Incentive Dubai

Eén van de leukste incentives van het jaar: een reis naar Dubai! Een perfecte manier om uw medewerkers te belonen voor hun gehaalde targets dit jaar of om hen gewoon eens belonen voor hun harde werk. Gaat u de incentive vooraf uitloven voor een vooraf opgezet target? Dan is een spectaculair cadeau als deze Dubai incentive echt iets waar men zich voor uit zal sloven!

Dubai is één van de Arabische Emiraten en een hele moderne staat. Midden in de woestijn is een ijzersterke economie opgerezen die een combinatie is van authentieke moslimcultuur en heel veel expats (buitenlandse werknemers die in Dubai werken). Dubai is een vrij moderne Oosterse staat en enorm geliefd bij vakantiegangers.

Voorbeeld activiteiten voor in uw programma

Burj Khalifa

Zegt u Dubai, dan zegt u de Burj Khalifa: het hoogste gebouw ter wereld van in totaal 828 meter hoog. Het ontwerp van de Burj Khalifa is geïnspireerd op de vorm van een Oosterse woestijnbloem. U kunt er met uw groep snel en makkelijk naar boven door de lift te pakken naar het observation deck “At the Top” op de 124e verdieping. Goed voor een spectaculair uitzicht.

Een tweede uitzichtmogelijkheid is die vanaf restaurant At.mosphere, op de 122e verdieping.

Het uitzicht is op elk moment van de dag mooi, maar vooral tijdens zonsondergang. Dat vinden echter ook veel andere mensen. Wilt u het graag zien? Dan reserveren we graag voor u en uw groep, zodat u verzekerd bent van deze beleving.

Woestijnsafari Dubai

Dubai ligt midden in de woestijn, waardoor een woestijnsafari per jeep, quad of kameel heel leuk is.  Een echte aanrader voor uw vakantie in Dubai. Een jeepsafari maakt u met een four Wheel drive, een auto die zich uitstekend een weg door het mulle zand weet te banen. Als u het interessant vindt kunnen we aansluitend op de woestijn safari ook een woestijnkamp bezoeken om de Oosterse sfeer optimaal te proeven. Vaak wordt er een optreden van een buikdanseres weggegeven, wordt er muziek gemaakt en kan er, indien gewenst natuurlijk, waterpijp gerookt worden.

De Dubai Mall

Zoals we al zeiden is Dubai modern. Er kan dan ook volop geshopt worden. De Dubai Mall mag niet overgeslagen worden door winkelliefhebbers, want met meer dan 1200 winkels is dit de grootste overdekte mall ter wereld. In totaal beslaat deze Mall in Dubai een half miljoen vierkante kilometer. Hier moet u dus wel slagen!

Behalve winkels vindt u hier nog veel meer: een bioscoop met 22 zalen en een indoor aquarium bijvoorbeeld. In Dubai is niets te gek, want de liefhebber kan zich ook nog even uitleven op de ijsbaan in de Dubai Mall. Een ijsbaan in de woestijn…


Een incentive met uw groep naar Parijs? Vraag een offerte aan!

Een incentive organiseren voor uw groep naar Dubai? Wij helpen u graag bij het samenstellen van een reisprogramma in Dubai met de leukste uitstapjes. Onze incentives bestaan uit programma's inclusief vervoer, accommodatie en programma. De reis wordt op basis van uw wensen samengesteld.

Voorbeeld uitstapjes voor in uw reisprogramma

De wijk Deira, authentiek en sfeervol

Wilt u wat meer sfeer proeven en zien hoe de inwoners van Dubai zelf leven? Neem dan eens een kijkje in de wijk Deira. De scheidingslijnen tussen de wijken zijn de afgelopen jaren wel enigszins vervaagd, dus dit stadsdeel is duidelijk wat ouder en laat het authentieke Dubai zien. Zo vindt u hier ook een originele ‘souk’. Een Gold Souk om precies te zijn, waar tientallen juwelieren hun gouden sieraden aan de man proberen te brengen.

Ook heel leuk is de Spice Souk, waar talloze kraampjes met oriëntaalse kruiden u verwelkomen.

The Walk

Dubai is niet alleen een moderne, maar ook een steenrijke staat. Het barst er dan ook van de dure auto’s. Dubai ligt niet alleen in de woestijn, maar ook aan de oceaan. Bij het strand ligt de boulevard Dubai Marina, in de volksmond The Walk genoemd. Een perfecte plek om een dure auto te showen en met het raam omlaag over de boulevard te cruisen…

Leuk voor wie van dure en bijzondere auto’s houdt. Wie niet zo’n fan van auto’s is kan heel goed een hapje eten of wat drinken in één van de vele restaurants op de boulevard.

De Palmeilanden in Dubai

Bij Dubai liggen allemaal aangelegde en ontworpen schiereilanden, de Palmeilanden van Dubai. De eilandjes samen vormen een palmboom, wat prachtig te zien is vanaf het Atlantis Hotel (voor niet-gasten van het hotel deels toegankelijk, maar wel de moeite). Op de Palmeilanden staan vele luxe villa’s, goed voor veel bekijks.

Lijkt een incentive Dubai reis u wel wat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. We denken graag met u mee.