Incentive New York

New York, een schitterende stad waar altijd iets te beleven valt met schitterende gebouwen en parken. Het vrijheidsbeeld, The Empire State Building en Central Park, plekken die iedereen inmiddels kent en ongetwijfeld wilt bezoeken. Een incentive naar New York is dan ook de ultieme beloning voor uw team of personeel. Afhankelijk van voor hoeveel mensen u een incentive reis naar New York wilt organiseren, kunnen wij een georganiseerd programma samenstellen. Hieronder geven we u alvast enkele tips voor uitstapjes en excursies die u kunt opnemen in uw reisprogramma in New York.

Tip: bij een georganiseerd programma of hele geliefde bezienswaardigheden: vraag ons tickets van tevoren te regelen! Zo hoeft u minder lang in de rij te staan en bent u verzekerd van toegang.

Voorbeeld activiteiten/excursies voor in uw reisprogramma

Stadstour o.l.v. een gids

Een stadstour New York is een echte aanrader. New York bevat zóveel interessants en leuks, dat het bijna niet in één stedentrip samen te vatten is. Om toch de meeste hoogtepunten te kunnen zien en er zoveel mogelijk over te weten te komen, is een stadstour ideaal. De New York tour kan in het Nederlands verzorgd worden of door een echte New Yorker in het Engels. (indien u een andere taal wenst, vraag het dan gerust bij ons aan).

Helicopter Tour

Als uw budget toereikend is is een helicopter tour boven New York een ge-wel-di-ge ervaring. De spectaculaire city that never sleeps is al indrukwekkend als u er middenin zit. Van bovenaf is dat nog mooier. U krijgt een goed beeld van de bezienswaardigheden in New York en hoe die ten opzichte van elkaar liggen. U herkent ongetwijfeld meteen de contouren van Ellis Island en het Vrijheidsbeeld en daar vlakbij World Trade Center One, het tot nu toe enige WTC dat herbouwd is na de aanslagen van 11 september 2001.

Musicals op Broadway: the Lion King en meer!

We hoeven u vast niet uit te leggen wat Broadway is. Deze wereldberoemde musical boulevard staat garant voor heel veel musical plezier. Hier worden alleen de beste musicals opgevoerd! Zoals u waarschijnlijk wel kent van tv is Broadway een drukke straat waarbij elk gebouwd een flikkerende, opvallende reclame voor één van de vele musicals heeft. Een gekkenhuis, maar geweldig! Als uw groep van musicals houdt is dit een must see. U vindt Broadway vlakbij Times Square op 42nd street.


Een incentive voor uw groep naar New York? Vraag een offerte aan!

Op incentive naar Madrid voor uw groep? Wij helpen u bij het samenstellen van een leuk programma op maat, inclusief vervoer en accommodatie. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld.

Dinercruise door New York

Het is inmiddels ook wel enigszins overgewaaid naar Nederland, maar een dinercruise is een echte Amerikaanse aangelegenheid. De stad leent zich er ook perfect voor, want de Hudson stroomt door mooie delen, waarbij u goed zicht heeft op verschillende bezienswaardigheden in New York. Ondertussen geniet u met de groep van een goed verzorgd diner en kan er eventueel namens uw organisatie gesproken worden, mocht dat voor uw groep van toepassing zijn. Een dinercruise in New York is een ideale manier van dineren, cruisen en siteseeing.

Vrijheidsbeeld, Liberty Island & Ellis Island

U mag uiteraard uw stedentrip naar New York niet afronden zonder het Vrijheidsbeeld gezien te hebben. Het Vrijheidsbeeld (Lady Liberty) staat op Liberty Island en een excursie naar het Vrijheidsbeeld wordt vrijwel altijd gecombineerd met een bezoek aan Ellis Island. Ellis Island deed in begin van de 20e eeuw dienst als ontvangsteiland voor nieuwe immigranten. Die werden hier eerst gescreend alvorens zij Amerika binnen mochten. Een interessant stuk historie. Er is een documentatiecentrum op Ellis Island, waar u er alles over te weten komt. Natuurlijk gaat u daarna ook naar het nabijgelegen Liberty Island waar u het Vrijheidsbeeld van dichtbij kunt bewonderen! Het Vrijheidsbeeld is niet altijd, maar wel regelmatig open voor bezoek. U kunt dan ook naar boven.

Basketbalwedstrijd

Eén van Amerika’s meest geliefde sporten: basketbal. Een ‘basketball game’ is dan ook super leuk om mee te maken. Niet alleen vanwege de wedstrijd zelf, maar alleen al vanwege de sfeer die er hangt. Amerikanen zijn fanatieke sportliefhebbers en een wedstrijd bezoeken is meer een beleving dan alleen een bezoekje. Er zijn vele basketbal teams in New York en Amerika van alle niveaus, waarvan de bekendste ongetwijfeld The New York Knicks zijn. Maar er zijn ook college basketbalteams, waarbij u naar de jongere, veelbelovende garde gaat kijken. Veelal iets betaalbaarder en ook erg leuk. Het bekendste stadion in New York is het Madison Square Garden, in hartje New York! Het stadion is boven het enorme Penn Station (treinstation) gebouwd en er worden regelmatig wedstrijden, concerten en nog veel meer georganiseerd. Het gebouw Madison Square Garden zelf is sowieso de moeite waard om even te bekijken.