Incentive Mallorca

Een incentive Mallorca is een uitstekende beloning! Zon, zee, strand en gezelligheid. En wilt u ook zakelijke dingen bespreken? Dan is Mallorca een zeer inspirerende omgeving waar u zeker creativiteit uit haalt.

Vaak gaan incentive reizen naar zonnige bestemmingen, zoals Mallorca of het nabijgelegen Ibiza. Uw personeel wordt beloond met een ontspannen mini vakantie. Bovendien is er een heleboel te doen op deze eilanden. Ook op Mallorca zijn de mogelijkheden eindeloos. De leukste hebben we hier vast voor u op een rijtje gezet.

Activiteiten & uitjes voor in uw reisprogramma

Palma de Mallorca

De hoofdstad van Mallorca mag niet ontbreken. U landt hier sowieso met het vliegveld, een goede gelegenheid om de gezelligheid van de stad op te zoeken. Het Plaza Mayor is, net als in veel andere steden, het centrale plein vol terrasjes, restaurants en barretjes. Maar ook de boulevard is leuk, net als de jachthaven, de kathedraal La Seu, die het bezichtigen echt waard is, en het centrum zijn de moeite waard.
Tip: een fietstocht door Palma de Mallorca!

Valldemossa

De stad is enorm leuk, maar daarbuiten is nog veel meer te beleven op Mallorca! Valldemossa is een bergdorp omgeven door prachtige olijfboomgaarden en amandelboomgaarden. Het is typisch voor Mallorca en leuk om wat van de lokale sfeer te proeven.

Wijnproeverijen

Mallorca kent veel wijngaarden en wijnproductie is er dan ook volop te vinden. Een wijnproeverij is dan ook een leuke activiteit om met uw groep te ondernemen. De lokale sommeliers staan trots te popelen om hun brouwsels aan u te laten proeven en er alles over te vertellen. Er worden ook tochten georganiseerd langs meerdere wijnlokalen, zodat u een goed beeld krijgt en een leuke excursie beleeft.


Een incentive naar Mallorca? Vraag direct een offerte aan!

Beloon uw team of personeel met een incentive naar Mallorca! Wij helpen u graag bij het samenstellen van een leuk programma op maat, inclusief vervoer en accommodaties. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Paardrijden & Jeep Safari’s

Mallorca leent zich, net als Ibiza, uitstekend voor jeep safari’s. Een perfecte manier om de natuur op eigen kracht te ontdekken, want u mag zelf rijden! (Mits u minimaal 1 jaar een rijbewijs heeft). Avontuurlijk en leuk om tijdens een groepsreis te doen.

Ook paardrijden wordt veel gedaan. Er wordt rekening gehouden met de rijervaring van iedereen in de groep. Mensen met meer ervaring kunnen in een aparte groep rijden, mensen die niet kunnen rijden in een eigen groep. U kunt er ook voor kiezen om gezellig met z’n allen een rustige, maar prachtige natuurrit te maken. Een echte aanrader en goed voor de team spirit! Het is geen probleem als iemand geen ervaring heeft.

Boottochten & Eiland Tours

Gezellige boottochten langs de kust van Mallorca en de andere eilanden in de Balearen. In de zomer zijn de boottochten zeer ontspannen en is er vaak ook gelegenheid om even te zwemmen. Soms wordt er ook een barbecue aan boord georganiseerd.

Bij een eiland tour kunt u ook van boord op één of meerdere eilanden in de buurt. Een dagje eiland hoppen eigenlijk.

Op maat gemaakte activiteiten

Travel Together maakt uw incentive reis compleet op maat voor uw groep. Geen enkele reis is hetzelfde. Vertel ons dus vooral wat úw groep graag wilt doen, wat ú denkt dat leuk is. Wij adviseren u daar graag in en sparren graag even met u.

Ook als u zakelijke activiteiten zoals presentaties of brainstorm sessies wilt organiseren, kunnen wij een mooie locatie voor u regelen.

Neem contact met ons gerust op om te overleggen over een ontspannen incentive groepsreis naar Ibiza.