moet u er zeker even gaan kijken. De hele ambiance rond de Eiffeltoren is magisch. Het bijzondere bouwwerk is in 1889 ontworpen door Gustav Eiffel voor de wereldtentoonstelling. Het idee was om de ‘lelijke toren’ ‘slechts’ twintig jaar te laten staan, maar na verloop van tijd raakte men eraan gewend en tegenwoordig wordt er echt van gehouden.

Extra incentive: Euro Disney

Is uw groep wel in voor een dagje pretpark? Dan is Euro Disney natuurlijk dé place to be! Wegens goede contacten kan Travel Together Groepsreizen voordelig toegangskaartjes voor Disneyland Parijs regelen. Leuk voor alle leeftijden.


Een incentive met uw groep naar Parijs? Vraag een offerte aan!

Organiseert u de leukste incentive naar Parijs voor uw groep? Wij helpen u bij het samenstellen van een leuk programma op maat, inclusief vervoer en accommodatie. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld.

Arc de Triomphe

Ook één van de herkenbare bezienswaardigheden van Parijs. De boog die Napoleon liet bouwen om zijn troepen welkom te heten als die terugkeerden naar Parijs. U kunt de Arc de Triomphe ook beklimmen en het uitzicht bewonderen vanaf de 12-armige (!) rotonde waar de Arc op staat.

Montmartre en de Sacre Coeur

De basiliek Sacre Coeur is een apart ontwerpen in de wijk Montmartre. Er zijn bewonderaars en mensen die het afgrijselijk vinden, maar er even kijken is erg leuk. Sowieso is de wijk Montmartre hartstikke gezellig en u loopt dan al snel langs de Sacre Coeur. ’s Avonds heel geliefd bij veel mensen die zich verzamelen op de trappen van de basiliek om gezellig samen te zijn en van de straatmuziek te genieten.

Een andere beroemde kerk is de Notre Dame kathedraal. In een totaal andere stijl gebouwd, maar ook zeker de moeite waard. Sfeervol gelegen aan de Seine en dus ook heel leuk om vanaf het water te bekijken!

Boottocht op de Seine

Veel van de bezienswaardigheden zijn vanaf het water goed te zien. Niet voor niets is een boottocht op de Seine zo geliefd bij veel mensen. Geeft u een incentive Parijs weg, dan is het wellicht een idee om er ook een (uiterst voordelige!) boottocht over de Seine bij cadeau te doen. Uiteraard kunnen uw personeelsleden dat ook zelf bij ons aanvragen. Het is heel voordelig, duurt ongeveer een uurtje en is bovendien inclusief gids die van alles verteld over de bezienswaardigheden onderweg. (ook de minder bekende dingen)