Incentive Cuba

Cuba is een swingend land, dol op salsa muziek en wereldwijd bekend om de sigaren. Beloon uw team of personeel met een onvergetelijke icentive naar dit swingende land. Zon- of excursieliefhebber? Geen probleem! Wij helpen u graag met het samenstellen van een leuk reisprogramma, volledig op maat. Maak zelf de keuze wat u wilt zien en wat u wilt doen. Vraag direct een offerte aan of laat u inspireren met door ons voorgestelde uitjes en excursies.

Voorbeeld uitstapjes voor in uw programma

Havana

Havana is de hoofdstad van Cuba en wordt door kenners beschreven als een ‘lust voor het oog’. De stad is door Unesco tot cultureel erfgoed verklaard en heeft hierdoor een enorme boost gekregen. De stad bestaat eigenlijk uit drie delen: Oud Havana, Vedado en de buitenwijken. Het echte Havana vind je in het oude stuk van de stad, met smalle straatjes, prachtige musea en barokke architectuur is een bezoek absoluut de moeite waard. Het nieuwere gedeelte van Havana is Vedado, hier vind je de meeste uitgaansgelegenheden en winkels. Een rondleiding met een stadsgids is een absolute aanrader voor uw incentive reis naar Cuba, wij nemen deze graag voor u op in uw reisprogramma!

Vallei van Viñales

De Vallei van Viñales is dé plek waar je de tabaksplantages van Cuba vindt. In de vallei vindt u de beroemde tabakshuisjes waar de tabak wordt gedroogd. Volgens kenners wordt in de Vallei van Viñales de beste tabak ter wereld geteeld. De Vallei staat daarnaast bekend als indrukwekkend natuurgebied met steile bergen en vooral groene natuur. Voor uw incentive reis kunnen wij een bezoek naar de Viñales uiteraard opnemen in uw reisprogramma, vraag naar de mogelijkheden!

Sigarenfabriek bezoeken

De Cubaanse sigaar is wereldwijd bekend, het is dan ook de trots van het land! In het straatbeeld zie je nog altijd een groot aantal sigaarrokers. Tijdens een leuke rondleiding door één van de sigarenfabrieken vertelt een enthousiaste gids je graag alles over de achtergrond van de sigaar. U leert bijvoorbeeld alles over de geschiedenis van de sigaar, hoe een sigaar is opgebouwd en gerold wordt.


Een incentive met uw groep naar Cuba? Vraag een offerte aan!

Met uw groep Cuba ontdekken? Een incentive naar Cuba maakt het mogelijk! Wij helpen u graag bij het samenstellen van een leuk programma op maat, inclusief vervoer en accommodatie(s). Het complete programma wordt op basis van uw wensen samengesteld.

De cayo's ten noorden van Cuba

Remedios is gelegen aan de noordkust van Cuba en het vertrekpunt voor een excursie naar de verschillende cayo’s(eilandjes) ten noorden van Cuba. Tijdens uw incentive kunt u kiezen voor een bezoek aan één van de cayo’s. Het azuurblauwe water maakt het bijvoorbeeld voor duikliefhebbers een schitterend uitje. Ook voor liefhebbers van zon is dit een sprookje: genieten van de zon met een mojito in de handen kijkend naar de flamingo’s en witte stranden. Kortom: het ideale dagje weg om helemaal tot rust te komen of te genieten van de schitterende onderwaterwereld van Cuba.

Zon, zee, strand: Varadero

Varadero is een schitterende plaats in Cuba met parewitte stranden, een azuurblauwe zee en palmbomen als decor. In de plaats zijn een groot aantal moderne hotels gevestigd, gezien de goede ligging kunt u er tijdens uw incentive ervoor kiezen om in dit gebied te verblijven.

Trinidad

Trinidad is misschien wel de mooiste stad van het eiland Cuba. De stad is goed bewaard gebleven, mede dankzij de Unesco status die de stad heeft gekregen. U zult de stad ongetwijfeld herkennen aan de felgekleurde huizen die een schitterend geheel vormen tijdens een wandeling door het historische centrum van de stad. Wij organiseren graag een rondleiding door Trinidad tijdens uw reis. Maak kennis met de verschillende pleintjes en straatjes, de kunstgalerietjes en musea.