Incentive Dubrovnik

Een incentive voor liefhebbers van cultuur, lekker eten en lekker weer: Dubrovnik. Een incentive naar Dubrovnik is de perfecte manier om uw medewerkers te belonen voor hun gehaalde targets dit jaar of om hen gewoon eens belonen voor hun harde werk. Ons team helpt u graag bij het organiseren van een incentive op maat naar deze geweldige stad. Op deze pagina hebben wij een aantal voorbeeld excursies uitgelicht die u kunt opnemen in uw reisprogramma.

Voorbeeld activiteiten voor in uw programma

Jeepsafari door het Orjen Gebergte

Het Orjen Gebergte ligt ten zuiden van Dubrovnik, tegen de grens van Montenegro. Vanaf het gebergte heb je geweldige uitzichten over het natuurgebied. Met bergachtige landschappen en mooie uitzichten, is het gebied dan ook uitermate geschikt voor een jeepsafari. Vraag naar de mogelijkheden voor meer informatie over deze activiteit.

Het historische stadscentrum van Dubrovnik

Dubrovnik heeft een schitterend historisch stadscentrum met interessante musea en gezellige terrasjes.  Één van de blikvangers van de stad zijn de oude stadsmuren, vanaf de muren heeft uw groep fantastisch uitzicht over de stad en de zee. Ook is het mogelijk om met een gids de muren te bewandelen, vraag bij ons naar de mogelijkheden! Verder zijn er in het oude stadscentrum veel musea en mag ook een bezoek aan de haven van de stad niet ontbreken.

Met de kabelbaan naar de de berg Srd

De Srd is een berg naast de stad Dubrovnik en biedt een fantastisch uitzicht over de stad. Het is mogelijk om vanaf Dubrovnik met een kabelbaan omhoog te gaan naar de berg. Vanaf de berg heeft u uitzicht over de complete stad, haven en baai van Dubrovnik.


Een incentive naar Dubrovnik? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Beloon uw personeel met een incentive naar Dubrovnik voor het behalen van de targets. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een reisprogramma op maat inclusief uitstapjes, accommodaties, vervoer en eventuele diners. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wijnproeverij

In de Dubrovnik Riviera zijn een groot aantal wijnhuizen te vinden. Tijdens een Wijn-Tour ontdekt uw groep meer over de achtergronden van de wijnen, hoe de wijn wordt gemaakt en volgt uiteraard als afsluiting een proeverij. U heeft de keuze uit verschillende proeverijen en programma’s. Vraag bij ons team naar de mogelijkheden voor het opnemen van een wijnproeverij in uw reisprogramma.

Elafiticruise

Wil je het beste van de Dubrovnik Riviera ontdekken? Kies dan voor een Elafiticruise! Tijdens de cruise ontdek je de eilanden Kolocep en Lopuden Sipan. Je ontdekt op de eilanden de lokale cultuur, een echte aanrader! Als afsluiting volgt een proeverij van specialiteiten uit de regio.