Incentive Ibiza

Er zijn maar weinig mensen die níet enthousiast worden van het vooruitzicht van een incentive naar Ibiza. Beloond worden met een mini vakantie naar een Spaans eiland? Wie wil dat nou niet?

Ibiza is dan ook één van onze favoriete incentive reizen. Op deze pagina geven we u alvast een aantal tips. Travel Together maakt uw groepsreis altijd compleet op maat voor úw groep. Alles kan dus aangepast worden en u bent ook van harte welkom om met uw eigen ideeën te komen. Samen komen we tot een heerlijke incentive reis naar Ibiza.

Voorbeeld activiteiten voor in uw incentive programma

La Marina

Een eiland is geen eiland zonder een haven. Zo heeft ook Ibiza een uiterst gezellige haven, La Marina. Gezellig om lekker langs de kust te wandelen en de bedrijvigheid te bekijken. Er zitten ook allerlei leuke terrasjes en het is op loopafstand van het centrum van Ibiza Stad.

Ibiza Stad

Ibiza Stad is toch wel het kloppende hart van het eiland. Als u met een groep naar Ibiza gaat, is dit ook wel een van de leukste plekken om te verblijven. Het is een bruisende stad vol gezelligheid. En wilt u er op uit trekken, de natuur in, dan kan dat ook prima vanaf hier.

De stad zit boordevol terrasjes, restaurants en winkels. U zult zich er geen moment vervelen.

De stad bestaat net als veel Europese steden uit een oud en een nieuw gedeelte. Het oude gedeelte straalt wat meer karakter uit, maar ook in het nieuwe gedeelte is het heel leuk.

Uitgaan

Ibiza staat bekend als party-eiland en als u daarvoor komt, zit u helemaal goed. Maar denk niet alleen aan de over the top feesten die u van TV kent. Er zijn ook gewoon heel veel gezellige tentjes waar u lekker wat kunt drinken of leuke discotheken om even te dansen.

Vooral in de wijk Sa Penya vindt u ’s avonds en ‘s nachts veel gezelligheid. In het nieuwe gedeelte is de Vara de Rey boulevard een goede plek om wat gezelligheid op te zoeken!

Eigenlijk vindt u door de hele stad gezelligheid.

Vindt u het leuk om ’s avonds te dineren met de hele groep? Overleg dan gerust met ons waar u aan denkt. Wij regelen graag een leuk restaurant voor u waar de hele groep terecht kan om lekker te dineren.


Een incentive naar Ibiza? Vraag direct een offerte aan!

Beloon uw team of personeel dit jaar met een incentive naar Ibiza! Wij helpen u graag bij het samenstellen van een leuk programma op maat, inclusief vervoer en accommodaties. Vraag direct een offerte bij ons aan!

Stranden

Het is een zonbestemming of niet. Ibiza heeft uitstekende stranden voor een dagje volledige ontspanning! In de zomer, het hoogseizoen, is het er wel razend druk. Komt u in het voor- of naseizoen, dan zijn de temperaturen nog steeds heel lekker, maar is het aanzienlijk rustiger.

Het is hier overigens ook leuk voor degenen die van watersporten houden. U kunt hier bijvoorbeeld goed surfen.

Een incentive reis naar Ibiza duurt vaak enkele dagen. U kunt dus uitstekend één dag daarvan aan het strand doorbrengen.

Trek erop uit!

Ibiza mag dan bekend staan om de feesten; het biedt echt nog veel meer. De natuur buiten Ibiza Stad is echt prachtig. U kunt bijvoorbeeld een mooie rondtoer maken met een bus of kiezen voor een jeep safari, waar uw groep zelf met jeeps off road het land kan ontdekken.
Ook wandelingen zijn heel geliefd hier. Op eigen gelegenheid of met een gids, net wat u graag wilt.

Er zijn ook allerlei kleinere dorpjes in de omgeving, waar leuke marktjes worden georganiseerd en waar u op kleine schaal het leven van de lokale bewoners kunt bekijken.

Wat wilt ú?

Schroom niet om uw eigen wensen bij ons kenbaar te maken. Travel Together maakt uw incentive reis compleet op maat voor uw groep. Geen enkele reis is hetzelfde. Vertel ons dus vooral of u nog een vergaderdag wil inplannen, een bloedstollende excursie wilt inplannen of juist dat u enkel de vluchten en overnachtingen wilt, en de verdere tijd zelf wilt indelen.

Vertel het ons en als u ergens over twijfelt, spar dan gerust even met één van onze medewerkers.  We denken graag met u mee en zorgen er samen met u voor dat het een geweldige incentive naar Ibiza wordt!