Incentive Lapland

Wilt u uw personeel eens met iets origineels verrassen? Geef een incentive Lapland weg! Super origineel en een hele bijzondere ervaring.

Wat is Lapland eigenlijk?

Lapland is geen echt land, hoewel de naam dat wel doet vermoeden. Het is een sneeuwrijk gebied dat zich uitstrekt over meerdere landen: een groot deel is Fins Lapland (Finland dus), Zweden, Noorwegen en Rusland. In al die landen heet dit gebied Lapland. Vooral Fins Lapland is een geliefde regio. Koud, maar geliefd!

Het is er echt prachtig; sneeuwwitte natuur, houten sauna’s die perfect passen in het winterse landschap, sneeuwscooter rijden, ritjes maken met een slee die voortgetrokken wordt door husky honden en ’s avonds sfeervol met z’n allen bij het houtvuur genieten van een lekkere maaltijd.

Zijn uw medewerkers avontuurlijk en denkt u dat u ze blij kan maken met een reis naar Lapland? Overleg dan gerust met ons over de mogelijkheden.

Voorbeeld uitjes voor in uw incentive programma

Sneeuwscooter rijden

Grote jongens worden weer klein, en ook voor vrouwen is het stiekem heel erg cool: sneeuwscooter rijden. Eigenlijk de wintersportversie van jetskiën, wat je op het water doet. Alles wat u in de auto of op de scooter normaal niet mag, mag hier wel! Hard op de rem, scheurend de bocht door, elkaar een beetje pesten. Hartstikke leuk om een (paar) uurtje(s) te doen tijdens jullie vakantie in Lapland.

Husky ride / Hondenslee

Het beeld dat veel mensen van Lapland hebben, is ongetwijfeld dat van veel sneeuw en sledehonden. En die sledehonden (Husky’s) worden inderdaad volop gebruikt! Vinden jullie het ook leuk om een ritje te maken? Dan regelen we dat graag voor je. Een leuke en authentieke manier om kennis te maken met het landschap. Op sommige plekken kunt u zelfs een ritje met een rendierslee maken!

Helsinki(Finland)

Afhankelijk van jullie reisprogramma, raden we het zeker aan om naar Helsinki te gaan. Een moderne maar sfeervolle stad, een leuke afwisseling in een reis waar veel natuur aan bod komt. Zoals in elke stad is er ook in Helsinki een centraal plein, het Senaatsplein. Andere bezienswaardigheden in Helsinki zijn de Witte Dom, de universiteit en het stationsgebouw (ook mooi als u niet met de trein reist).


Een incentive naar Lapland met uw groep maken? Vraag een offerte aan!

Organiseert u dit jaar de leukste incentive reis naar Lapland voor uw groep? Wij helpen u graag bij het samenstellen van een leuk programma op maat, met leuke uitjes, vervoer en accommodatie(s). Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld.

Sauna

Voor wie wel van een saunabezoekje houdt: in Finland zijn meer dan 1,5 miljoen sauna’s. Bij ons wordt de sauna alleen gebruikt voor een ontspannen moment, maar in Finland is de sauna echt geïntegreerd in het sociale leven. Er worden zelfs vergaderingen gehouden en soms wordt er zelfs gedineerd. Wist u dat het gebruikelijk is om na het saunabezoek een ijskoude duik te nemen in een meer of rivier?

De Finse sauna’s zijn apart voor mannen en vrouwen. Uitstekend dus als u met collega’s op reis gaat tijdens uw Lapland incentive.

Zomer of winter reizen naar Lapland

In de winter is Finland/Lapland echt een unieke beleving vanwege de sneeuwwitte landschappen en gletsjers. Maar ook in de zomer is het er prachtig. Finland wordt ook wel het land van de duizend meren genoemd. Duizend is wat veel om in één reis te kunnen zien, zeker gezien dat slechts een bijnaam is. Het zijn er eigenlijk maar liefst 188.000….

Kortom, een Lapland incentive is een hele leuke en originele manier om uw personeel te belonen!