Incentive China

Beloon uw personeel met het behalen van targets met een leuke incentive reis naar China. Dé ideale manier om uw team te motiveren om het maximale uit hunzelf te halen! China is een schitterend land met rijke geschiedenis, dit heeft geresulteerd in een groot aantal mooie gebouwen & parken in het land. Tijdens een incentive naar China kunt u bijvoorbeeld naar hoofdstad Beijing, een stad waar onder meer de Verboden Stad en het Zomerpaleis zijn gevestigd. Ook een bezoeken aan de Chinese Muur of de miljoenenstad Shanghai behoren tot de mogelijkheden. Tot slot mag een proeverij van Chinese specialiteiten niet ontbreken tijdens uw reis.

Ons team helpt u graag bij het organiseren van een incentive op maat naar dit geweldige land. Op deze pagina hebben wij een aantal voorbeeld excursies uitgelicht die u kunt opnemen in uw reisprogramma.

Voorbeeld excursies/uitstapjes voor in uw reisprogramma

Beijing

Beijing is de hoofdstad van China met meer dan 21 miljoen inwoners. De stad heeft een rijke historie, dit heeft schitterende bezienswaardigheden opgeleverd die u tijdens een incentive uiteraard kunt bezoeken. Wat dacht u van een excursie naar de Hal van de Blijvende Harmonie, het Zomerpaleis of de Verboden Stad? In uw reisprogramma doen wij graag wat suggesties van excursies in Beijing die passen bij uw groep.

Beihai Park

In Beijing vind je in het noordwesten van de Verboden Stad het Beihai Park. Het is een populair park vanwege de opvallende tempel ‘Witte Pagoda’ die stamt uit het jaartal 1278. In het park vindt u naast de tempel schitterende klassieke tuinen, een mooie wandeling in het park is dan ook een aanrader. Aangezien het park in het verleden een belangrijke schakel van de Verboden Stad was is het erg interessant om het park onder leiding van een gids te bezoeken.

Zomerpaleis

Het Zomerpaleis wordt door kenners gezien als het meest indrukwekkende paleis in China. Het uit de 12e eeuw daterende paleis bestaat uit een groot complex van meer dan 70.000 m² en is gelegen in het noorden van Beijing. Het zomerpaleis was vroeger de thuisbasis voor enkele dynastieën keizers. De huidige gebouwen dateren echter uit de tijd van Cixi, de weduwe van de Keizer. In de 19e eeuw heeft ze het complex verder uitgebreid tot wat het nu is. Het complex om de tempel bestaat uit vele paleizen, tempels, bruggen, pagodes en een schitterende tuin. Kortom: Het Zomerpaleis is een plek met een rijke geschiedenis, dit maakt deze plek zo speciaal.


Een incentive naar China maken? Vraag direct een offerte aan!

Beloon uw team of personeel met een incentive naar China! Wij helpen u graag bij het samenstellen van een leuk reisprogramma op maat. Vraag direct een offerte bij ons aan!

De Verboden Stad

De Verboden Stad is de voormalige woonplaats van de Chinese Keizer en was alleen toegankelijk voor de Keizer, zijn familie en bedienden. China is lange tijd vanuit de Verboden Stad geregeerd. Het complex van de Chinese Muur bestaat uit meer dan 800 gebouwen en heeft een oppervlakte van zo’n  driekwart vierkante kilometer. De stad is inmiddels ongeveer zes eeuwen oud.

Een bezoek aan deze bekende plek mag tijdens uw incentive naar China eigenlijk niet ontbreken. Wij helpen dan ook graag met het organiseren van een leuke rondleiding onder leiding van een gids door de Verboden Stad. Tijdens de rondleiding komt u zo alles te weten over deze indrukwekkende plek

Foodtour: Het eten in China

De Chinese keuken kennen we in Nederland allemaal door de grote hoeveelheid Chinese restaurants. In China zult u er echter snel achter komen dat de keuken veel meer te bieden heeft! Één van de leukste tours die je daarom kunt doen is een foodtour. Tijdens deze tour wordt meer verteld over de Chinese keuken, nemen we u mee naar een typisch Chinese markt waar de ingrediënten worden gekocht en volgt als slot een proeverij. Laat je verrassen door de lekkerste en opvallendste gerechten van de Chinese keuken! Naar wens kan de tour ook worden voorzien met cooking workshop. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw reisprogramma te bespreken!

De Chinese Muur

De Chinese Muur staat wereldwijd bekend als één van de belangrijkste bezienswaardigheden van China. De imposante muur diende vroeger als beschermingsmuur voor aanvallen van Nomaden. De Chinese Muur is in totaal 6400 kilometer lang! De Chinezen zijn aan het begin van de 7e eeuw v.Chr begonnen met de bouw van de muur.  Tijdens uw incentive naar China organiseren wij graag een excursie naar de Chinese Muur. Een Engelstalige gids vertelt u alles over de muur en de omgeving. De excursies naar de Chinese Muur zijn goed te combineren met bijvoorbeeld een workshop Chinese papierkunst of een foodtour in de avond. Vraag ons team naar de mogelijkheden!


Disneyland Shanghai

In de zomer van 2016 heeft Disneyland zijn deuren geopend in Shanghai. Een ideale plek voor een groepsuitje voor jong en oud! Disneyland Shanghai is opgedeeld in verschillende thema’s, waar u kunt genieten van meer dan 40 attracties! Van spannende achtbanen tot leuke attracties voor de kinderen. In het pretpark kunt u ook verblijven in het Shanghai Disneyland Hotel of het Toy Story Hotel.

Meer informatie over het park? Bekijk dan ook onze pagina over de groepsreizen naar de Disneyland parken.