Incentive Madrid

Madrid is de hoofdstad van Spanje en bovendien één van de meest geliefde steden in Spanje. Waar veel Nederlanders vaak wel naar Barcelona zijn geweest, is lang niet iedereen in Madrid geweest. Eeuwig zonde, vinden wij van Travel Together, en daarom raden wij u van harte een incentive reis naar Madrid aan.

Madrid is een bruisende stad met het echte typische Spaanse gevoel. De vergelijking met Barcelona wordt vaak gemaakt. En waar een citytrip Barcelona ook echt een aanrader is, zijn er in Madrid gevoelsmatig veel minder toeristen te vinden. Daardoor heeft u het gevoel dat u echt in Spanje bent en ondergedompeld wordt in de Spaanse cultuur.

Op deze pagina geven we u een paar ideeën over wat u kunt doen en bezoeken tijdens een incentive Madrid. Onze specialiteit is echter het maken van groepsreizen op maat. Dus heeft u vragen of wensen voor bepaalde activiteiten? Geef het aan en we verwerken dat in uw reisprogramma.

Voorbeeld activiteiten voor in uw incentive programma

Palacio Real (Koninklijk Paleis)

Het Palacio Real in Madrid is een van de mooiste bezienswaardigheden in Madrid. Het is het werkpaleis van de Spaanse koning en is met 3418 kamers het twee na grootste paleis in Europa! (Het Paleis van Versailles nabij Parijs is het grootste). Het Palacio Real, letterlijk Koninklijk Paleis, herbergt eeuwenlange Koninklijke geschiedenis in Spanje in de vorm van attributen, kroonzalen en vele andere pracht en praal. Een mooie reis door de tijd met een Koninklijk tintje.

Museo Del Prado & Reina Sofia

Het Prado museum in Madrid is veruit het beroemdste en geliefdste museum in Madrid en misschien zelfs wel in Spanje. Er hangen talloze doeken van beroemde schilders als el Greco, Rembrandt, Velázquez en vele anderen. Op zondag is het Prado gratis toegankelijk, maar houdt dan wel rekening met langere wachttijden. Op andere dagen zijn die wachttijden iets korter en wij kunnen ook alvast toegangskaarten voor u regelen, zodat we de wachttijd zo kort mogelijk houden.

Een andere museumtip voor tijdens uw stedentrip Madrid is het Museo Reina Sofia, vernoemd naar de Spaanse Koningin Sofia. Samen met het Prado en het Thyssen museum is dit de Gouden Museumdriehoek van Madrid, allen gelegen aan de straat Paseo del Prado. In het Reina Sofia museum is het bekendste schilderij ongetwijfeld de Guernica van Picasso.

Afhankelijk van uw groepssamenstelling kan het erg leuk zijn om een museum in Madrid te bezoeken. Laat het ons gerust weten als u dit in uw programma mee wilt nemen. Wij zorgen dan voor kaartjes en passen het perfect in uw reis naar Madrid met de groep.

Retiropark (Parque del Retiro)

Het Retiropark is het Madrileense Vondelpark. Dé plek waar Madrilenen en toeristen op zondag vertoeven met hun gezinnen in het zonnetje. Er staan terrasjes, u kunt er varen op een aangelegd meertje en er zijn op zondag ook veel straatartiesten die het enorm gezellig maken. Op zondag is er het meest te beleven, maar ook op andere dagen is de plek geliefd om even te ontspannen, bijvoorbeeld bij geliefden of studenten die even pauze houden.

Het Retiropark in Madrid is niet zozeer een bezienswaardigheid, alsook een plek om te verzamelen en te genieten. Als u op incentive reis in Madrid bent is het wel leuk om er even een kijkje te nemen.


Een incentive met uw groep naar Madrid? Vraag een offerte aan!

Organiseert u de leukste incentive naar Madrid voor uw groep? Wij helpen u bij het samenstellen van een leuk programma op maat, inclusief vervoer en accommodatie. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld.

El Rastro (markt)

Zoals het een grote stad betaamt is er ook een grote markt in Madrid. El Rastro is een beroemde en super grote markt, die echt de moeite waard is. Ga wel op tijd, want het is er bomvol. De grote straten zijn leuk, maar sla ook eens een zijstraatje in. Het is er rustiger en u vindt er leuke en uniekere snuisterijen. De Rastro markt staat er op zondag en is echt ontzettend leuk!

Tapas!

Natuurlijk zijn er talloze Spaanse lekkernijen, waarvan de tapas de bekendste zijn. Kleine hapjes die u vaak krijgt bij een glas wijn die u als tussendoortje drinkt. Net iets anders dan wij in Nederland gewend zijn. De tapas in Madrid zijn van uitstekende kwaliteit en er zijn talloze sfeervolle kleine restaurantjes waar u zeer smakelijk van tapas kunt genieten!

Als u het leuk vindt kunnen wij ook een gezellig (tapas)diner voor uw groep organiseren of een lekkere lunch als onderbreking van uw gezellige groepsreis programma klaar zetten.

Churros

Echt typisch Spaans en volop te vinden in de leukste Madrileense churrosbarretjes. De oliebolachtige deegstengels beginnen sinds kort ook in Nederland voet aan wal te krijgen, maar is van oorsprong een echte Spaanse lekkernij. U moet wel van zoet houden, want behalve dat het gefrituurde deegstengels zijn, worden die traditiegetrouw ook nog eens in vloeibare chocolade gedoopt. Echte doorzetters drinken de overgebleven chocolade daarna ook nog op, maar dat is veelal weggelegd voor de doorgewinterde Spanjaard… smakelijk!