Incentive Istanbul

Uw personeel belonen voor het halen van scherpe targets? Zet een incentive reis in! Een incentive reis is een soort beloningsreis waardoor u niet alleen uw medewerkers motiveert om nog harder hun best te doen, maar ze ook beloont voor dit harde werk.

Istanbul is één van de leukste bestemmingen voor een mooie incentive citytrip. Het is anders, ontzettend leuk, een mooie mix  van oosterse en westerse cultuur en het is bovendien een prachtige stad. Het is er modern en tegelijkertijd vindt u er veel historie. Het is er conservatief en vooruitstrevend tegelijk. Istanbul is misschien wel één van de meest bijzondere citytrips die u kunt maken. Maar wie de incentive ook toebedeeld krijgen, diegenen zullen zich zeker vermaken tijdens hun vakantie in Istanbul, geen twijfel mogelijk!

Voorbeeld uitstapjes voor een incentive naar Istanbul

Topkapi Paleis

Het meest herkenbare stukje Istanbul is het Topkapi paleis, het vroegere paleis van Osmaanse sultans. Inmiddels is het een museum die die tijd goed in kaart brengt en waar u de vele mooie tuinen en paviljoens die bij het paleis horen kunt bewonderen. U kunt dus het museum bezoeken, maar als u dat niet doet moet u het eigenlijk in ieder geval even van buiten bekijken.

Hagia Sofia/Aya Sofia/Ayasofya

Deze voormalige Christelijke kerk heeft vele versies van haar naam, maar is voor ons het beste uit te spreken als Hagia Sofia. De kerk, die gebouwd is als Christelijk-Orthodoxe kerk, is tegenwoordig een moskee en museum. Met zo’n twee miljoen bezoekers per jaar is dit één van de grootste bezienswaardigheden in Istanbul. De Hagia Sofia in Istanbul staat ook al tientallen jaren op de UNESCO Wereld Erfgoedlijst.

Oosterse bazaar (Kapalıçarşı)

Voor cultuursnuivers is er niets zo leuk als een Oosterse bazaar. De Kapalıçarşı, wat overdekte markt betekent, is de bekendste markt in Istanbul en misschien ook wel van heel Turkije. Het is ook één van de grootste. Wilt u echt eens wat anders zien, dan kunt u ook naar een lokaal kleiner marktje, waar u echt bijna geen toeristen tegenkomt. Op alle markten is er een overvloed aan Turkse specerijen en kruiden en op veel markten ook vers fruit.


Een incentive met uw groep naar Istanbul? Vraag een offerte aan!

Organiseert u dit jaar de leukste incentive reis naar Istanboel voor uw groep? Wij helpen u graag bij het samenstellen van een leuk programma op maat, met leuke uitjes, vervoer en accommodatie. Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld.

Boottocht op de Bosporus

Even iets anders? Relax dan lekker tijdens een boottocht over de rivier de Bosporus. Vanaf het water ziet u vele bezienswaardigheden. Ontspannend en leuk tegelijk. Ook heel goed te doen als u met een groep op vakantie in Turkije bent, want we kunnen gemakkelijk en voordelig groepstickets voor u regelen.