Incentive reizen

Incentive betekent letterlijk ‘aanmoediging’. Met een incentive reis beloont u uw medewerkers dus voor het werk dat zij doen en moedigt u hen aan dit zo voort te zetten. Niet voor niets heten er hele afdelingen van reisorganisaties ‘Groups & Incentives’. Ook wij van Travel Together Groepsreizen zijn hierin gespecialiseerd. We maken met passie en plezier een op maat gemaakte incentive voor uw medewerkers. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden, zoals incentives naar Madrid, Istanbul, Parijs of Cuba.

Een bedrijfsreis of een incentive reis?
Het verschil tussen een bedrijfsreis en een incentive reis, is dat een incentive reis vaak georganiseerd wordt met een ander doel. Waar een bedrijfsreis vaak als doel team building heeft, zijn incentives vaak exclusiever. Vaak zitten er leuke extra’s bij, zoals luxe lunches, entertainment en verblijf in luxe hotels. Natuurlijk zorgt een incentive reis ook voor de nodige team building, maar het doel is om medewerkers te belonen voor hun goede werk. Denk aan een sales incentive, waarbij de verkopers bepaalde targets hebben gehaald en daarom een leuke trip aangeboden krijgen.

Benieuwd naar bedrijfsreizen of personeelsuitjes voor teambuilding? Neem ter inspiratie dan eens een kijkje op onze pagina met team building reizen.

Voorbeeld incentive reizen