Incentive Hamburg

Hamburg is niet meteen de eerste bestemming die bij u opkomt. Toch is het een hele leuke, bruisende stad. Overweeg eens een incentive reis naar Hamburg met uw groep collega’s/medewerkers. Hamburg is de tweede stad van Duitsland (na Berlijn) en een belangrijke handelsstad. Het is hier dus zeker niet saai.

Op deze pagina brengen we u op enkele ideeën over wat u kunt doen in Hamburg met uw groep. Natuurlijk is alles mogelijk! Vertel ons daarom vooral wat ú wilt. Uw wens, wij regelen het.

Voorbeeld activiteiten voor in uw incentive

Stadstour Hamburg

In Parijs weet u de Eiffeltoren wel te vinden. Hamburg is iets minder bekend en daarom misschien extra leuk om een stadstour te doen. Laat een gids of een local u meenemen naar de leukste plekjes, terwijl hij of zij vertelt over het heden en verleden van deze leuke stad. Het is een hele sfeervolle wandeling die u onder andere langs de vele bruggen en bruggetjes voert die Hamburg rijk is. Omdat de stad aan de rivier de Elbe ligt, is er veel water in de stad. Er zijn dan ook maar liefst 2.300 bruggen in de stad, in totaal.

De ruïnes van de St. Nikolai kerk

De St. Nikolaikerk die in de volksmond de Nikolaikirche genoemd wordt, bestaat eigenlijk alleen nog maar uit ruïnes, nadat het in de tweede wereldoorlog grotendeels verwoest is. Voor die tijd stond hier de hoogste klokkentoren ter wereld, van maar liefst 147 meter.

Per trein, bus of vliegtuig

Hamburg is uitstekend bereikbaar met alle vervoersmiddelen. Omdat u met een groep reist, is het vliegtuig, de trein of de bus het meest handig en betaalbaar. De Hamburg Hauptbahnhof is een groot treinstation in Hamburg, vanwaar u uitstekend verder kunt reizen naar uw accommodatie. Wij kunnen uiteraard ook een transfer voor iedereen regelen, net als wanneer u met het vliegtuig arriveert.

Reist u met de bus naar Hamburg, een voordelige en relatief milieuvriendelijke manier van reizen, dan brengt de bus u uiteraard tot aan uw accommodatie. Het voordeel van een busreis is dat de bus u ook tijdens de rest van uw groepsreis naar allerlei excursies kunt brengen. Dit is uiteraard afhankelijk van uw reisprogramma en behoeftes.


Op incentive naar Hamburg? Vraag een offerte aan!

Travel Together Groepsreizen helpt u graag bij het organiseren van een incentive op maat naar Hamburg. Het complete programma, accommodaties en vervoer wordt samengesteld op basis van uw wensen.

Stadsstrandjes & Winkelen

Vanwege de ligging aan het water, worden er in de zomer vele stadsstrandjes opgericht. Hamburgers weten wel wat gezelligheid is. Zoek er een op tijdens uw wandeling door de stad en trakteer uw personeel eens.

Net als in andere steden vindt u in Hamburg ook de bekende winkelketens en kunt u volop shoppen. Let wel: de winkels zijn op zondag allemaal gesloten.

Voetbalwedstrijd

Voetbal lééft hier. Gaat u met een groep op reis die voetbal wel kan waarderen? Neem ze dan eens mee naar een voetbalwedstrijd. Geef het wel van tevoren aan, zodat de kaartjes op tijd geboekt kunnen worden en teleurstellingen kunnen worden voorkomen. Heel Hamburg leeft mee als er een wedstrijd is. Iedereen is opgetogen en er is volop gezelligheid overal.

Op maat gemaakte activiteiten

Travel Together maakt uw incentive reis compleet op maat voor uw groep. Geen enkele reis is hetzelfde. Vertel ons dus vooral wat úw groep graag wilt doen, wat ú denkt dat leuk is. Wij adviseren u daar graag in en sparren graag even met u.

Ook als u zakelijke activiteiten zoals presentaties of brainstorm sessies wilt organiseren, kunnen wij een mooie locatie voor u regelen.

Neem gerust contact met ons  op om te overleggen over een ontspannen incentive groepsreis naar Hamburg.