Incentive Malta

Een leuke manier om uw personeel uit te dagen, is door ze een incentive reis naar Malta in het verschiet te stellen. Zon en zee met een tropisch tintje. Met bovendien een schitterend achterland met indrukwekkende natuur. Malta biedt voor ieder wat wils.

Op deze pagina geven we u enkele ideeën van dingen die u kunt doen tijdens uw incentive reis naar Malta. Travel Together staat garant voor een reis op maat, dus schroom niet om ook met uw eigen ideeën te komen. Samen maken we graag iets moois voor uw groep.

Activiteiten voor in uw incentive programma

Valletta

Valletta is de hoofdstad van Malta en bovendien een van de gezelligste steden van het eiland. Het is geen enorm grote stad, maar de sfeer is er uitstekend en u vindt er alles wat u van een hoofdstad mag verwachten: winkels, restaurantjes, musea en nog veel meer. Struinen door de straten van Valletta zal u een gevoel van vrijheid geven.
Tip: we organiseren graag een rondleiding door Valletta voor u. Leuk om met z’n allen te doen.

Mdina

Mdina ligt op het midden van het eiland en wordt vooral gekenmerkt door de Middeleeuwse gebouwen. Het is dan ook maar een klein dorpje, van enkele honderden inwoners. Het stadje is nog autovrij, wat het heel rustgevend en bijzonder maakt om doorheen te wandelen. Leuk om een dagdeel te bezoeken.

Maltese tempels

U zou het hier misschien niet direct verwachten, maar er zijn veel tempels op Malta. U kunt ze van buiten bewonderen en bij sommige kunt u ook naar binnen. De beroemdste tempel van Malta is de Hal Saflieni Hypogeum, met een onnavolgbaar systeem van gangetjes en nissen, kamers en hallen uniek in zijn soort.

De Hal Saflieni is wel een beschermde tempel. Daarom worden er per dag maar maximaal 100 mensen toegelaten en is fotograferen verboden. Maakt u deze groepsreis Malta met meer dan 100 personen? Dan plannen we graag samen met u de reis, zodat iedereen de tempel toch kan bezichtigen. Een bezoek aan deze tempel moet wel vooraf gereserveerd worden.


Een incentive met uw groep naar Malta? Vraag een offerte aan!

Een incentive naar Malta voor uw groep? Wij helpen u bij het samenstellen van een leuk programma op maat, inclusief vervoer en accommodatie. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zeevruchtendiner

Bij een eiland is het eten van vis en andere zeevruchten onmisbaar. Wat dacht u ervan om na een leuke dag op Malta gezellig met z’n allen te dineren? Een zeevruchtenbanket of een gewoon diner in een restaurant aan de kust is dan een echte aanrader. U kunt er goed vis eten, maar ook voor degenen die liever iets anders eten is er genoeg keuze. Wij reserveren graag een mooi restaurant voor uw groep.

Eigen activiteiten

Zoals u weet organiseren we reizen die compleet op maat gemaakt worden. Dus helemaal naar uw wens. We kunnen dan ook heel gemakkelijk een dag vrij inplannen, die naar ieders eigen idee ingevuld kan worden. Of een vergaderlocatie voor u reserveren, waar u met de groep kunt samen komen om zakelijke dingen te bespreken. Uiteraard kan een lekkere lunch o.i.d. geregeld worden.

Vlucht en groepsaccommodatie Malta

Uw groepsreis naar Malta vindt uiteraard plaats met het vliegtuig. Afhankelijk van uw groepsgrootte kunnen wij extra voordelig uw groepstickets inkopen. We kiezen in overleg met u de vluchttijden en stemmen die af op het programma dat we voor u samenstellen.

Heeft u al nagedacht over de accommodatie waar u in wilt slapen? U kunt natuurlijk in een hotel verblijven, maar ook in een appartement waar meer mensen in één accommodatie kunnen verblijven. Of zelfs in een speciale groepsaccommodatie waar u met de hele groep kunt verblijven.

Het vervoer vanaf de luchthaven naar uw verblijf en terug wordt uiteraard netjes geregeld.