Incentive Marrakech

Op zoek naar een originele incentive reis? Denk eens aan een stedentrip Marrakech. Niet alleen een mooie bestemming, maar ook interessant voor degenen die wat verdieping zoeken op hun trip. Leer de lokale cultuur kennen, ontdek het originele Marokko en laat u leiden door de kruidengeur die de stad zo kenmerkt. De stedentrip kan ingedeeld worden zoals u zelf wilt. Veel eigen tijd of leuke activiteiten die u gezamenlijk onderneemt.

Op deze pagina geven we u vast een paar leuke ideeën voor uw incentive reis naar Marrakech. Uw reis wordt echter geheel op maat gemaakt voor úw groep. Geef het dus vooral aan als u eigen wensen heeft.

Voorbeeld activiteiten voor in uw incentive programma

Djemaa el Fna, centrale plein en de Medina

Het Djemaa el Fna is het centrale plein van Marrakech. Daarmee is het ook wat toeristischer, maar het is wel leuk om er even een kijkje te nemen. Toeristen en lokale inwoners mengen hier, waardoor er een interessante sfeer ontstaat. U vindt er veel authentieke Marokkaanse producten, maar ook veel muzikanten en, volgens echte Marokkaanse tradities, veel verhalenvertellers. Het geeft u echt het gevoel diep in Marokko te zijn, terwijl u tegelijkertijd in een grote stad bent. Heel bijzonder.

De Djemaa el Fna is het hart van de Medina in Marrakech, wat in totaal bestaat uit een geheel van wirwarrende straatjes en pittoreske kraampjes, winkeltjes en nog veel meer (souks). Leuk voor wat souvenirtjes voor thuis.

Als u kiest voor een stadswandeling in Marrakech met uw groep, dan zult u naast de onontdekte plekjes, zeker ook de Medina en het centrale plein passeren.

Koutoubia moskee

De Koutoubia moskee is de grootste moskee van Marrakech en daarmee ook de bekendste. Bent u moslim, dan mag u er naar binnen. Niet-moslims helaas niet. Het gebouw is echter van buiten ook prachtig om te bewonderen. U ziet de minaret al vanaf het Djemaa el Fna plein.

Rondleiding door de souks of stadstour Marrakech

Ideaal om met een groep Marrakech te ontdekken. Laat een gids u de leukste plekjes van de stad zien. Zowel bekende als onbekendere plekjes, waardoor u een uitstekend beeld van de stad krijgt.


Een incentive naar Marrakech? Vraag direct een offerte aan!

Beloon uw team of personeel met een incentive naar Marrakech! Wij helpen u graag bij het samenstellen van een leuk programma op maat, inclusief vervoer en accommodaties. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Dar Si-Saïd

In dit prachtige voormalige paleis is een museum over de historie van Marrakech gevestigd. Ontdek het Berberse verleden door middel van sieraden, tapijten, meubelen, houtsnijwerken en nog veel meer. U krijgt een uitstekend beeld van het heden en verleden van deze prachtige stad.

Eigen activiteiten

Uiteraard kan er ruimte ingepland worden voor eigen activiteiten, zoals brainstormsessies of presentaties. Net wat u zelf wilt. Vertel het ons en we plannen samen met u één of meerdere dagen. Wij verzorgen het materiaal dat u nodig heeft.

Uitstapjes buiten Marrakech

Wat dacht u van een prachtige natuurtocht door het achterland van Marokko? Wij organiseren graag een excursie voor u naar het Atlasgebergte inclusief overnachting in de woestijn! Tijdens deze excursie ontdekt uw team per bus het Atlasgebergte, er worden diverse stops gemaakt in onder andere Ouarzazate(een historisch stadje dat als filmdecor gebruikt is voor films als Asterix en Obelix, The Gladiator en Kingdom of Heaven). Na de tocht in Ouarzazate volgt een kamelentocht naar het tentenkamp in de woestijn. Geniet hier van een typische tajine maaltijd en drink gezellig een drankje bij het kampvuur. De volgende dag wordt u weer per bus naar het centrum van Marrakech gebracht,

Er zijn verder nog meer schitterende routes te ontdekken, wat dacht u van een dagje strand in de badplaats Essaouira? Een leuke combinatie tussen cultuur en strand. Of een tochtje naar de Ourika Vallei? Een schitterende plek met beroemde watervallen. Tip: kies voor een leuk restaurant in de buurt van de watervallen en dineer met een mooi uitzicht!